mosiia 08.03.04, 09:57 Dziewczyny...Mam PCO i jestem w 6 tc. Czy to normalne, że OKROPNIE bolą mnie jajniki i piersi? Zaczynam się martwić, czy wszystko jest w porządku...? Będę wdzięczna za informacje... Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikrol1 Re: Bolące jajniki 08.03.04, 12:35 Witaj, Piersi mają prawo Cię boleć, przechodzisaz właśnie burzę hormonalną. Jeśli chodzi o jajniki to w bardzo wczesnej ciąży często powstają tam torbiele czynnościowe i to one moga powodowac bóle. Przeważnie ból nie jest dokuczliwy, a torbiele wchłaniają sie do końca pierwszego trymestru. Jeśli jak piszesz jajniki bolą Cie okropnie to ja na twoim miejscu wybrałabym sie do lekarza na USG żeby sprawdzić co się dzieje. Trzymaj sie ciepło.Ilona PS Jeśli nie masz nic przeciwko to napisz jak twoja historia z bolącymi jajnikami się skończyła. Odpowiedz Link Zgłoś
mosiia Re: Bolące jajniki 08.03.04, 14:37 Szkopuł w tym, że USG robiłam w piątek i było wszystko ok. a jajniki czasami tak kują, że nie mogę nic zrobić... chyba masz rację - musze wybrać się do lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś