mysiurek1 11.04.05, 11:21 Hej, hej, Ja w tym miesiącu 3-7 d.c. CLO a w 9 ( tj. dzisiaj 2 ampułki Menopuru) - czy ktoś już przerabiał taki scenariusz? Pozdrwiam, Acha i jeszcze jedno, potem może być potrzebny Pregnyl i czy nie będzie hiperstymulacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masza76 Re: Po CLO menopur? 11.04.05, 12:17 hej, ja właśnie zakończyłam taką serię: 1/4 clo od 2 do 6 d.c i równocześnie 3, 5, 7, 9 d.c. zastrzyk z menopuru plus 11 d.c. zastrzyk z pregnylu. O żadnej hiperstymulacji w moim przypadku nie było mowy, ginka zapytała, czy jestem ewentualnie przygotowana na ciążę mnogą, ale mam tylko jeden ładny pęchęrzyk. co mnie zmartwiło, to moje endo, które znowu jest do niczego, od wczoraj biorę jeszcze progynowę. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika80 Re: Po CLO menopur? 11.04.05, 12:49 masza, a co to ta progynowa?? Pytam, bo dziś wzięłam 2 z 5 zastrzyków menopuru. A ogólnie to moja pierwsza stymulacja. Czy ten Monopur jest silny przy dawce 75, czy mi pomoże, jeżeli organizm poprzednio nie zareagował na pregnyl (pęcherzyk nie pękł). Może masz jakieś dodatkowe sposoby niefarmakologiczne na rośnięcie pecherzyka? A prpos ciąży mnogiej - przecież chyba masz robione usg i wiesz ile jest jajeczek? Trzymam za ciebie kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś