Dodaj do ulubionych

Co na śluz płodny

26.11.05, 23:03
Jestem na clo i menopurze drugi cykl Wydaje mi sie że w ostatnim cyklu nie
miałam sluzu płodnego Dodam że bujam sie z bakteriami juz prawie rok i na
razie nie zdołałam wyleczyć, a mimo to lekarz stwierdził żeby juz czekać,
trzeba działać Co jest przyczyną leki czy bakterie?
Mam wrażenie że dlatego nie zaszłam w ciążę bo nie było śluzu, było za to
strasznie sucho. Pęchęrzyk był i to bardzo ładny
pomóżcie moze tez byłyście w takiej sytuacji
Obserwuj wątek
    • annalalik Re: Co na śluz płodny 26.11.05, 23:26

Mozna sobie popijac guajazyl albo łykać wiesiołek. