justy11 20.11.04, 17:17 Czy macie już jakieś efekty po piciu ziółek ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy11 Re: czy macie już jakieś efekty po ziołach? 22.11.04, 19:01 Podtrzymuje wątek Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: czy macie już jakieś efekty po ziołach? 23.11.04, 07:56 A na co konkretnie miałby bycte zioła? Ja osobiście w ich działanie nie bardzo wierzę, ale na pewno nie zaszkodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
paula08 Re: czy macie już jakieś efekty po ziołach? 23.11.04, 08:53 Dziewczyny przepraszam, ze wcinam sie troche nie w temacie, ale chce zaczac pic te ziolka, dzis zamierzam kupic skladniki i zastanawiam sie jak przyrzadzic te mieszanke, w przepisie jest po 25g, 50g, nie mam tak dokladnej wagi moze wiecie jak to wyglada np. na lyzeczki??? Bede wdzieczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: czy macie już jakieś efekty po ziołach? 23.11.04, 09:01 Musiałas cos pokręcić. Tam masz kupić poszczególne zioła po 50 lub 25 g i wymieszać wszystkie składniki razem a potem nasypać łyżkę i zalać szklanką wrzątku. Odpowiedz Link Zgłoś
paula08 Re: czy macie już jakieś efekty po ziołach? 23.11.04, 09:16 )) Serdeczne dzieki!!!! ale ze mnie sierota!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
nusia_135 Re: czy macie już jakieś efekty po ziołach? 23.11.04, 09:26 A ja mam! Od miesiąca pije ziółka na pco. Wcześniej tez nigdy w moc ziółek nie wierzyłam. Ale po 2 latach walki - człowiek łapie się wszystkiego! I po miesiącu - II krechy. Moja ginka była zszokowana, że bez stymulacji clo, tak świetnie rosna mi pęcherzyki z dominującym na czele. No i efekt jest. Więc polecam ziólka. Mimo, że do wizyty i usg jeszcze całe 2 tygodnie - wciąz je piję. Wierzę, że moje jajniczki pracują przez nie sprawniej i dotrwam do grudnia wraz z fasolką. Czego z całego serca i Wam życzę!!! To co - smacznych ziółek! Odpowiedz Link Zgłoś
wiki1976 Re:DO NUSIA 035 23.11.04, 13:24 Mam pytanie a jakie ziółka sie pije i jak sie je stosuje mozesz podac bo my z mezem sie staramy od 7 miesiecy i nic Bardzo bede wdzieczna za rade i przepis Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
nusia_135 Re: czy macie już jakieś efekty po ziołach? 23.11.04, 13:42 Skopiowałam to z bociana: Mieszanka 1 ojca Klimuszki, antyzrostowa Szyszka chmielu ziele przywrotnika ziele krwawnika liść ruty ziele nostrzyka żółtego kwiat lawendy kłącze tataraku kwiat nagietka owoc róży Wszystko po 50 g. Na każde jednorazowe użycie należy brać kopiastą łyzkę stołową, zalać ją szklanką wrzącej wody, przykryć na trzy godziny. Następnie przecedzić, lekko podgrzać i pić trzy razy dziennie po szklance przed posiłkem. Mieszanka 2 na PCO Kwiat jasnoty białej Liść mącznicy Liść rozmarynu Liść pokrzywy Ziele rdestu ptasiego Ziele drapacza Ziele przywrotnika Kwiat kasztanowca Korzeń mniszka Owoc róży Wszystko po 50 g. Wszystko razem wymieszać, ok 4 łyżek mieszanki zalać gorącą wodą, a następnie parzyć pół godzinki na malutkim ogniu. Pić kilka razy dziennie. Mieszanka 3 ojca Grzegorza, pobudzająca pracę jajników lebiodka (oregano) 50gr koszyczek rumianku 50gr macierzanka 50gr pokrzywa 50gr dziurawiec 50gr rdest ptasi 50gr ruta 20gr nagietek 20gr nostrzyk 20gr Łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać półgodziny. Pić szklankę odwaru przed snem. ja piję te na pco. Nie wiem co Tobie dolega Odpowiedz Link Zgłoś
wiki1976 Re: czy Nusia_135 23.11.04, 21:51 Dzięki wielkie sprubuje tej na PCO jak byłam kiedys u lekarza to stwierdził PCO na podstawie tylko USG bo miałam liczne pecherzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: czy Nusia_135 24.11.04, 07:49 Na podstawie samego usg nie bardzo mozna jednoznacznie stwierdzić PCO. Diagnoze potwierdzaja badania hormonalne i laparo. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki1976 Re: czy Nusia_135 24.11.04, 12:13 To ja już nie wiem co mam robić jeden lekarz na podstawie USG stwierdza PCO bo hormonki FT3 FT4 i TSH mam w normie ,drugi nic nie stwierdza nawet nie daje skierowania na rzadne badania a efektów od siedmiu miesiecy rzadnych nie ma normalnie juz mi sie płakać chce!!! Może któraś mi poleci naprawde normalnego lekarza który sie zna na czyms!!! Odpowiedz Link Zgłoś