Gość: agutka IP: *.crowley.pl 22.09.04, 14:11 Dziewczyny, czy po clo oprócz pęcherzyków miałyście wszystko OK? U mnie pojawił sie 20 mm pęcherzyk, za to śluzu ani trochę. Cykl na straty - to 12 dc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samanta25 Re: Po CLO 22.09.04, 14:56 Agutka sama jeszcze nie stosowałam CLO (dopiero zaczynam w październiku) ale na opakowaniu tam pisze, że może hamować wydzielanie śluzówki. Lek ten powinno się przyjmować z innym działającym na śluzówkę i endometrium np. Estrofem (chyba nie pomyliłam nazwy) Poza tym nie przejmuj się, że nie masz śluzu. Czasami na zewnątrz jest niewidoczny a w rzeczywistości jest go dużo Powodzenia i nie spisuj tego cyklu na straty -------- 32 cykl starań Odpowiedz Link Zgłoś
76fiona Re: Po CLO 22.09.04, 15:58 Też przyjmuję Clo i rzeczywiście odczuwam podobne dolegliwości... Zanim zaczęłam przyjmować Clostilbegyt zaczęłam brać olej z nasion wiesiołka i nawet sądziłam że skutkuje na tę moją suchość ale poprzedni (pierwszy) cykl z Clo był absolutnie pozbawiony śluzu... Ten cykl podobnie... Brak śluzu jdnak z tego co wiem nie przesądza o braku możłiwości zajścia w ciążę. Głowa do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
olek771 Re: Po CLO 22.09.04, 21:26 Brałam CLO pierwszy cykl, w 12 dc. były 2 pęcherzyki, jeden 19mm, drugi 17mm. Sluz pojawił się dopiero w 14 dc. - tylko trzy dni, a normalnie koło 5, 6. Clo działa antyestrogenowo, czyli może hamować wydzielanie śluzu. Tyle wiem na ten temat. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś