Dodaj do ulubionych

Doln.CentrumGin.we Wrocławiu Leczy się tam ktoś ?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.04, 22:50
Proszę napiszcie jeśli któraś z Was miała kiedykolwiek do czynienia z tym ośrodkiem albo z dr Hańczycem! To jest mój nowy Gin(kolejny) i nie wiem czy moge mu zaufać czy tylko marnuję czas!Zazwyczaj mam pecha do lekarzy i tym razem najpierw chciałabym popytać!Z góry dzięki za pomoc!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: nina Re: Doln.CentrumGin.we Wrocławiu Leczy się tam kt IP: 62.233.251.* 31.03.04, 13:03
      Mika, czy to centrum mieści się może na Gaju?
      Nika
      • Gość: Mika Re: Doln.CentrumGin.we Wrocławiu Leczy się tam kt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.04, 17:24
        Tak!Znasz ten ośrodek?
        • Gość: nina Re: Doln.CentrumGin.we Wrocławiu Leczy się tam kt IP: 62.233.251.* 31.03.04, 17:38
          Mika,
          znam ten ośrodek. Kiedyś miałam przyjemność mieć tam badanie usg robione przez
          gościa, którego nazwiska nie wymienię ale podam pierwszą literę F.
          Ten gostek wykryl podczas badania 4 "olbrzymie cysty" na szyjce i chcial je
          natychmaist wymrazac świetną metodą, którą starsznie zachwalał i oczywiście
          kasa do jego rączek bo wymrażania nie robi sie na kasę chorych.
          Ja wtedy leczyłam się u innego gine i zaraz poganałam z zapytaniem skąd się
          nagle wzięły te olbrzymie cysty?!
          Moj gin stwierdził po wnikliwym badaniu, ze cyst ani widu, ani słychu.
          Jednak dla pewności poszłam do jeszcze jednego lekarza i ten potwierdził to, co
          powiedział mój gin. W tej chwili leczę się już u innego specjalisty i ten
          również cyst nie widzi.
          Pan F., który je widział nie dał mi z tego abdania żadnego zaświadczenia z ja w
          panice o nie się nie upomniałam. Jestem ciekawa, ile kobiet naciągnął na cysty
          czy torbiele.
          Mój gine wtedy powiedział, ze na moim miejscu wróciłby do tego pana i
          zaproponował mu wymrożenie penisa. Troche żałuję, że tego nie zrobłam.
          Wiesz Twojego lekarza nie znam, niewykluczone, że to dobry specjalista. Ale dla
          mnie ten ośrodek jest spalony.
          Pozdrawiam,
          nina
      • Gość: Mika Re: Doln.CentrumGin.we Wrocławiu Leczy się tam kt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.04, 18:41
        Mi też doradzili w tym centrum wymrożenie cysty na szyjce!A właśnie co do Jarosza Ewo, to już się zarejestrowałam do niego (słyszałam wiele dobrych opini na jego temat) zeby właśnie potwierdzić obecność tych cyst i może właśnie on wreszcie zajmie się moim PCO bo jak na razie inni lekarze raczej mnie zbywają, a przecież chyba nie ma na co czekać, prawda?Poza tym tak strasznie bolą mnie jajniki, a ostatnio lekarz powiedział mi, że to niestrawność, myślałam, że wybuchne!
        • Gość: nina Re: Doln.CentrumGin.we Wrocławiu Leczy się tam kt IP: 62.233.251.* 31.03.04, 18:53
          Wygląda na to, że w tym centrum pracują łowcy klientek i usuwacze cyst!
          Dobrze, ze pojawił się ten wątek. Może kogoś uchronimy przed niepotrzebnym
          wymrażaniem, które, jak mi powiedział mój gin, w przypadku kobiet, które
          jeszcze nie rodziły wcale nie jest takie obojętne dla zdrowia.
          Swoją drogą to może warto zaangażować jakieś media do nświetlenia tej afery.
          Zwłaszcza, że pan F. mnie np. zwerbował w państwowoej przychodni. Ledwo
          wskoczyłam na fotelik już wiedziałam o cystach. Później dla potwierdzenia
          diagnozy kazał mi własnie przyjechac do centrum i tam na monitorku pokazał mi
          takie plamki, które właśnie były owymi cystami.
          Szkoda, ze niektórzy lekarze są tak pazerni na kasę, ze zdolni do takich
          działań!
          Wiesz co nie przejmuj się tymi konowałami i idź właśnie albo do Jarosza, albo
          do Polaka.
          Nina
          • Gość: Hania dr Filipiuk ? Uciekać jak najdalej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.04, 12:17
            Czy to przypakiem nie dr Filipuk ?
            Mnie również zaskoczył taka diagnozą, i chęcią wymrażania nadżerki, której
            nigdy nie było ! Aby zwabić mnie do swego prywatnego gabinetu z przychodni, do
            której trafiłam postarszył mnie rzekomym guzem wielkości główki dziecka, który
            zobaczył niemal bez badania, tzw. "gołym okiem".

Gdy już trafiłam do gabinetu na Orzechową (lub Jabłeczną-nie pamiętam dokładnie)
            okazało się że mam bardzo zdowe jajniki poza nadżerką którą trzeba u niego
            natychmiast wymrozić, za 300-500 zł.

