asiek_asiekowaty 02.04.06, 18:53 Co sie stalo z zapachem relaksujacym? Ktora Aroma jest Waszym zdaniem najladniejsza? Ktora najswiezsza, ktora najcieplejsza itd? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajasia222 Re: Aromacare 05.04.06, 17:28 Ja polecam zieloną, czuc ładnie grejpfruta no ale ja uwielbiam cytrusowe zapachy Zdecydowanie jednak żółta mi sie nie podoba Odpowiedz Link
ancia19 Re: Aromacare 05.04.06, 17:30 A ja najbardziej lubię niebieską. Zapach delikatny, nie za słodki, nie za świeży, relaksujący naprawdę Odpowiedz Link
asiek_asiekowaty Re: Aromacare 05.04.06, 22:08 Wlasnie ejstem ciekawa niebieskiej, nie ma jej w filii. Zolta okropna, zielona no hmm swieza taka, ale juz akurat mam cos w tym stylu. A potrafilybyscie opisac niebieska? Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Aromacare 06.04.06, 00:27 asiek_asiekowaty napisała: > Wlasnie ejstem ciekawa niebieskiej, nie ma jej w filii. Zolta okropna, zielona > no hmm swieza taka, ale juz akurat mam cos w tym stylu. A potrafilybyscie > opisac niebieska? Sława! No cóz niebieska jest.. hmmm jak niebo... no taka błekitna... albo poczekaj aż uzupełnią w filii A czemu nie ma? Ja sie nieco zdemoralizowałem jak zolnierz JKM, skoro nie ma dobrej herbaty na fifa, to nie walczę... Bo coz to za Imperium co herbaty nie potrafi dostarczyć na czas przelewającym krew jego wiernym... Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link
asiek_asiekowaty Relaxing - jaki zapach? 11.04.06, 22:49 Jak pachnie relaksujaca woda? Kwiatowo, drzewnie...? Cedr z niczym mi sie nie kojarzy, wiem tylko ze Body&Mind jest z cedrem i geranium, ale nie wiem, ktory zapach dominuje, ale bardzo mi sie podoba. Jesli ta relaksujaca woda jest w tym stylu, to super. Odpowiedz Link