martunia78 04.07.05, 09:06 kiedys były kosmetyki dla dzieci, dlaczego teraz nie ma? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albicilla Re: oferta dla dzieci 04.07.05, 11:21 Nie wiem, moze zmieniają szatę , równoczesnie ulepszajac skład? Odpowiedz Link
1szylider Re: oferta dla dzieci 04.07.05, 14:10 albicilla napisała: > Nie wiem, moze zmieniają szatę , równoczesnie ulepszajac skład? Witam! Ja tez uważam,ze dobrze byłoby opanowac ten segment rynku... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
martunia78 Re: oferta dla dzieci 04.07.05, 14:16 Racja, mamy przecież dzieci! Cieszyłyby sie razem z nami z nowego katalogu, a tak... szkoda Odpowiedz Link
1szylider Re: oferta dla dzieci 19.07.05, 22:12 caprissa napisała: > Tak za mało dla dzieci i nastolaktów Witam! Dla dzieci rzeczywiście, ale dla nastolatkow jest bardzo dużo! Przeciez te wszystkie dla pryszczatych i przetłuszczających sie to są głownie nastolatki. Również aloe i do tego jeszcze kolorówka Visions. Gdy policzysz to wyjdzie,ze sporo. Natomiast z dziećmi, to że pojawia się i znika moze świadczyć o testowaniu rynku przez firmę, wieć może gdy rusża kolejne fabryki, to znajdzie sie miejsce na liniach produkcyjnych równiez dla dzieci... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
lia_nata_lia Re: oferta dla dzieci 20.07.05, 07:38 Ja jestem nastolatka, a nie lubie serii VISIONS i uwazam, ze kazdy moze je uzywac, jezeli sie podobaja, moja mama ma cien, tusz i pomadki z tej serii. A nawet dorosli maja pryszcze i rózne takie (np. kobiety w ciazy itp) i dla nich tez sa te serie. Odpowiedz Link
1szylider Re: oferta dla dzieci 20.07.05, 17:45 lia_nata_lia napisała: > Ja jestem nastolatka, a nie lubie serii VISIONS i uwazam, ze kazdy moze je > uzywac, jezeli sie podobaja, moja mama ma cien, tusz i pomadki z tej serii. A > nawet dorosli maja pryszcze i rózne takie (np. kobiety w ciazy itp) i dla nich > tez sa te serie. Witam! Co oczywiście nie przeczy,ze grupa docelowa, "targetem" tych produktów są właśnie nastolatki)) Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link