bestiaaa 20.04.05, 17:47 Czy ten lek zawiera hormon hCG? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie_mama Re: Clostilbegyt 20.04.05, 18:11 nie Clo zawiera jako substancję głównie działającą cytrynian klomifenu.związek ten podudza jedunie wydzielanie fsh i LH, wywołując owulację.Na pewno nie wpływa na wynik testu.A poza tym z tego co się orientuję to Ty przyjmowała clo do 5 dc (?) a teraz jesteś już tydzień po IUI.Więc jeśli nie ciąża powoduje pojawienie się drugiej krech to nie wiem co innego ale na pewno nie clo. Odpowiedz Link Zgłoś
jutrzenkaa Re: Clostilbegyt 21.04.05, 08:07 Bestio CLo rzeczywiscie nie moze pozytywnie zafalszowac testu, ale moga to zrobic inne leki zawierajace HCG np. pregnyl, choragon. Jesli przyjmowalas przy inseminacji, ktorys z tych lekow to z robieniem testu radzilabym Ci sie wstrzymac do 12-14 dni po zabiegu. Pozdrawiam. Jutrzenka Odpowiedz Link Zgłoś
katka113 Re: Clostilbegyt 21.04.05, 08:34 o to właśnie - o tym pisałam na wcześniejszym wątku "inseminacja"; cierpliwoci droga bestio, cierpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
bestiaaa Re: Clostilbegyt 21.04.05, 09:19 Z tą cierpliwością nie tak prosto.Zanudzam wszystkich wkoło.Ale dzięki dziewczyny za wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
katka113 Re: Clostilbegyt 21.04.05, 10:09 Spróbuj się czymś zająć - albo pracą jeśli pracujesz, albo sobą (jakieś drobne przyjemności), albo nauką... może list do przyjaciółki. Ja żeby zająć czymś myśli to biorę sobie na przykład jakieś teksty po angielsku i czytam, tłumaczę - lubię to po prostu, a przy tym czuję, że robię coś pożytecznego dla siebie no i czas szybciej mija. Odpowiedz Link Zgłoś