Dodaj do ulubionych

SABAT - WRZESIEŃ 2001

IP: *.*.*.* 25.09.01, 09:50
WSZYSTKICH ZAPRASZAMY NA SABAT
WSZEKIE INFORMACJIE NA STRONACH BOCIANA
www.nasz-bocian.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: REBAS Re: SABAT - WRZESIEŃ 2001 ????? IP: *.*.*.* 26.09.01, 12:33
      Mam pewne wątpliwości.
      Jak na razie to mam potwierdzenia od 3 osób.
      Czy to znaczy że tak małe jest zainteresowanie SABATEM
      czy może to poczta nie działa????
      Proszę powiedzcie coś (TAK/NIE)
      • Gość: Ola Re: SABAT - WRZESIEŃ 2001 ????? IP: 212.244.46.* 26.09.01, 15:32
        Rebas, no co Ty, naprawdę??????!!!!!
        Dziewczyny weźcie się w garść, macie niepowatarzalną okazję zrobić coś w swojej
        trudnej sprawie, spotkać się z ludzmi, którzy mają takie same problemy, to
        naprawdę mobilizuję i działa jak plaster na ranę!!!! Na pewno nie zabraknie też
        czasu na wymianę doświadczeń. Dalej dziewczyny, ślijcie maile do Rebasa!
        • Gość: REBAS Re: SABAT - WRZESIEŃ 2001 ????? do oli IP: *.*.*.* 26.09.01, 16:08
          Coś twoje wezwanie nie daje rezultatu ... ciekawe dla
          czego ?
          • Gość: Ola Re: SABAT - WRZESIEŃ 2001 ????? do Rebasa IP: 212.244.46.* 27.09.01, 08:38
            No nie? Ciekawe... A tak swoją drogą, będzie cały skaład Stowarzyszenia?
            Przyszło mi do głowy, żeby zrewidować trochę naszą postawę wobec problemu.
            Chodzi mi o to, żeby owszem upowszechnić tematykę niepłodności i pomagać tym,
            którzy będą tego chcieli, ale nic na siłę. Jeśli dziewczyny nie chcą
            przyjechać, (może boją się ujawnić) to nie jest nic złego - normalka. Chyba mój
            wywód jest trochę zagmartwany, jeśli nie bardzo zrozumiesz coś z tego pytaj, im
            dalej w dzień tym mam jaśniejszy umysł. smile))
            • Gość: REBAS Re: SABAT - WRZESIEŃ 2001 ????? do Rebasa IP: *.*.*.* 27.09.01, 15:31
              Jest już czwartek a chętnych wcale nie przybyło - nie
              mam pewności czy pędzie cała 15tka.
              Nic to - czekam w niedzielę na wszystkich ( i tak z
              tego dzieci nie będzie )
              • Gość: Aśka Re: SABAT - WRZESIEŃ 2001 ????? do Rebasa IP: *.pai.net.pl 27.09.01, 19:56
                Jak to nie przybyło????? Wczoraj wieczorem zgłosiłam swój akces!!! I nawet mi
                odpowiedziałeś ... automatycznie smile
                • Gość: AGA SABAT - do Aśki IP: 217.153.35.* 28.09.01, 09:40
                  Napisz lub zadzwoń (602 673 266) kiedy przybywasz i w jakim składzie. NIe
                  dostałam od ciebie maila, ale nie wiem czy nie pisałaś czy nie doszło (tak jak
                  do Rebasa).
        • Gość: ewka Re: SABAT - WRZESIEŃ 2001 ????? IP: *.mpnet.pl 27.09.01, 17:37
          Jejku, macie świętą rację!
          Bardzo bym chciała Was poznać i porozmawiać i dowiedzieć się czegoś więcej
          ale chyba dopiero przy okazji następnego SABATU. Teraz niestety Warszawa
          trochę za daleko i trochę czasu za mało.
          Na pewno, wszyscy zgłoszą się dopiero w sobotę, zobaczycie !
          Powodzenia i Do zobaczenia
          Pa ewka
          • Gość: EwaP Re: SABAT - WRZESIEŃ 2001 ????? IP: *.cofund.org.pl 28.09.01, 08:06
            Pojawiło się troszkę więcej zgłoszeń, na tyle, że sabat się odbędzie. Nadal zapraszamy wszystkich chętnych,
            przybywajcie.
            Ewa
            • Gość: DeDe Re: SABAT - WRZESIEŃ 2001 IP: 10.10.1.* / *.zachem.com.pl 28.09.01, 11:40
              Bardzo chętnie przyjechałabym na Sabat. Czasem mam wrażenie, że na całym
              świecie tylko WY, piszący i czytający się tu wzajemnie jesteście w stanie mnie
              zrozumieć.
              Niestety ze względu na badania, które będziemy akurat robić, nie dam rady
              przyjechać.
              Mam za to nadzieję na sprawozdanie z wszystkiego co uradzicie na Sabacie.
              I, jak mówi moja przyjaciółka, gdy konam ze strachu lub nerwów pomiędzy
              badaniem a wynikiem, będę wysyłać pozytywne wibracje(?!?).
              Pozdrawiam gorąco
              D.
    • Gość: Aśka NA GORĄCO!!! IP: *.pai.net.pl 30.09.01, 20:04
      Dopiero co wysiadłam z pociągu, wpadłam do domu i od razu dopadłam do
      komputera, by opisać Wam moje wrażenia z sabatu.
      Dziękuję wszystkim uczestnikom za przybycie!!! Jestem dzięki Wam tak pozytywnie
      naładowana, że aż brak mi słów. To cudowne, że można się spotkać z ludźmi, z
      którymi nadaje się na tych samych falach, z którymi rozmawia się tak, jak byśmy
      się znali od bardzo dawna i co najważniejsze, z którymi można się pośmiać z
      naszych problemów (z nikim innym nie potrafiłabym tego a wręcz poczułabym się
      urażona). Poza tym czuję się niesamowicie dowartościowana, bo wiem, że robię
      coś ważnego nie tylko dla siebie ale i dla innych ludzi. Dzięki temu zaczynam
      patrzeć na swój problem z dystansu i bez negatywnych emocji.
      Już się nie mogę doczekać następnego spotkania smile))
      • Gość: Aśka Re: NA GORĄCO!!! IP: *.pai.net.pl 30.09.01, 20:22
        Mam jeszcze gorącą prośbę, by osoby deklarujące w przyszłości swoje przybycie
        na sabat, miały na uwadze fakt, że nie jest to dla pozostałych obojętne. Chcę
        by miały świadomość, że w ślad za ich oświadczeniem mogą iść pewne decyzje. Tym
        razem, ponieważ chętnych było bardzo dużo, postanowiono wynająć salę. Niestety
        okazało się, że niepotrzebnie, bo spokojnie zmieścilibyśmy się u Basi.
        Proszę Was, szanujmy się nawzajem!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka