Dodaj do ulubionych

dziwne dawkowanie bromergonu

22.08.05, 13:30
.. spotkałyście się może z czymś takim, lekarz zalecił dziewczynie z innego
forum brać bromka aż się cykle wyregulują potem odstawić przez 3 m-ce się nie
starać a potem zaciążyła hmm
Mi zalecono bromergon przy prl 22,5 łykam go od stycznia cykle jak w zegarku
26 dni owu 12, 13 dc a mimo to nie zachodzę. Możeby przestać łykać to
paskudztwo ...?
Obserwuj wątek
    • invicta1 Re: dziwne dawkowanie bromergonu 22.08.05, 13:34
      tu są chyba pomieszane min 2 sprawy
      -metoda z abstynencja na wrogi śluz
      -sprawa brania bromka-tzn w sposób nietypowy
      podaj link do tego wątku, będzie jaśniej
      • melidere Re: dziwne dawkowanie bromergonu 22.08.05, 13:39
        cytuję :

też go brałam przez 6 m-cy wtedy wszystko się uregulowało, a potem lekarz kazał
        odstawić i przez 3m-ce uważać czyli zabezpieczać się i po 3 m-cach zaczeliśmy
        działać i nie liczyłam dni kiedy najlepiej działać, przytulaliśmy się często i
        wtedy kiedy mieliśmy ochotę, a powiedział mi jeszcz, że wtedy kiedy mi się chce
        bardzo współżyć wtedy jest najbardziej prawdopodobne że się uda i się udało

no i to tyle

byłam przekonana, że po odstawieniu bromka prl skoczy znów do góry
        • invicta1 Re: dziwne dawkowanie bromergonu 22.08.05, 13:41
          wg mnie to przypadek z tym zajściem w ciążę, sensownej metody tu nie widzę
          wiadomo, ze prolaktyna skacze po odstawiemiu leku
          chyba dziewczyna miała dużo szczęścia-po prostu
          • ksara4 Re: dziwne dawkowanie bromergonu 22.08.05, 16:45
            a ja czytalam na kafeterii, ze wlasnie po zaprzestaniu brania bromku sie
            zachodzi i podobno w "Na dobre i na zle" byl odcinek na ten temat i tak radzili
            pacjentce heheheh smile wierze na slowo bo nijak tego ogladac nie moge, w kazdym
            razie pomyslalam, ze warto sprobowac - efekt prl 29, bol piersi, cykl 42 dni,
            brak owu.
            • melidere Re: dziwne dawkowanie bromergonu 23.08.05, 09:04
              Czy ból piersi ma coś wspólnego z prolaktyną ?? Mnie przed @ zawsze pobolewały,
              ale bardzo leciutko odkąd jem bromergon ból jest czasem nie do zniesienia,
              meldowałam o tym lekarzowi, polecił mastodynon no i przestało boleć. AAA no i
              kontrolnie jeszcze prl nie badałam może ten bromek na mnie działa hmmm
              • portalegre Re: dziwne dawkowanie bromergonu 23.08.05, 09:51
                ja mialam odwrotnie - dopiero jak zaczelam lykac bromka, przestaly bolec piersi
                i to trwalo jakis czas, a potem znowu zaczely (widocznie organizm sie
                przyzwyczail)

co do zachodzenia po odstawieniu bromka - pierwsze slysze smile ja mam brac bromek
                az do zajscia w ciaze, czyli lekarz zalecil mi dokladnie przeciwna metode

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka