Gość: anka IP: *.atl.client2.attbi.com 19.02.04, 18:18 Dziewczyny! Prosze o opinie!!! czy ktoras z was leczyla sie u dr Slusarskiego w Warszawie. Jezeli tak to z jakimi skutkami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elka Re: dr Slusarski IP: *.crowley.pl 19.02.04, 19:54 Tak. Mam same dobre doświadczenia. Poleciłam go koleżance, która też była bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: dr Slusarski 19.02.04, 23:04 ja tez jestem zadowolona, pisalam juz o tym na forum ja chce wiecej info i wrazen i pisz na priv Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.k.k Re: dr Slusarski 25.02.04, 12:26 franula napisała: > ja tez jestem zadowolona, pisalam juz o tym na forum > ja chce wiecej info i wrazen i pisz na priv franula, mam do Ciebie wielka prośbe czy mogłabyś napisać cos więcej o doktorze. Bo właśnie pierwszy raz mam zamiar iść do niego. Mój porzedni lekarz odszedł z przychodni a został zatrudniony na jego miejsce właśnie dr. Ślusarski. Interesuje mnie dosłownie wszystko na jego temat. Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź Aga agnieszka.k.k@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femalespirit Re: dr Slusarski IP: 212.180.158.* 20.02.04, 19:14 Jesli chodzi o Marka Slusarskiego z Centrum Medycznego w Marotcie, to leczylam sie u niego nie z powodu nieplodnosci (to bylo kilka lat temu), ale z powodu ciezkiej hiperprolaktynemii. Polecam serdecznie, wyjatkowo sumienny lekarz, ktory wykryl u mnie te hiperprolaktynemie, przebadal od stop do glow. A poza tym to bardzo mily czlowiek, zawsze dostepny (daje numer komorki i kaze dzwonic z kazdym problemem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: dr Slusarski IP: *.crowley.pl 24.02.04, 18:02 Jest zarówno endokrynologiem jak i specjalistą USG. Po operacji spowodowanej endometriozą, po fatalnych doświadczeniach z prof. Radowickim trafiłam przypadkiem do tego lekarza i sie go trzymam. Prowadzi mnie b. sumiennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: dr Slusarski IP: *.chello.pl 24.02.04, 18:41 ile kosztuje wizyta, a ile usg u niego Odpowiedz Link Zgłoś