Dodaj do ulubionych

dni płodne w "pechowe" dni

31.03.04, 22:15
mam pytanie .co robicie jak wasz dzień płodny i zaplanowana np. na ten dzień
inseminacja wypada w sob. lub ndz.(gabinety nieczynne)?cały cykl i całe
przygotowania do bani? mi osobiście jeszcze to się nie zdarzyło ale nie
wyobrazam zobie że gdy ja walcze; czekam; stymuluję mój lekarz nagle np
wyjezdza na wakacje. wtedy cały cykl "w plecy"?dzieki za odp.
Obserwuj wątek
    • femalespirit Re: dni płodne w "pechowe" dni 31.03.04, 22:23
      Moja klinika pracuje "swiatek, piatek i niedziela, owulacja nie wybiera", jak
      mowi troche zartem moj doktor smile. Bedzie mi robil IUI prawdopodobnie w
      Wielkanoc.
    • Gość: tekla Re: dni płodne w "pechowe" dni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.04, 22:27
      Gin musi być dyspozycyjny, szczególnie jeśli zajmuje się leczeniem
      niepłodności. Jeśli nie jest to trzeba znaleźć takiego, który robi to, co do
      niego należy bez względu na dzień tygodnia.
    • Gość: Intaaaga5 Re: dni płodne w "pechowe" dni IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 31.03.04, 22:38
      Mam to szczęście w nieszczęściu że moja klinika pracuje Non stop bez względu na
      święta itp.A ostatnio wszystkie ważne wizyty wypadaja w dni wolne...Zgadzam się
      z opinią że takie placówki powinny być do naszej dyspozycji przez cały czas-
      natura nie uznaje wolnych dni.....
    • trops7 Re: dni płodne w "pechowe" dni 31.03.04, 22:54
      to macie szczęście i to duże bo to naprawde jest problem wg. mnie i wiem że nie
      kazdy ma szanse tak jak Wy mieć gin. 24 godziny na dobę dzieki za opinie i
      odpowiedzi pozdrawiam
      • Gość: tekla Re: dni płodne w "pechowe" dni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.04, 10:29
        Trops nie martw się na zapas. Jeśli termin inseminacji wypadnie ci w weekend to
        lekarz mimo, że ma nieczynny gabinet prawdopodobnie umówi się z tobą na zabieg,
        im też zwykle zależy na sukcesie.
    • ewa.analityk1 Re: dni płodne w "pechowe" dni 01.04.04, 11:29
      w sobotę to nie problem, zazwyczaj lekarz przychodzi, ale w niedzielę jak się
      zdarzy termin to zrobiłabym w sobotę wieczorem. Lepiej wcześniej niż później
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka