Dodaj do ulubionych

Alfa Star Egipt

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 08:52
Proszę o pomoc jaki hotel z oferty tego biura w Sharm polecacie biore pod
uwagę te 4 i 5 gwiazdkowe i chciałabym zeby nie był na odludziu żeby można sie
było wieczorkiem gdzieś poszwędać, z góry dziekuję za inf.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamila Re: Alfa Star Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 12:43
      Ja bylam z nimi w hotelu Sharm Holiday. Hotel jest bardzo fajny, 4*,
      bardzo blisko centrum Naama Bay, wiec nocne zycie kwitnie :),
      napewno nie bedziesz na odludziu. Pokoje w hotelu sa czysciutkie i
      jedzonko jest bardzo dobre.
      • Gość: czytający forum Re: Alfa Star Egipt IP: *.icpnet.pl 16.04.08, 16:45
        Kolejne biuro, które udając klientów regularnie sie reklamuje, zachwalając coraz to inne kierunki i hotele. Kiedy do osoby zachwalającej jeden z hoteli wysłaliśmy bardzo konkretne zapytania dot. miejsca, świadczeń, atrakcji, dostaliśmy odpowiedź będącą dokładnym - można powiedzieć - przedrukiem oferty biura, ani słowa konkretów, o które pytaliśmy, zresztą przejrzyjcie forum, jak to Alfa pięknie zadaje pytania i odpowiada na nie sama sobie, nie szczędząc och-ów i ach-ów zachwytu...
        • Gość: kaja Re: Alfa Star Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 17:11
          A ty z jakiego biura jesteś bo twoja wypowiedź jest zupełnie bez sensu i nie na
          temat
    • derduch Re: Alfa Star Egipt 16.04.08, 20:53
      Odradzam to biuro zdecydowanie, gorszych oszustów nie widziałem!
      Lecimy do Hurghady spora grupą do Aqua Blue, ponieważ część naszej ekipy która
      doleciała kilkanaście godzin przed nami z Katowic miała problem z
      zakwaterowaniem postanowiliśmy się upewnić co do hotelu przed odlotem.
      Zapytaliśmy kobietę z Alfa Star siedzącą na lotnisku Okęcie(na identyfikatorze
      miała nazwisko te samo co właściciel Alfa Star), zadzwoniła do centrali swojej
      firmy i potwierdziła że hotel na nas czeka, w przeciwnym razie zostalibyśmy w
      Polsce. Po przylocie okazuje się że nie ma dla nas miejsc w hotelu, wyparowały
      w 5 godzin! Usiłowali nas tak jak innych osadzić w Alf Lejla, tylko że na
      głupków nie trafili, do Alf Lejle do chyba że za karę...
      Oszuści i kłamcy. Inaczej tego chyba nazwać nie można?
      • Gość: Martaśka Re: Alfa Star Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 12:07
        kompletnie nie rozumiem ludzi ktory zabraniaja sie wypowiadac innym
        i posadzaja ich o reklame!! Z tym biurem jezdzi na wycieczki mnostwo
        osob! Na forach sa za rowno negatywne jak i pozytywne opinie wiec
        nie mam pojecia o co Ci chodzi. jesli ktos chce ogolna opinie o
        hotelu to po co pisac o szczegolach??? Daj czlowieku swobodnie
        wypowiadac sie ludziom bo po to sa fora!!!
        • Gość: czytający forum Re: Alfa Star Egipt IP: *.icpnet.pl 17.04.08, 17:16
          kaju-martaśko (czy mam cytować inne nicki zawsze z tym samym IP zachwalające
          wasze oferty?), doskonale rozumiesz i wiesz o co chodzi.
          Napisałaś:
          "jesli ktos chce ogolna opinie o
          > hotelu to po co pisac o szczegolach??? "
          - co do naszych zapytań, o których wspominałem, to były bardzo konkretne, nawet
          wbrew naszym zasadom nie korzystania z biur, byliśmy skłonni się skusić, jednak
          po przeczytaniu w odpowiedzi tekstu będącego kopią informacji z katalogu Alfy (i
          brakiem jakichkolwiek konkretów związanych z naszymi pytaniami), zrozumieliśmy,
          ze osoba piejąca z zachwytu i zachwalająca ofertę, nigdy tam nie była i nigdy na
          oczy nie widziała tego hotelu.
          Oczywiście, że fora są po to aby sie wypowiadać, ale nie po to aby udając
          klientów robić sobie reklamę. Zresztą róbcie co chcecie, i tak tego sie nie
          wypleni, może paru klientów złapiecie na te swoje hymny pochwalne... tylko, że
          zawsze pisane są one - niezależnie jaki kraj zachwalacie - z jednego IP,
          natomiast obiektywne lub negatywne uwagi już z różnych :)
          • Gość: Martaśka Re: Alfa Star Egipt IP: *.subscribers.sferia.net 18.04.08, 10:01
            tak wlasnie siedze przy porannej kawce i czytam te smieszne oskarzenia. tak sie
            sklada ze od dzis mam urlop. w pracy tak i owszem mam neostrade, w domu jak
            widzisz nie.
            i jak drogi Watsonie wydedukowales ze tylko ja i kajka w calym kraju mamy
            neostrade??? zatem napewno musimy byc jedna i ta sama osoba!!! tak odkryles
            afere na miare tasm prawdy Reni Beger!!! gratulacje morozowski i sekielski sa z
            Ciebie dumni!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka