zorska 21.05.07, 11:01 Nasze biuro podróży poszukuje pilotów do prowadzenia wyjazdów dla firm. Oferty prosimy przesyłać na adres zorska@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brzoskaa Re: Nawiążemy współpracę z pilotami 21.05.07, 15:48 czy mozna prosic o wiecej informacji? skad jest biuro i w jakich wyjazdach dla firm sie specjalizuje?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnicha6 Re: Nawiążemy współpracę z pilotami 21.05.07, 21:25 no właśnie,więcej informacji! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuspilot Re: Nawiążemy współpracę z pilotami 21.05.07, 22:04 Ja też jestem zainteresowany, ale proszę o więcej informacji: skąd jest biuro, jakie wyjazdy organizuje, z jakimi językami pilotów szuka... Pozdrawiam Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
edraus Re: Nawiążemy współpracę z pilotami 22.05.07, 09:18 jestem zainteresowana współpracą. Proszę o kontakt. eurydykadraus@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sandaarleta Re: Nawiążemy współpracę z pilotami 04.09.07, 10:51 Witam, jestem zainteresowana , jestem pilotem od czasów studenckich tj od 1981 r. - francuskojezyczna i raczej dyspozycyjna Jeżeli jesteście panstwo zaimteresowani zapraszam na moją pocztę a udziele więcej informacji a jak potrzeba pomogę sanda@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aav Re: Nawiążemy współpracę z pilotami 04.09.07, 12:16 jestem zainteresowana nawiązaniem współpracy;proszę o kontakt na aav333@wp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
pilotkapilotka Re: Nawiążemy współpracę z pilotami 22.05.07, 17:02 a może jesteśmy biurem na 9 piętrze na Pradze czy na Psimy Polu i trochę się wstydzimy, że nazywamy się Super Biuro (w skrócie, a w rozszerzeniu: Super Biuro Jana iXińskiego Super Turysty z Dziewiątego Piętra)? nie podamy więc żadnych informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
lechlas Re: Nawiążemy współpracę z pilotami 22.05.07, 18:25 To jest pewnie jedno z biur typu "Krzak". Nie rozumiem, dlaczego nie chce lub wstydzi się podać swojej nazwy. Chyba, że to jacyś kombinatorzy, narazie może kompletują sobie bazę pilotów. A wracając do kombinatorów, to dziś właśnie miałam wycieczkę z takiego jednego biura. Uczestnicy mieli podany program, który znacznie różnił się od podanego mi. Mało tego część punktów tego programu i tak nie była możliwa do zrealizowania ze względu na odległości, a część ze względu na brak pieniędzy na wstępy. Nie pomógł nawet telefon do biura, bo pracownicy, właściciele są zupełnie niekompetentni, zamiast dołożyć na wstępy, które wcześniej obiecali w programie, stwierdzili, żebym coś z nimi zrobiła, bo będą niezadowoleni i więcej nie skorzystają z oferty. Chyba powinnam dołożyć na te wstępy z własnej kieszeni??!! Mogę tylko dodać, że nie pierwszy raz organizują imprezy w okolice Dolnego Śląska ale jednak nie potrafią nawet przygotować prawidłowego programu!! A kto świeci oczami przed turystami, oczywiście pilot. Nie życzę nikomu współpracy z tym biurem z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoskaa spokojnie!!! 22.05.07, 20:30 nie przesadzacie? jest wiele powodow z jakich moga nie odpowiadac tutaj, moze tez glowny ze prosza o maila, obrazanie kogokolwiek nie jest dobrym rozwiazaniem, ma prawo nie podawac wiecej informacji. szacunku troche do drugiego czlowieka a biura polecam sprawdzac przed wyjazdem na rozne sposoby. Odpowiedz Link Zgłoś
mwiezowska Re: Nawiążemy współpracę z pilotami 26.05.07, 22:29 Jestem pilotka wycieczek z licencjatem fil. germanskiej Odpowiedz Link Zgłoś
