Gość: jojo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 20:27 Proszę o opinię na temat wycieczki "Paryż i Prowansja" z BP Itaka- może ktoś był? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emi-pl Re: Paryż i Prowansja 18.08.07, 00:37 Witaj! Owszem. byłam dwa lata temu na tej wycieczce. Piękna to i niezapomniana wyprawa. Moim zdaniem, sam program, lepszy od np. 'tour de france', ponieważ jest sie dłużej w Paryżu. Aż cztery dni. Ale przypłaca się to ominięciem innych, z pewnością również doskonałych, miejsc. Ja byłam z przewodniczką imieniem Ania. Polecam i ręczę. Była świetna. Paryż piękny. doskonały i dostojny. Prawdziwnie stolicą świata być może. Ale prowansja zachyca spokojem. I urokiem. Jeden kraj a taka różnorodność. Francja nie istnieje bez Paryża. Z pewnością. Ale bez Prowansji tym bardziej. Jeśli kusi Cie ta wycieczka. Jedz, i baw się wybornie :) Ja dziś wróciłam z viva iberia. nie przypuszczałam ale w moich wspomnieniach Hiszpania przebiła Francję. ... hm. miłego życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: Paryż i Prowansja IP: *.236.spine.pl 21.08.07, 21:30 Byłam 3 lata temu było cudnie polecam. Zakochałam się w Paryżu a Prowansja .....:)) Jedz to zobaczysz. Polecam biuro. Odpowiedz Link Zgłoś