oooo 14.09.05, 22:15 mam problem z dostaniem się na forum firmowe na stronie [jestem konsultantką]. Czy moglby mi ktos podpowiedziec jak rozwiazac ten problem?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorina Re: problem z forum 14.09.05, 22:28 Rozumiem, ze wiesz gdzie je znaleźć, ale zabezpieczenia na twoim kompie uniemożliwiają wejście? Poproś o pomoc kogoś kto się zna na komputerach. Niestety wiele osób ma z tym problem... Mi pomógł brat. Pokombinował, i pokazał jak wyłaczyć Nortona w momencie wejścia na forum. To wystarcza. Jak już jestem na forum mogę właczyć Nortona, i wszystko działa jak należy. To tylko problem w momenciw wejścia. Możesz się też skontaktować z webmasterem ( adres mailowy na stronie ori) Może coś ci doradzi. Ale z doświadczenia wiem, że to indywidualna sprawa na każdym kompie, bo każdy ma inne zabezpieczenia. Niestety więcej nie potrafię doradzić Powodzenia! Odpowiedz Link
albicilla problem ze stroną 15.09.05, 17:51 Nie moge wejść na stronie Oriflame w część "Biznes", nie loguje mnie i mówi ,ze błąd. Czy Wy też macie podobne problemy? Odpowiedz Link
martta_k Re: problem ze stroną 15.09.05, 19:20 ja dziś nie mogłam się w ogóle zalogować ale teraz już jest ok, a wczoraj miałam problem z częścią "biznes" i "koszyk" - też pojawiał mi się bład Odpowiedz Link
halla6 Re: problem ze stroną 15.09.05, 19:22 Nadal masz trudności. Przed chwilą weszłam bez problemu. Odpowiedz Link
albicilla Re: problem ze stroną 15.09.05, 19:31 Uff, już nie mam problemu , weszłam. Dzięki za informacje. Odpowiedz Link
oooo Re: problem z forum 15.09.05, 22:39 wyłączyłam firewalla, ale nadal pojawia mi sie coś takiego: The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request. sprobuje zapytac jakiegos fachowca o pomoc, dzieki za wskazowki pozdrawiam Odpowiedz Link