Gość: Wiola IP: *.dolsat.pl 22.09.04, 07:40 Jestem załamana a mianowicie dziś 22 dzień cyklu a temperatura nie rośnie. Czy to może oznaczać brak owulacji. Błagam o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agga1976 Re: Pomocy:((((( 22.09.04, 08:09 Witaj byc moze owulacja bedzie opozniona, a mialas inne objawy owulacji, np. charakterystyczny dla okresu plodnego sluz? pozdrawiam Agga + 37tyg Malenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Pomocy:((((( IP: *.dolsat.pl 22.09.04, 08:12 2 może 3 dni temu pojawił się śluz płodny. Odpowiedz Link Zgłoś
agga1976 Re: Pomocy:((((( 22.09.04, 10:07 nie jestem w stanie Ci pomoc, juz od 3 lat nie mierze temp., wiec wyszlam po prostu z wprawy a jestes pewna, ze pomiary byly wykonane prawidlowo? moze zerknij na forum eDziecko na Naturalne Planowanie Rodziny- tam z pewnoscia znajdziesz dziewczyny z duzym doswiadczeniem, jesli chodzi o pomiary temp. pozdrawiam Agga + 37tyg Malenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Pomocy:((((( IP: *.dolsat.pl 22.09.04, 09:57 Dziewczyny proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: Pomocy:((((( 22.09.04, 11:25 A jak długie masz cykle?.Mierz sobie temp codziennie o tej samej porze przed wstaniem z łózka i w tym samym miejscu.Jeśli ona nadal nie będzie rosła to oznacza że owulacji nie było.Skok musi byc conajmniej o 2 kreski . Chcę zajść tak jak słoneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: Pomocy:((((( 22.09.04, 11:33 lekarze mowia, ze nie zawsze owulacji towarzyszy skok temperatury! mierzenie tempki niezawsze jest wiec miarodajne! aby potwierdzic owu nalezy dodatkowo monitorowac cykl! wtedy masz 100% pewnosci, ze owu byla! choc slyszalam powiedzenie, ze 100% pewnosc daje ciaza ) powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś