albicilla 21.01.05, 18:30 Jakże ważna, dla obu płci. Oriflame proponuje 3 produkty jej dotyczące. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albicilla Płyn do higieny intymnej 21.01.05, 18:32 Intimate Wash Płyn do higieny intymnej Najlepszy do oczyszczania wrażliwej skóry, co potwierdziły testy nadzorowane przez ginekologów.250 ml 14,9 zł Kod: 2085 Odpowiedz Link
albicilla Krem do higieny intymnej 21.01.05, 18:34 Intimate Cream Krem do higieny intymnej Działa zmiękczająco i kojąco. Tworzy ochronną warstwę na miejscach intymnych, bardzo wrażliwych na podrażnienia. 100 ml 16,9 zł Kod: 2086 Odpowiedz Link
albicilla Chusteczki do higieny intymnej 21.01.05, 18:35 Intimate Wipes Chusteczki do higieny intymnej Bardzo wygodne, delikatnie oczyszczają i koją miejsca intymne. Opakowanie zawiera 20 chusteczek. Doskonałe nie tylko w podróży. 12,9 zł Kod: 1776 Odpowiedz Link
albicilla Re: Chusteczki do higieny intymnej 21.01.05, 18:42 Wszystkie trzy kosmetyki są bardzo dobre , uważam ,że doskonałe. Tak jak napisałam przeznaczone dla obu płci , jakoś tak się utarło ,że o higienę intymną to tylko panie mają obowiązek dbać , panowie niekoniecznie. Dlaczego?? Nie wiem. Jakoś mi się tak wydawało ,że każda klientka i konsultantka powinna te produkty kupować przynajmniej raz na 1/2 roku. Dla swojego dobra przecież i swojego partnera również . Jest inaczej. Zastanawiam się dlaczego? Brak nawyku? Brak potrzeb? Myślenie - wystarczy mi zwykłe mydło? Odpowiedz Link
1szylider Re: Chusteczki do higieny intymnej 21.01.05, 23:10 Witam! Takiez.., a moze i lepsze sa moje doswiadczenia.... ale dziaj mielem ciezki dzien, wiec tak tak lekkiego tematu nie moge poraktowac z takim biglem na jaki zasluguje.... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
ada296 Re: Chusteczki do higieny intymnej 23.01.05, 23:28 dbanie o higienę intymną jest nawykowe tak jak mycie zębów ktoś musi pokazać i nauczyć a mnie zawsze intrygował dezodorant intymny pozdrawiam Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Chusteczki do higieny intymnej 24.01.05, 00:46 ada296 napisała: > dbanie o higienę intymną jest nawykowe > tak jak mycie zębów > ktoś musi pokazać i nauczyć > > a mnie zawsze intrygował dezodorant intymny > > pozdrawiam > Sława! Wypróbuj, zastosuj, REWELACJA!!! )) Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Odpowiedz Link
ada296 Re: Chusteczki do higieny intymnej 24.01.05, 00:53 rewelacja powiadasz ? gdzieś znajdę i wypróbuję Odpowiedz Link
1szylider Re: Chusteczki do higieny intymnej 24.01.05, 01:04 ada296 napisała: > rewelacja powiadasz ? > gdzieś znajdę i wypróbuję > Witam! A co nie jestes w klubie Oriflame jeszcze? Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
albicilla Re: Chusteczki do higieny intymnej 26.01.05, 14:00 ada296 napisała: > dbanie o higienę intymną jest nawykowe > tak jak mycie zębów > ktoś musi pokazać i nauczyć > > a mnie zawsze intrygował dezodorant intymny > > pozdrawiam > Przyznam ,iż mnie też zawsze intrygował )) zastanawiałam się czy zamiast czy przed myciem , czy po .W obecnej ofercie dezodorantu juz nie ma. Natomiast zestaw jest rewelacyjny. Odpowiedz Link
albicilla Re: Chusteczki do higieny intymnej 26.01.05, 14:05 Jacyż zgodni jesteśmy w opinii z 1szyliderem. Mój mąż też już nawykowo korzysta z przynajmniej jednego produktu z tej serii. Krem jest szczególnie przydatny osobom, bez względu na płeć , mającym stosunkowo grube uda i obcierającym się podczas chodzenia. Odpowiedz Link
1szylider Re: Chusteczki do higieny intymnej 26.01.05, 18:43 albicilla napisała: > ada296 napisała: > > > dbanie o higienę intymną jest nawykowe > > tak jak mycie zębów > > ktoś musi pokazać i nauczyć > > > > a mnie zawsze intrygował dezodorant intymny > > > > pozdrawiam > > > > Przyznam ,iż mnie też zawsze intrygował )) zastanawiałam się czy zamiast czy > > przed myciem , czy po . +++Metoda francuska mowi, ze zamiast, ale Szwedzi i Polacy, którzy nie maja tak okrzyczanych marek wola jednak po)) W obecnej ofercie dezodorantu juz nie ma. > Natomiast zestaw jest rewelacyjny. Witam! Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
truskaw-eczka12 Re: Chusteczki do higieny intymnej 17.12.14, 22:11 Chusteczki do do higieny intymnej są super! Ja używam je już od początków mojej ciąży i jestem bardzo zadowolona- czuje się świeżo, przyjemnie, pojedyncze opakowanie pozwala mi na utrzymanie higieny intymnej w każdym miejscu oraz sytuacji niezależnie gdzie aktualnie jestem oraz co robię. Jest to wielka wygoda- ja używam delikatnych chusteczek firmy Efektima Phrmacare. Odpowiedz Link
aquapurit_pl Re: Higiena intymna 26.11.14, 11:24 do produktów myjących do higieny intymnej polecam bidetotoaletę, dzięki niej zawsze masz czas na skorzystanie z wody, bo nawet nie zmieniasz miejsca aquapurit.pl/korzysci/higiena/#bidet_2 Odpowiedz Link