Dodaj do ulubionych

Silk - pytanie

05.12.05, 19:35
W filii sprawdzilam dzis krek do rak, krem do ciala i balsam. I okazalo sie,
ze krem do ciala ma znacznie bardziej intensywny, pudrowy zapach, balsam i
krem do rak sa subtelniejsze. Moje pytanie - czy tak jest naprawde, czy moze
po prostu tester kremu byl przeterminowany (albo w starej wersji - byl
rozowy, w katalogu wyglada na bialy)?
Obserwuj wątek
    • asiek_asiekowaty Jeszcze jedno! 05.12.05, 19:35
      Czy ten krem ma sreberko zabezpieczajace?
      • gudz666 Re: Jeszcze jedno! 05.12.05, 19:42
        Krem do ciała ma sreberko na 100% bo sama go parę razy zamowilam
        • zabcia_mala Re: Jeszcze jedno! 05.12.05, 20:47
          Co do sreberka potwierdzam - jest na pewnosmile
    • chicarica Re: Silk - pytanie 05.12.05, 22:47
      Krem ma sreberko, jest różowy, z tym zapachem to może i nieco się różni od
      balsamu. Ja biorę krem, jest rewelacyjny.
      • asiek_asiekowaty Re: Silk - pytanie 05.12.05, 23:04
        Nie wiem, czy zniose ten mdly, duszacy, pudrowy zapach. Poza tym z opinii na
        Wizazu wynika, ze balsam jest lepszy (choc ja uwielbiam sloiczki i pudeleczka)
        i ma o niebo lepszy (delikatniejszy) zapach. Mialam kupic sobie balsam
        wisniowy, ale zapach mi rowniez nie odpowiada. Pojecia juz nie mam, co robic,
        caly miesiac maziam sie byle czym, musze wreszcie cos kupic!
        • zorina Re: Silk - pytanie 05.12.05, 23:32
          Wszystko zależy od tego jaką masz skórę. Jesli w jakiejś linii są w ofercie
          zarówno kremy do ciała jak i balsamy, to podstawową różnicą między nimi jest
          ilość składników odżywczych. Balsam jest lżejszy, natomiast krem
          bardziej "treściwy" ( wiecie o co mi chodzi? wink. Ja przy mojej suchej skórze
          nawet nie biorę pod uwagę balsamów. Ale jeśli ktoś ma normalną skórę, albo
          przetłuszczająca się, to będzie je sobie chwalił, bo kremy będą dla niego za
          ciężkie.
          • chicarica Re: Silk - pytanie 06.12.05, 12:57
            Ja mam skórę raczej tłustą, a krem Silk podpasował mi idealnie właśnie przez to,
            że całkowicie się wchłania i bdb nawilża nie pozostawiając tłustej warstwy.
            Skóra tłusta może być jednocześnie przesuszona, ja tak mam po basenie - aż mnie
            swędzi. Silk pomaga - jedyne co działa, to posmarowanie się oliwką przed
            basenem, albo krem Silk po basenie. Balsam Silk też mam, używam i dobry jest,
            ale krem to absolutny przebój.
            Zapach nie jest duszący, jest b. delikatny. Dla mnie to chyba najlepszy kosmetyk
            Oriflame.
            • 1szylider Kapitalny wątek 06.12.05, 13:15
              chicarica napisała:

> Ja mam skórę raczej tłustą, a krem Silk podpasował mi idealnie właśnie przez
              to
              > ,
              > że całkowicie się wchłania i bdb nawilża nie pozostawiając tłustej warstwy.
              > Skóra tłusta może być jednocześnie przesuszona, ja tak mam po basenie - aż
              mnie
              > swędzi. Silk pomaga - jedyne co działa, to posmarowanie się oliwką przed
              > basenem, albo krem Silk po basenie. Balsam Silk też mam, używam i dobry jest,
              > ale krem to absolutny przebój.
              > Zapach nie jest duszący, jest b. delikatny. Dla mnie to chyba najlepszy
              kosmety
              > k
              > Oriflame.

Witam!

Na tym przykładzie widzimy, że nie ma produktów dla każdego i jak skrajnie
              nawet różne moga być opinie o tym samym produkcie. Szczególnie tak indywidualne
              cechy jak zapach...

Zreszta bardzo na miejscu będzie tu nastepujący cytat:

...przywołał słowa z Ewangelii świętego Łukasza: "Biada wam, gdy wszyscy ludzie
              chwalić was będą".

Klinij tu:MLM, biznes po godzinach...
              Pozdrawiam i zapraszam! gg172 85 85

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka