Gość: REBAS IP: *.*.*.* 25.09.01, 09:50 WSZYSTKICH ZAPRASZAMY NA SABAT WSZEKIE INFORMACJIE NA STRONACH BOCIANA www.nasz-bocian.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: REBAS Re: SABAT - WRZESIEŃ 2001 ????? IP: *.*.*.* 26.09.01, 12:33 Mam pewne wątpliwości. Jak na razie to mam potwierdzenia od 3 osób. Czy to znaczy że tak małe jest zainteresowanie SABATEM czy może to poczta nie działa???? Proszę powiedzcie coś (TAK/NIE) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: SABAT - WRZESIEŃ 2001 ????? IP: 212.244.46.* 26.09.01, 15:32 Rebas, no co Ty, naprawdę??????!!!!! Dziewczyny weźcie się w garść, macie niepowatarzalną okazję zrobić coś w swojej trudnej sprawie, spotkać się z ludzmi, którzy mają takie same problemy, to naprawdę mobilizuję i działa jak plaster na ranę!!!! Na pewno nie zabraknie też czasu na wymianę doświadczeń. Dalej dziewczyny, ślijcie maile do Rebasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REBAS Re: SABAT - WRZESIEŃ 2001 ????? do oli IP: *.*.*.* 26.09.01, 16:08 Coś twoje wezwanie nie daje rezultatu ... ciekawe dla czego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: SABAT - WRZESIEŃ 2001 ????? do Rebasa IP: 212.244.46.* 27.09.01, 08:38 No nie? Ciekawe... A tak swoją drogą, będzie cały skaład Stowarzyszenia? Przyszło mi do głowy, żeby zrewidować trochę naszą postawę wobec problemu. Chodzi mi o to, żeby owszem upowszechnić tematykę niepłodności i pomagać tym, którzy będą tego chcieli, ale nic na siłę. Jeśli dziewczyny nie chcą przyjechać, (może boją się ujawnić) to nie jest nic złego - normalka. Chyba mój wywód jest trochę zagmartwany, jeśli nie bardzo zrozumiesz coś z tego pytaj, im dalej w dzień tym mam jaśniejszy umysł. )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REBAS Re: SABAT - WRZESIEŃ 2001 ????? do Rebasa IP: *.*.*.* 27.09.01, 15:31 Jest już czwartek a chętnych wcale nie przybyło - nie mam pewności czy pędzie cała 15tka. Nic to - czekam w niedzielę na wszystkich ( i tak z tego dzieci nie będzie ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: SABAT - WRZESIEŃ 2001 ????? do Rebasa IP: *.pai.net.pl 27.09.01, 19:56 Jak to nie przybyło????? Wczoraj wieczorem zgłosiłam swój akces!!! I nawet mi odpowiedziałeś ... automatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA SABAT - do Aśki IP: 217.153.35.* 28.09.01, 09:40 Napisz lub zadzwoń (602 673 266) kiedy przybywasz i w jakim składzie. NIe dostałam od ciebie maila, ale nie wiem czy nie pisałaś czy nie doszło (tak jak do Rebasa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: SABAT - WRZESIEŃ 2001 ????? IP: *.mpnet.pl 27.09.01, 17:37 Jejku, macie świętą rację! Bardzo bym chciała Was poznać i porozmawiać i dowiedzieć się czegoś więcej ale chyba dopiero przy okazji następnego SABATU. Teraz niestety Warszawa trochę za daleko i trochę czasu za mało. Na pewno, wszyscy zgłoszą się dopiero w sobotę, zobaczycie ! Powodzenia i Do zobaczenia Pa ewka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwaP Re: SABAT - WRZESIEŃ 2001 ????? IP: *.cofund.org.pl 28.09.01, 08:06 Pojawiło się troszkę więcej zgłoszeń, na tyle, że sabat się odbędzie. Nadal zapraszamy wszystkich chętnych, przybywajcie. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeDe Re: SABAT - WRZESIEŃ 2001 IP: 10.10.1.* / *.zachem.com.pl 28.09.01, 11:40 Bardzo chętnie przyjechałabym na Sabat. Czasem mam wrażenie, że na całym świecie tylko WY, piszący i czytający się tu wzajemnie jesteście w stanie mnie zrozumieć. Niestety ze względu na badania, które będziemy akurat robić, nie dam rady przyjechać. Mam za to nadzieję na sprawozdanie z wszystkiego co uradzicie na Sabacie. I, jak mówi moja przyjaciółka, gdy konam ze strachu lub nerwów pomiędzy badaniem a wynikiem, będę wysyłać pozytywne wibracje(?!?). Pozdrawiam gorąco D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka NA GORĄCO!!! IP: *.pai.net.pl 30.09.01, 20:04 Dopiero co wysiadłam z pociągu, wpadłam do domu i od razu dopadłam do komputera, by opisać Wam moje wrażenia z sabatu. Dziękuję wszystkim uczestnikom za przybycie!!! Jestem dzięki Wam tak pozytywnie naładowana, że aż brak mi słów. To cudowne, że można się spotkać z ludźmi, z którymi nadaje się na tych samych falach, z którymi rozmawia się tak, jak byśmy się znali od bardzo dawna i co najważniejsze, z którymi można się pośmiać z naszych problemów (z nikim innym nie potrafiłabym tego a wręcz poczułabym się urażona). Poza tym czuję się niesamowicie dowartościowana, bo wiem, że robię coś ważnego nie tylko dla siebie ale i dla innych ludzi. Dzięki temu zaczynam patrzeć na swój problem z dystansu i bez negatywnych emocji. Już się nie mogę doczekać następnego spotkania )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: NA GORĄCO!!! IP: *.pai.net.pl 30.09.01, 20:22 Mam jeszcze gorącą prośbę, by osoby deklarujące w przyszłości swoje przybycie na sabat, miały na uwadze fakt, że nie jest to dla pozostałych obojętne. Chcę by miały świadomość, że w ślad za ich oświadczeniem mogą iść pewne decyzje. Tym razem, ponieważ chętnych było bardzo dużo, postanowiono wynająć salę. Niestety okazało się, że niepotrzebnie, bo spokojnie zmieścilibyśmy się u Basi. Proszę Was, szanujmy się nawzajem! Odpowiedz Link Zgłoś