Gość: liliana IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.07.09, 17:10 ecco holiday i ecco wakacje-czy ktoś ostatni wrócił z wczasów organizowanych przez nich?chcę kupić od nich wczasy i szukam świeżych opini:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alibaba Re: eccoholiday i ecco wakacje-szukam opini IP: *.aster.pl 05.07.09, 09:41 Ja wróciłem właśnie z wakacji organizowanych przez Ecco Holiday. Byłem z nimi pierwszy raz i też zastanawiałem się jak to będzie. Sam pobyt bez zarzutu - to za co zapłaciłem, to otrzymałem. Ja bałem się jednego - wycieczkę opłacałem w całości w styczniu (na umowie kurs euro 3,72 PLN i bałem się dopłat (gdy euro dochodziło do prawie 5 zł), ale wbrew obawom żadnych dopłat nie było. Także ja mogę polecić Ci Ecco, chociaż wiadomo, że każdy oczekuje nieco innego i to co dla jednego jest wielką górą, dla innego może być małym pagórkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Ok IP: *.wroclaw.vectranet.pl 05.07.09, 11:43 Byłem, bez zarzutu, zreszta tym samym samolotem leciało kilka biur, ten sam hotel miało kilka biur (ecco nawet taniej, ale nie gorsze pokoje), wycieczki fakultat. - podobny program i ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teszirt Re: Ok IP: *.centertel.pl 05.07.09, 14:27 Witam, w zeszłym roku byliśmy z Ecco Egipcie w Menavillu, w marcu na Teneryfie w Fanabe, w sierpniu lecimy na Rodos do Cosmopolitana. Wszystko ok żadnych wpadek nie było. Hotele takie jak w ofercie przeloty wiadomo czarterowe. Rezydenci ok. Moi znajomi byli w Tunezji i na Krecie ale nie pamiętam w jakich hotelach, generalnie byli zadowoleni. Wiem, ze są ludzie którzy jadą na wakacje nie po to aby wypoczywać, tylko po to by marudzić i czepiać się wszystkiego od obsługi po pogodę. Podobno są już jakieś fora, gdzie ludzie się chwalą jak to się napisali reklamacji i ile udało się wyciągnąć. POLSKI CHARAKTER - wstyd. Pozdrawiam prawdziwych urlopowiczów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JM Re: Ok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 08:02 Byłam trzykrotnie z Ecco - 2 razy w Egipcie w hotelu Menaville i w tym roku w Tunezji w Ramada Liberty. Wszystko bez zarzutu - zgodnie z ofertą. Rezydenci ok. chociaż ja nie potrzebowałam ich szczególnej opieki.Hotele i warunki wypoczynku zgodnie z katalogiem.Polecam biuro Ecco Holiday jako wiarygodne i rzetelne. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir100 Re: eccoholiday i ecco wakacje-szukam opini 06.07.09, 18:41 byłem z Ecco wielokrotnie{Tunezja ,Egipt, Tajlandia, Bali, Sri Lanka,Dominikana ]i zawsze oferta zgodna z rzeczywistością,cena przyzwoita i żadnej wtopy.Polecam i przyjemnych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: eccoholiday i ecco wakacje-szukam opini IP: *.icpnet.pl 06.07.09, 20:39 Byłam 2 razy z ecco holiday - teneryfa i majorka, było fajnie, wszystko zgodnie z ofertą. Ale ecco wakacje to chyba coś zupełnie innego, ja tego nie kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: eccoholiday i ecco wakacje-szukam opini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 10:24 Bylam na Krecie w 2008 r.Wszystko zgodnie z planem bez doplat. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: eccoholiday i ecco wakacje-szukam opini IP: *.wroclaw.vectranet.pl 07.07.09, 21:30 Aż zdziwiony jestem,ze tak duzo pozytywnych opinii. Ale jak wczesniej pisałem, mam niezle wrażenia. Mało tego, hotel kosztował z tysiąc zł od osoby taniej niż w innych biurach, tyle że kupowane było w grudniu; najbardziej sie wtedy oplaca, jak juz sie wybierzecie, to za drugim razem uwazani jestescie za stałego klienta i macie super oferte first. Biuro kiedys mialo gorsze opinie, psioczono prawie jak na Triadę, ale teraz pozmienialo się. Odpowiedz Link Zgłoś