Dodam, że jest lekarzem wojskowym, czym sam się pochwalił, więc mozna
            podejrzewać jakie miał możliwości praktykowania swojej specjalności w wojsku.
        • ewa.analityk1 Re: Doln.CentrumGin.we Wrocławiu Leczy się tam kt 31.03.04, 18:54
          Ja dzięki niemu jestem w drugiej ciąży, moje problemy rozwiązał dość szybko i
          nie przestraszył się ani mojej biednej tarczycy ani innych paskudztw. Nie
          zbywał mnie po 6 miesiącach nieudanych prób tylko od razu wziął się do
          działania, poza tym ma monitring za darmo co w moim przypadku oszczędziło mi
          full problemów
    • ewa.analityk1 Re: Doln.CentrumGin.we Wrocławiu Leczy się tam kt 31.03.04, 18:11
      Przy leczeniu niepłodności we Wrocławiu rozważałabym 2 nazwiska dr Polak i dr
      Jarosz, obydwaj prywatni.
      • Gość: Mika Re: Doln.CentrumGin.we Wrocławiu Leczy się tam kt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.04, 19:37
        Dzięki kobitki!Nie wiem co bym zrobiła gdyby nie to forum, dowiedziałam się tu więcej rzeczy niż od lekarzy, im w głowie zawsze tylko kasa, mam nadzieję, że Jarosz będzie tym wyjątkiem od reguły!Szczerze w to wierze!A tego Centrum Gin na pewno nikomu nie polece, mnie też już tam więcej nie zobaczą!!!A teraz znowu nowy lekarz i znowu wszystko od początku...ale i tak warto!Pozdrawiam gorąco!I życze dużo dzidziusiów w brzuszku!!!smile)
        • Gość: ya Re: Doln.CentrumGin.we Wrocławiu Leczy się tam kt IP: *.wrzos.wroc.pl 14.04.04, 17:32
          podciagam ku przestrodzewink
    • Gość: Hania dr Filipiuk .... :-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.04, 12:19
      Czy to przypakiem nie dr Filipuk ?
      Mnie również zaskoczył taka diagnozą, i chęcią wymrażania nadżerki, której
      nigdy nie było ! Aby zwabić mnie do swego prywatnego gabinetu z przychodni, do
      której trafiłam postarszył mnie rzekomym guzem wielkości główki dziecka, który
      zobaczył niemal bez badania, tzw. "gołym okiem".

Gdy już trafiłam do gabinetu na Orzechową (lub Jabłeczną-nie pamiętam dokładnie)
      okazało się że mam bardzo zdowe jajniki poza nadżerką którą trzeba u niego
      natychmiast wymrozić, za 300-500 zł.

Dodam, że jest lekarzem wojskowym, czym sam się pochwalił, więc mozna
      podejrzewać jakie miał możliwości praktykowania swojej specjalności w wojsku.
      • Gość: Nina Re: dr Filipiuk .... :-) IP: *.ibi.uni.wroc.pl 15.04.04, 14:02
        Tenże sam! Jestem tylko ciekawa, czy jak złapał jakąś pacjentkę to czy
        faktycznie wymrażał, czy jedynie kasował i udawał, że mrozi?
        Na samą myśl o tym panu zimno sie robi. Nina
        • Gość: Hania Re: dr Filipiuk .... :-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.04, 14:40
          Droga Nino,
          to straszne że tak obłudny i pozbawiony resztek moralności lekarz spokojnie
          uprawia swój zawód -
          miałam ochotę go rozszarpać gdy dotarło do mnie że padłam ofiarą jego
          oszukańczych metod zdobywania klientek i że moje stracone nerwy (stwierdził u
          mnie guza w wieku dwudziestukilku lat) nie były w najmniejszym stopniu
          uzasadnione. Powinno się w tej sprawie jakoś zadziałać żeby raz na zawsze
          pozbawić takiego człoweka prawa wykonywania zawodu.

Przychodnię na Katedralnej traktuje jak swój prywatny folwark służący do
          zdobywania pacjentek leczonych później prywatnie. To jawna kpina ze służby
          zdrowia, przy tym nie ma w nim krzty obawy, że te metodu zaprowadza go kiedyś
          na dno.
          • Gość: Nina Re: dr Filipiuk .... :-) IP: *.ibi.uni.wroc.pl 15.04.04, 15:51
            Haniu,
            W normalnym kraju ten pan szybciutko pożegnałby się ze swoim zawodem. Tylko u
            nas możliwe jest coś takiego! To skandal! Nadal jak o tym myślę to mnie nerwy
            biorą.
            Na Katedralnej miałam okazję leczyć się u niego oraz u pewnej starej wiedźmy.
            Celowo używam tego określenia bo babsko moim zdaniem powinno od dawna być na
            emeryturze i swoje nerwy wyładowywać w domu, a nie na pacjentkach.
            Wracając do pana wymrażacza cyst i guzów to ciekawe co to też jest za Centrum?
            Kto je założył i jak to właściwie działa. Bo przyznam, że byłam zdziwiona
            faktem, że coś takiego istnieje.
            Może by tak zawiadomić o tym procederze np. "Uwagę" w TVN? Nina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka