Dodaj do ulubionych

Buksa travel

• Gość: aseretb Re: Buksa travel IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.14, 22:01
      Byłam z Buksa travel jakiś czas temu w Hotelu Venezia w San Mauro Mare.Koszt niewielki,a naprawdę warto.Jeżeli nie oczekuje się cudów i potrafi samemu organizować sobie czas to szczerze polecam.Miejsce piękne szczególnie na wypoczynek.Zachwycona jestem jedzeniem,którego jest aż w nadmiarze.
      • Gość: piotr buksa Re: Buksa travel IP: *.sileman.net.pl 16.02.14, 19:24

Witam zapraszam na wyjazd do bułgari 15 lipca o godzinie 11

Buksa Trawel
      • Gość: Szymon M Re: Buksa travel IP: *.sileman.net.pl 16.02.14, 19:27

zapraszam na wyjazd do bułgari 15 lipca o godz11 z katowic

Buksa Travel
    • Gość: Gość Valverde di Cesenatico IP: 5.134.64.* 09.05.14, 00:56
      Witam. Czy był ktoś z Buksa Travel ale raczej w wieku 20-25? :) bardzo dużo ludzi wypowiada się którzy byli z dziećmi a chciałabym się dowiedzieć jak wygląda ta imprezowa strona miasta? Dużo jest klubów? I jakie ceny? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
      • Gość: xxxx Re: Valverde di Cesenatico IP: 151.67.21.* 14.05.14, 16:39
        Raczej Valverde di Cesenatico nie polecam pod wzgledem imprez. Okolice hotelu to spokojna okolica, jest kilka dyskotek, ale marnych. Natomiast San Mauro MAre i Bellaria to miejscowości w których o wiele wiecej się dzieje. Niedaleko hotelu Meeting jest dyskoteka na plazy która odbywa się codziennie. w niedalekiej odleglości także kilka innych dyskotek.
        • Gość: A Re: Valverde di Cesenatico IP: 5.134.64.* 27.05.14, 19:56
          O kurcze no to trochę się zmartwiłam, bo wycieczka już wykupiona. No trudno, mam tylko nadzieję, że nie będzie aż tak źle i nie będziemy musiały o 22 kłaść się spać :)
        • indygia Re: Valverde di Cesenatico 26.06.14, 18:36
          Aaa tam:-)Kto jedzie z Katowic. 3 lipca do Tizziano?:-)))
          • Gość: bleblok Re: Valverde di Cesenatico IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.14, 23:02
            a z Katowic od 26.08.14 ktoś jedzie z nami
    • Gość: gosc Re: Buksa travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.15, 16:16
      tam bylismy z tego biura juz 2 razy i wybieramy sie na nastepny rok biuro jest ok my wybieramy zawsze wariant na dojazd wlasny
      • aleksandra64006400 Re: Buksa travel 20.11.15, 10:50
        My w tym roku byliśmy w Albanii,na drugi rok będą Włochy.
        Ma być w ofercie nowy hotel,ale rozmowy jeszcze trwają.
        Możesz posłać jakieś fotki?
        • Gość: gosc Re: Buksa travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.15, 22:40
          nie robilismy zdjec hotelu niestety to nie mam co wyslac ale moge powiedziec ze w zeszlym roku bylismy w meetingu i hotel w bardzo zlym stanie byl o remont az sie prosil ale w tym roku bylismy w tiziano no i tu moge powiedziec dzien a noc z meetingiem polecam tiziano byl chyba niedawno odnowiony bo byl w duzo lepszej kondycji niz tamten
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka