Dodaj do ulubionych

kiedy odstawic progesteron

08.09.11, 21:36
Mam nadzieje, ze ktos moglby mi poradzic. W poniedzialek mialam iui i w zasadzie juz od wtorku boli mnie brzuch jak na @. Po poprzedniej iui, nieudanej, cykl bardzo mocno mi sie skrocil, wiec podejzrwam, ze teraz bedzie powtorka z rozrywki.
Nie mam zadnej nadziei, ze iui sie powiodla i zastanawiam sie, czy juz moge odstawic progesteron, ktory moze co najwyzej przedluzyc nadejscie nieuniknionego.
Obserwuj wątek
    • lili2010 Re: kiedy odstawic progesteron 08.09.11, 22:05
      hej, ja odstawiałam duphaston po badaniu bety po 14 dniach od IUI. Wcześniej się bałam bo... by może z tego powodu miałoby się nie udac...póki co jak wiesz ani razu się nie udało, ale lepiej dmucha na zimne a jak @ ma przyjś to i tak przyjdzie nawet przy progesteronie ;-/
      • audrey2 Re: kiedy odstawic progesteron 08.09.11, 22:12
        dzieki lili
        tylko ze ja na pewno nie doczekam 14 dni po zabiegu; a ten cholerny progesteron wywoluje we mnie dziwne nastroje (zgodnie z przepowiednia kobiety z klinikiwink), wiec chcialabym juz go odstawic i nie meczyc sie na darmo
        • arpona Re: kiedy odstawic progesteron 09.09.11, 09:12
          audrey2, nie odstawiaj tak pochopnie progesteronu! Jeszcze nic nie wiesz na pewno. Zrób betę w okolicach 12 dnia, może już coś się wyjaśni.

• z_oe Re: kiedy odstawic progesteron 09.09.11, 09:47
            Nie odwazylabym sie odstawic tak wczesnie, bo...no wlasnie zawsze jest nadzieja,nawet przy bolacym podbrzuszu smile
            Tak jak pisze arpona poczekaj do bety i wtedy zdecydujsmile
            Powodzenia...trzymam kciuki
            • audrey2 Re: kiedy odstawic progesteron 09.09.11, 13:10
              mialyscie jakies atrakcje po progesteronie? mnie przepisali Cyclogest, 400mg; pielegniarka przestrzegala (meza glowniewink), ze bede miala hustawki natrojow i wczoraj faktycznie mnie rozwalilo
              nie moglam przestac plakac
              wiec stwierdzialam, ze na jaka cholere sie tak meczyc; poza bole brzucha obsypalo mnie na twarzy, a to zawsze i niezawodnie jest znak @
              nie moge tylko pojac, dlaczego to sie dzieje tak szybko - niemal od razu, gora 3 dni po iui zaczynaja sie jazdy, ciezki pms; zupelnie jakby przez mnie przelatywalo
              iui mam zawsze stymulowane, gonalem lub menopurem plus ovitrelle lub pregnylem
              testy owu pokazywaly, ze owu miala przyjsc, ale to pewnie byl wynik hormonow, a w praktyce jednak nie bylo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka