asiek_asiekowaty 30.10.05, 13:19 Konkretnie chcialabym wiedziec, czy bedzie otwarta (w jakich godzinach?) czy zamknieta filia w Krakowie na ul. Mazowieckiej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1szylider Re: Poniedzialek 31.10 - filie, biura beda zamkni 30.10.05, 13:32 asiek_asiekowaty napisała: > Konkretnie chcialabym wiedziec, czy bedzie otwarta (w jakich godzinach?) czy > zamknieta filia w Krakowie na ul. Mazowieckiej. Witam! Z tego co ja wiem, to pracuja placówki Oriflame. A jesli na Mazowieckiej jest filia, a nie biuro to wydaje sie logicznym,że równiez. Nowi konsultanci często myla biura z filiami. Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link
asiek_asiekowaty Re: Poniedzialek 31.10 - filie, biura beda zamkni 30.10.05, 17:57 Ze strony Oriflame wynika, ze w Krakowie na Mazowieckiej jest filia. Swoja droga - sa biura i placowki, tak? Filie to rowniez placowki. Jaka jest roznica miedzy biurami a placowkami, czym jedne i drugie sie zajmuja? Odpowiedz Link
janwed Re: Poniedzialek 31.10 - filie, biura beda zamkni 30.10.05, 18:29 Filia w Krakowie na ul. Mazowieckiej w poniedziałek będzie na pewno czynna. Nie wiem w jakich godzinach, ale podejrzewam, że normalnie. Odpowiedz Link
1szylider Placówki Oriflame dzielą się 30.10.05, 20:25 asiek_asiekowaty napisała: > Ze strony Oriflame wynika, ze w Krakowie na Mazowieckiej jest filia. Swoja > droga - sa biura i placowki, tak? Filie to rowniez placowki. Jaka jest roznica > miedzy biurami a placowkami, czym jedne i drugie sie zajmuja? Witam! .. na trzy kategorie: 1. ODZIAŁY tam jest wszystko na prawach Centrali, zakupy na miejscu (posiadaja magazyn) 2. FILIE: wszystko z wyjatkiem magazynów, brak magazynów 3. biura regionalne- placówki prywatne liderów, ale ogólnie dostepne dla KAŻDEGO konsultanta Ad 1 i 2 odbiór zamówien codziennie; w filiach na drugi dzien, oddziały na poczekaniu lub po wcześniejszym zamówieniu przez net Ad 3 rozne harmonogramy dostaw, nalezy pytac idywidualnie czynne min 2 dni w tygodniu w wyznaczonych godzinach; produkt promocyjny, zamowienia powyżej 150PP zwolnione z produktu promocyjnego Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link