Dodaj do ulubionych

Alanya (WEZYR HOLIDAYS) -- Melani

IP: *.core.hp.com 05.08.03, 20:14
Czesc wszystkim,

Czy ktos mial przyjemnosc / nieprzyjemnosc przebywac w hotelu MELANI w Alanyi?
Bede wdzieczny za wszystkie opinie na ten temat.

Pozdrawiam,
Artur
Obserwuj wątek
    • Gość: baba Re: Alanya (WEZYR HOLIDAYS) -- Melani IP: *.toya.net.pl 05.08.03, 22:44
      Nie wiem jak jest w tym roku ale 2 lata temu bylem tam z Itaką - było do d....
      • odyseusz Re: Alanya (WEZYR HOLIDAYS) -- Melani 06.08.03, 02:57
        Słyszałem od Polaków złe opinie o tymm hotelu... Byłem w sąsiednim...
      • just17 Re: Alanya (WEZYR HOLIDAYS) -- Melani 06.08.03, 08:53
        Gość portalu: baba napisał(a):

> Nie wiem jak jest w tym roku ale 2 lata temu bylem tam z Itaką - było do d....
        W ubiegłym roku z Triadą-jak wyżej
    • Gość: Artur Re: Alanya (WEZYR HOLIDAYS) -- Melani IP: *.core.hp.com 06.08.03, 08:59
      Dzieki wszystkim za opinie,

Prosze o jeszcze bo dzis bede musial wplacic kase za wycieczke.

Prosilbym o dokladniejsze informacje, dlaczego do d... ??

Pozdrawiam serdecznie
      Artur

• Gość: Aa Re: Alanya (WEZYR HOLIDAYS) -- Melani IP: *.bluu.net / 192.168.1.* 06.08.03, 10:24
        Miałam w tym hotelu sporo Klientów w tym i w zeszłym roku i było wszystko OK
      • Gość: miki Re: Alanya (WEZYR HOLIDAYS) -- Melani IP: *.mofnet.gov.pl 06.08.03, 13:44
        Byłem w ubiegłym roku dwa tygodnie z TRIADĄ, za te pieniądze które zapłaciłem
        to niezły hotel. Blisko do plaży . do centrum miasta ok. 20-25 min. spacerkiem
        lub "Dolmuszem" za 5oo ooo ok.1/3 dolara , zatrzymują się na każde żądanie.
        Hotel czysty z basenem i i niezłą knajpką pod wodospadami, jezenia jak w całej
        Turcji troch monotonne, ale da się wyżyć,dokupowałem tylko piwo w sklepie obok
        hotelu i wodę mineralną. Kup w Polsce "Smekte" przeciwko żołądkowym historom,
        co nie jest związane ze stanem sanitarno-higienicznym (bez zarzutu) a z inną
        florą bakteryjną i uważaj na klimę szczególnie na wycieczkach autokarowych.
        Miłego wypoczynku.
    • Gość: Dorota Re: Alanya (WEZYR HOLIDAYS) -- Melani IP: *.icnet / 192.168.196.* 06.08.03, 13:57
      Byłam w Turcji 3 lata temu obok hotelu Melani.Część naszej grupy była
      zakwaterowana w Melani i z tego co pamiętam to nie narzekali.Hotel jest ładnie
      położony, blisko stąd do plaży i do centrum ok.30 minut powolnym spacerkiem.
      Myślę, że dużo ludzi narzeka,aby narzekać.Oczekują za małe pieniądze
      Mariota.Szczególnie celują w tym Polacy.W Turcji jeździłam z biurami
      miejscowymi i w związku z tym większość uczestników wycieczki to obcokrajowcy.I
      co zauważyłam? Oni są najczęściej zadowoleni, uśmiechnięci i realnie oceniają
      wkład własnych pieniędzy do zaoferowanych im za to usług.Zasada prosta jak drut-
      mało płacę, więc i oczekiwać nie mogę luksusów.I odwrotnie.A cóż Polaczki?
      Autokar jeszcze dobrze nie ruszył a oni już zaczęli "mamrotać", że coś nie
      tak.Myślę ,że najczęściej narzekają Polacy, którzy w domach własnych nie mają w
      połowie takich luksusów jak na wyjazdach i na co dzień jedzą przysłowiowy
      salceson.Dlatego uważaj na nasze narodowe narzekalnictwo.My w tym wiedziemy
      prym.Pozdrowienia.
      • Gość: Artur Re: Alanya (WEZYR HOLIDAYS) -- Melani IP: *.core.hp.com 06.08.03, 16:28
        Witam ponownie,

Nawet nie wiecie jak sie ciesze, ze uslyszalem cos pozytywnego.

Ogladajac zdjecia i opisy wygladal jak kazdy inny *** hotel ale blady strach
        mnie ogarnal jak rano przeczytalem pierwsze wypowiedzi.

Na szczescie troche mi to wyprostowaliscie.

Dzieki
        Artur

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka