Gość: sylwia IP: *.wawpie.ext.ids.pl 27.05.04, 15:19 Czy akard można brać bez zaleceń lekarza Można go kupić bez recepty????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: Do Maretiny 27.05.04, 15:22 w mojej aptece nie. ale za to bez recepty kupisz acesan. to prawie to samo. accard i acesan to aspiryny, tylko w malenkiej dawce. pamietaj, ze te leki nie pogrubia Ci endometrium, natomiast moga poprawic ukrwienie i zapobiegac mikrozakrzepom. a po co chcesz lykac te proszki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Do Maretiny IP: *.wawpie.ext.ids.pl 27.05.04, 15:27 Czyli się myliłam One wpływają korzystnie na endometrium Dobrze że mi to rozjaśniłaś Swoją drogą dzisiaj zamęczę swoją lekarkę pytaniami Odechce jej się takiej pacjentki A może ja już dzięki Wam więcej wiem niż mi sie wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Do Maretiny 27.05.04, 15:25 ja bym zapytala lekarza. w poprzednim cyklu sobie lykalam acesan, ale najpierw zapytalam gina czy jest sens i czy moge. powiedzial, ze nie zaszkodzi, profilaktycznie moge, bo ja dwa razy ronilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Do Maretiny IP: *.wawpie.ext.ids.pl 27.05.04, 15:30 Dzięki Twoje odpowiedzi są takie profesjonalne Czuję się jakbym była u lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maretina Re: Do Maretiny IP: *.ols.vectranet.pl 27.05.04, 15:50 jesli idziesz do lekarza juz sprawdzonego, przez kogos, z polecenia, to moze warto zaufac profesjonaliscie?. pamietaj tylko, ze medycyna to nie matematyka i jesli Twoja pani gin zaleci Ci cos innego niz wyczytasz na forum, to nie dziw sie. w tej dziedzinie kilka sciezek moze prowadzic do jednego celu pozdrawiam i dzieki za komplement. Odpowiedz Link Zgłoś