sylwiaja 06.07.07, 16:08 chciałabym polecieć z dziećmi do tunezji, mozecie znacie sprawdzone hotele i jakie biura je oferuja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: tunezja z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 18:03 hej napisz na maila jomico@wp.pl a cos ciekawego Ci znajde :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: tunezja z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:37 ja bylam z rodzinka w Tej Marhaba z Alfa polecam fajny hotel przemila obsluga teskni mi sie troche juz:( Odpowiedz Link Zgłoś
angel752 Re: tunezja z dziećmi 09.07.07, 16:48 sylwiaja napisała: > chciałabym polecieć z dziećmi do tunezji, mozecie znacie sprawdzone hotele i > jakie biura je oferuja? Witam serdecznie.Czy wybierasz sie sama do Tunezji z Dziecmi,macie juz jakis hotelik na oku?Ja i moj 7 letni synek chcemy sami tez gdzies sie wybrac na wakacje,najchetniej w sierpniu.A moze bysmy razem sie gdzies wybrali,szukam towarzystwa dla mojego 7-letniego synka.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś