piotr_aga 09.06.06, 20:54 Witam! Chciałabym się dowiedzieć czy w soboty ds otwarte filie, chcialabym jutro pojechac ale nie wiem czy warto, gdyz nie wiem czy sa czynne Z góry dziękuję za odpowiedz Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albicilla Re: pytanie dotyczące filii 09.06.06, 23:49 Jutro ze względu na szkolenie oddziały i filie są zamknięte. Odpowiedz Link
albicilla Re: pytanie dotyczące filii 09.06.06, 23:51 Filia w Bydgoszczy czynna wt,czw.8-16, pn, sr,pt-10-18 Odpowiedz Link
piotr_aga Re: pytanie dotyczące filii 10.06.06, 00:41 Fajnie jest tak wejśc na forum i zobaczyć, że ktoś się interesuje Twoim problemem i chętnie odpowiada Na pewnym forum (nie podam dokładnie na jakim bo to nie wypada ale myślę, że podejrzewacie) odpowiada się w inny sposób "idz po ulotke" "z choinki się urwałaś? nie wiesz" czy cos w tym rodzaju ( - że też komuś chce się poświęcić czas tylko po to by zrobić z kogoś głupka... Na szczęście tu jest inaczej ))) Albicillo dziękuję Ci za życzliwość i za pomoc Wiedząc, że jutro jest zamknięte nie będę musiała lecieć przez pół miasta tylko by przeczytać "NIECZYNNE" A przy okazji dziękuję również za podanie godzin w których filia jest otwarta )) Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję )))) Pozdrawiam Odpowiedz Link
piotr_aga Re: pytanie dotyczące filii 10.06.06, 18:29 hke napisała: > Oj, dziecinko, dziecinko... ?? Odpowiedz Link
piotr_aga Re: pytanie dotyczące filii 10.06.06, 18:27 mam jeszcze jedno pytanie. czy kto inny moze zaplacic fakturę? chciałabym mieć wszystko uregulowane w poniedziałek ale niestety nie bede mogla sie wlasnie w ten dzien wybrac do filii....(( za to moj chlopak bedzie w bydgoszczy i zgodził się mi pomóć ale nie wiem czy tak mozna aha, jeszcze jedno, chcialam zglosic reklamacje, czy musze zrobic to osobiscie ?? CZAS NA PRZYJEMNOSCI MOJE MALUTKIE FORUM Odpowiedz Link
albicilla Re: pytanie dotyczące filii 10.06.06, 19:40 To "oj dziecinko dziecinko" , wygląda mi na kiwanie głową doświadczonej babuni nad żywiołowścią dziecka. Wolę taką postawę nad stękanie. Jak najdłużej zachowaj Agusiu te dzieciącą radość. Chłopak może płacić , może też złożyć reklamację , ale musisz ją wypisać , w dokumentacji startowej powinien wniosek reklamacji się znajdować . Odpowiedz Link
hke Re: pytanie dotyczące filii 10.06.06, 21:57 Kiwanie głową babusi i owszem, ale nie stękanie Popieram żywiołowość ale nie dzieciniadę. Ot. Odpowiedz Link
piotr_aga Re: pytanie dotyczące filii 11.06.06, 10:33 tak sie zastanawiam, co w mojej wypowiedzi uznała Pani za dziecinadę ?! Odpowiedz Link
hke Re: pytanie dotyczące filii 11.06.06, 11:55 A owszem, często bywałaś obecna, na "tamtym innym" forum i szczerze mówiąc nie zaobserwowałam jakiejś nieuprzejmości czy wręcz gruboskórności względem Ciebie, jak to opisujesz. Czasem warto skorzystać z wyszukiwarki a nie tylko oczekiwać, że poprowadzą Cię za rączkę. Poza tym naprawdę miło poczytać, że jest ktoś, kto znajduje w kosmetykach tyle frajdy, co Tobie. Trzymaj tak dalej! Tylko nie przekladaj tego, że w jednej firmie Ci nie wyszło, to oni w ogóle wszyscy są be. Odpowiedz Link
piotr_aga Re: pytanie dotyczące filii 11.06.06, 12:39 hke napisała: > A owszem, często bywałaś obecna, na "tamtym innym" forum i szczerze mówiąc ni > e > zaobserwowałam jakiejś nieuprzejmości czy wręcz gruboskórności względem Ciebie, > jak to opisujesz. Czasem warto skorzystać z wyszukiwarki a nie tylko oczekiwać, > że poprowadzą Cię za rączkę. > Poza tym naprawdę miło poczytać, że jest ktoś, kto znajduje w kosmetykach tyle > frajdy, co Tobie. Trzymaj tak dalej! Tylko nie przekladaj tego, że w jednej > firmie Ci nie wyszło, to oni w ogóle wszyscy są be. a więc tak: po pierwsze nie określiłam tamtego forum tak jak Pani zacytowała czyli "na tamtym innym" forum po drugie ja tą nieuprzejmość jakoś odczułam po trzecie nauczyłam się już korzystać z wyszukiwarki, tylko jak ktoś czasem źle coś w nią wpisze to nic nie wyskoczy i woli zapytać na forum.... a po czwarte to pisalam juz kiedys o tym ze jestem caly czas w avonie w avonie, (tzn na chlopaka) i nie prawda jest to ze mi nie wyszlo. Tyle, że oriflame mie bardziej odpowiada i tyle Pozdrawiam Odpowiedz Link