Gość: Aga IP: *.ac.kr / 211.185.15.* 05.05.04, 18:32 co u Ciebie dobrego słychać? ja niestety stoję w punkcie wyjścia (((( 3dc: ((((( i stracone nadzieje (( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: thmwag Re: thmwag- jestes? IP: *.eltur.com.pl 06.05.04, 08:07 hej! Jestem, ale zaglądam znacznie rzadziej. "Leczę" się ze wścibstwa w wyszukiwaniu różnych objawów opisywanych na forum i dopisywania ich do listy swoich chorób. Wpadam tu raz dziennie czytam co się dzieje i dlatego mnie nie widać. A co u mnie. Bez zmian. Nie jest ani lepiej ani gorzej. Ale mam polecenie aby się nie niecierpliwić i czekać. Tak też robię. Obserwuję siebie, podjadam castagnus i o dziwo jestem bardzo spokojna. Uda się to się uda, jak nie to coś wymyślę. Pozytywy z przeprowadzonej laparoskopii to regularne miesiączki - pierwsza po 28 dniach, a druga trochę później, ale za to objawy owulacji miałam około 17-18 dnia i takie właśnie było opóźnienie. Tak więc czekam. W tym cyklu nie miałam niestety objawów owulacji wyczuwalnych, tak więc nie wiem jak będzie teraz. Zobaczymy. A co u ciebie. Jak nastawienie no i czy działasz czy też wyluzowałaś? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: thmwag- jestes? IP: 200.204.117.* 06.05.04, 09:45 czesć też wyluzowalam, mam teraz egzaminy i jakoś mało chęci i zapalu, chyba troszkę odczekam i zobaczymy. Ja podobnie jak Ty zaglądam czasem i czytam, mało się udzielam,prawie wcale. pozdrawiam Ag Odpowiedz Link Zgłoś