plisow Re: Nawiążemy współpracę z pilotami 04.06.07, 20:35 Witam proszę o wiencej informacji o biurze i organizowanych imprezach, informacje o mnie są zamieszczone na mojej stronie www.guidepolska.pl czekam na wiadomośś Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
pilotpiotr PRZESTROGA !! 12.06.07, 12:31 Pilotuję już imprezy ponad 25 lat. Imprezy dla firm, zwłaszcza jeżeli jeszcze zapraszają swoich najlepszych kontrahentów, są niezwykle trudne i niewdzięczne. Kierownictwo takich firm zwykle staje na uszach i bez wazeliny wchodzi do ... klientom, aby ich zadowolic. Mają dodatkowe życzenia, uwypuklają każdy szczegół, który im się nie podoba, gonią pilota i wymagają spełnienia najgłupszych czasem fanaberii, aby pokazać klientom, jak bardzo troszczą się o ich wypoczynek i dobre samopoczucie. Zwykle impreza kończy się reklamacją, zażaleniem na pilota i wielkim smordem. Nie polecam tego typu imprez pilotom poczatkującym i tym o słabszej wytrzymałości nerwowej. Ja po tym ponad 25 latach pilotowania i ostatniej imprezie zakładowej w Chinach powiedziałem sobie - STOP z firmami! Odpowiedz Link Zgłoś
turdoradca Re: PRZESTROGA !! 12.06.07, 12:44 Taaa mają swoją specyfikę te imprezy... a szczególnie korzystający z nich szefowie firm zlecających taki wyjazd. I przyznam, że to właśnie od takiego szefa/szefowej bardzo wiele zależy. Zdarzają się też świetni. Poza tym to jeszcze więcej zależy jak firma czyta umowę i czego się spodziewa za pieniądze, które zapłaciła. Dodajmy do tego umiejętność pracy z takimi firmami organizatora wyjazdu i jego stosunek do klienta. I last but not least: umiejętność pilota... w pełni zgadzam się więc z imiennikiem :) Zmiennych więc więcej niż w trakcie imprezy katalogowej czy też tym bardziej pielgrzymki, nie mówiąc już o szkole, a zwykle oczekiwania rzeczywiście wyśrubowane, a czasem kasa niestety zbyt skąpo wydzielana. Odpowiedz Link Zgłoś
us33 Re: PRZESTROGA !! 22.07.07, 19:45 święta prawda - miałem taką megawypasiną wyprawę ze stadem waźniaków i szefem - zleceniodawcą z niezaleczonym ADHD w dziecinstwie. musiałem wręcz koordynowac podjazd autokaru z momentem jego wyjącia przed hotel. No i oczywiście fanaberie itp. Ale miałem eź naprawdę super wyjazdy gdzie ldzie zapominali o swoich funkcjach społecznych :) Jedna rada - wyjazd firmowy = katalog x 2 i wtedy jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
gienek92 Re: Nawiążemy współpracę z pilotami 12.07.07, 23:48 jestem najlepszy na kraje ościenne i kraje romańsko języczne.czekam na bliższe informacje.andrzej stec Odpowiedz Link Zgłoś
pilotkapilotka we are the best 17.07.07, 20:01 wszyscy jestesmy najlepsi ale nie czekamy na kontakt - asie, kasie, basie, franki, jozki, krzyski, waldki i kubusie etc Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk4 A ja mam pytanie 18.07.07, 14:50 Wytlumaczcie mi jedna rzecz. W tym watkuu zorska jasno napisala prosze o kontakt na mejla. To po jaka cholere ludzie odpisuja w watku: jestem zainteresowana/y, skontaktujcie sie ze mna? Brak zrozumienia czytanego tekstu? Odpowiedz Link Zgłoś
wroclaw1975 Re: A ja mam pytanie 19.07.07, 10:12 Odpowiedź jest prosta: nie umieją czytać ze zrozumieniem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reisefuhrer Re: A ja mam pytanie 04.09.07, 21:41 Dokładnie ,takich to porządne biuro przekreśli z góry.Wiem coś o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
malediwypiotrs Re: Nawiążemy współpracę z pilotami 04.09.07, 21:47 Biuro podróży ALMATUR poszukuje pilota na impreze LAZUROWA PRZYGODA w terminie 15-23.09.07. W programie: Wenecja, Werona, wycieczka po Jeziorze Garda, Mediolan, Genua, Monaco, Nicea S.Tropez, Cannes. Noclegi w hotelach we Włoszech. Preferowana znajomość j.włoskiego. Oferty proszę przesyłać na adres pskorek@almatur.pl Odpowiedz Link Zgłoś