milka3333 09.03.06, 12:47 Interesuje mnie ww zapach, zarówno dla kobiet jak i mężczyzn! Prosze o opinie czy cieszy sie ogolnym powodzeniem i jakiej jest kategorii. A ta butelka to leży czy stoi ? jestem nowa wiec sie nie smiejcie, bo na oczy tego jeszcze nie widzialam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka3333 Re: zapach nomadic 09.03.06, 13:04 Jeszcze napiszcie prosze cos o wodzie De MARCO Ja wiem ze kazdy lubi co innego ale jezeli ktos dlugo jest konsultantem to mniej wiecej wie co sie podoba klientom! Mozecie tez napisac ktore zapachy uwazacie za rewelacyjne! Moi klienci sie pytaja o prefumy a ja nowa jestem i za bardzo nie jestem w stanie im pomoc a probek w zestawie satrtowym nie dostalam, dopiero przy pierwszym zamowieniu jezeli osiagne 100 pp to moge zamowic jakis zestaw! Odpowiedz Link
fuegoo Re: zapach nomadic 09.03.06, 13:33 skoro dopiero zaczynasz, to moze warto zaopatrzyc sie w probki??? kiedys juz byl watek na ten temat...ale neiwiem czy go znajde...tak wiec w skrocie opisze Tobie ten zestaw... jako konsultantka mozesz kupic go za 29zł, a w skład niego wchodza: FIRMOWE ETUI NA PRÓBKI ETUI NA PRÓBKI ZAPACHÓW 2 szt. 20 x próbki zapachów Próbka wody Elvie 1 ml Próbka wody Northern Lights 1ml. Próbka wody Volare 1 ml Próbka wody Frey 1 ml Próbka wody Serene 1 ml Próbka wody Freya 1 ml Próbka wody Together dla Panów 1 ml Próbka wody Together dla Pań 1 ml Próbka wody Rebel 1 ml Próbka wody Sun 1 ml Próbka wody Moon 1ml Próbka wody Giordani Gold 1 ml Próbka wody Eclat dla panów1 ml Próbka wody Soul 1 ml Próbka wody Divine 1 ml Próbka wody Eclipse 1 ml Próbka wody Midsummer dla pań 1 ml Próbka wody Midsummer dla panów 1ml Próbka wody De Marco 1 ml Próbka wody Eclat dla pań 1 ml ETUI NA PRÓBKI POMADEK 2 szt. 20 x próbki pomadek Próbka pomadki "VIVID" - BABY BEIGE Próbka pomadki "VIVID" - CARMEL Próbka pomadki "VIVID" - GOLDEN BRONZE Próbka pomadki "VIVID" - ALL SPICE Próbka pomadki "VIVID" - DEFINITELY RED Próbka pomadki "colour SPA" - pinkspire Próbka pomadki "colour SPA" - burnished gold Próbka pomadki "colour SPA" - nugget Próbka pomadki "colour SPA" - nugget Próbka pomadki "colour SPA" - dusk Próbka pomadki GG redwood Próbka pomadki GG prune Próbka pomadki GG coco red Próbka pomadki GG sweet lilac Próbka pomadki GG nutmeg Próbka pomadki Maxi shine - Mocha glace Próbka pomadki Maxi shine - Raisin frappe Próbka pomadki Maxi shine - Pink fantasy Próbka pomadki Maxi shine - Strawberry bite Próbka pomadki Maxi shine - Frost champagne 5 x próbki fluidów V podkład odświeżający - sasz. GG podkład ujędrniający Natural beige - sasz. TABALANCE found. sachet Honey Amber FLAWLESS found. sachet Sand AQUASURGE found. sachet Natural Ivory 15 x próbki kremów SC normalizujacy żel na dzień z filtrem SPF8 sasz. SC odżywczy krem na noc sasz. Aloe krem nawilżający sasz. Time Prevent krem na dzień z filtrem SPF 15 sasz. Krem do kompleksowej pielęgnacji okolic oczu - sasz SC łagodzący krem na dzień do cery wrażliwej - sasz. SC łagodzący krem na noc do cery wrażliwej - sasz. R.V.emulsja nawilżająca sasz. R.V.ujędrniający krem pod oczy sasz. Regenerujący krem na dzień sasz. Regenerujący krem na noc sasz. Time Reversing-Krem na dzień sasz. Time Reversing - balsam do ust sasz. Wrinkle Repair Retinol Eye Cream sach. Light Radiance - balsam rewitalizujący sasz. Odpowiedz Link
fuegoo Re: zapach nomadic 09.03.06, 13:35 znalazłam ten watek...wiem ze to nie jest odpowiedz na Twoje pytanie, ale moze jakoś Ci pomoze... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19026&w=32665853&a=32665853 Odpowiedz Link
milka3333 Re: zapach nomadic 09.03.06, 13:53 dziekuje za odp! teraz sobie mysle ze te zapisy za 1 zl to bez sensu sa bo sie dostaje tylko 1 katalog i pare kartek! Żadna rewelacja. A czy w tym zestawie Witamy za 39,90 dla nowych kosultantow jest to samo co w tym o ktorym piszesz? jaka jest różnica? wiem ze jakies 2 kremy są oprócz próbek bo widać na obrazku. Ja bym proponowała sponsorom którzy rekrutują nowe osoby, aby proponowali "nowym" zakupienie takiego zestawu! Bo skad oni maja wiedziec ze cos takiego jest?? ida pozniej do klientów z niczym! I o czym niby mają rozmawiac! takie sa moje przemyslenia na temat rekrutacji ze wzpisowym 1 zl Odpowiedz Link
fuegoo Re: zapach nomadic 09.03.06, 14:18 dlatego ja własnie to Tobie proponujea co do roznicy miedzy tym o ktorym ja pisalam a tym o ktorym Ty pisalam to szczerze powiem z enie wiem, ale na dniach bede w oddziale i jesli do tego czasu nikt nie odpiszena twoje pytanie to ja sprawdze to i dam znac niesttey tak to jest z tymi wpisowymi za złotówke!!! musza okroic zestaw startowy, jesli to mozna takim zestawem nazwac. ja mam kupony na złotowke i "nowym" proponuje ten kupon...bo wtedy starer wyglada calkiem inaczej ... pozdrawiam Odpowiedz Link
zorina zestawy próbek 09.03.06, 14:36 W twojej sytuacji proponuję jednak zebrać zamówienie na 100pp i potem kupić ten zestaw za 39,90 zł. Są w nim WSZYSTKIE próbki, karta kolorów, druki wpisowego, praktyczna torba na ramię, dwa kremy (do rąk i "miodzik" który jest teraz w promocji) pewnie jeszcze kilka ulotek itp, ale ma się on nijak do tego za 29 zł. Jest to faktycznie to, co powinno być od dawna - profesjonalny zestaw dla konsultanta zaczynającego pracę z oriflame. Jeśli nie oda ci się zebrać 100pp ( w co nie wierzę ) to zawsze możesz kupić ten zestaw za 29 zł, bo jest on dostępny dla wszystkich konsultantów. Natomiast ten za 39,90 tylko dla nowych. Co do promocji wpisowego i okrojonych zestawów Startowych już był wątek, więc nie będę sie powtarzać. Generalnie pilnuj swojego sponsora i proś o pomoc na początku. Ja moim konsultantom udostępniam próbki i kosmetyki testowe zanim zaopatrzą się we własne. Powodzenia Odpowiedz Link
marta-105 Re: zapach nomadic 09.03.06, 13:23 mój brat ma nomadic i jest świetny! zapach po prostu cudowny, gdyby to nie był mój brat to bym sie po prostu rzuciła na niego zapach b.trwaly, nawet po praniu czuć jeszcze i wystarczy troche sie psiknąc i czuć w całym mieszkaniu tak więc polecam co do de marco to mnie osobiście nie pasuje i dla mnie śmierdzi ale to musisz sama ocenic chociażby na podstawie próbek Odpowiedz Link
zorina Re: zapach nomadic 09.03.06, 14:40 Zapach rewelacyjny, ciepły, orientalny nie wiem jak go jeszcze określić. Zarówno damski jak i męski to zapachy ciężkie, zimowe lub co najwyżej wieczorowe. Na wiosnę i lato pewnie pójdą w odstawkę, ale narazie miło się w nie otulić. Butelka też jest bardzo oryginalna. Leży. Ktoś zauważył, że nadaje się do gry "w butelkę" Taka ekskluzywna odmiana Odpowiedz Link
scool Re: zapach nomadic 09.03.06, 15:41 Dla mnie obydwa zapachy są rewelacyjne ale spotykam sie z opiniami zdecydowanych preciwniczek/ków. To mi przypomina reakcje na Giordani, reakcje b.podobne, od uwielbienia po totalna krytykę www.my.oriflame.pl/bezet Odpowiedz Link
zuzia51 Re: zapach nomadic 09.03.06, 18:13 Mnie się damski nomadic nie podoba. Jest za ciężki i ma jakąś drażniącą dla mnie nutę. Tak samo nie podoba mi się Giordani. Za to uwielbiam Elvie i Volare - dla mnie rewelacja. Szkoda, że wycofali Belive. To był piękny zapach. Odpowiedz Link
asiek_asiekowaty Re: zapach nomadic 09.03.06, 19:04 Nomadic nawet nie psikalam, wystarczylo, ze otworzylam butelke i poczulam... kadzidlo, nic wiecej - samo kadzidlo. I podziekowalam nawet za probowanie... Odpowiedz Link
searena Re: zapach nomadic 20.03.06, 23:38 Piżmo + kadzidło, taaa. Bardzo oklepany i nieciekawy zapach, mam wrażenie że skłąda się z tych 2 skłądników i niczego więcej. Poza tym za słodki. Odpowiedz Link
milka3333 Re: zapach nomadic 21.03.06, 13:42 Dostarczyłam właśnie klientowi ten zapach i mu sie podoba jestem wiec zadowolona Odpowiedz Link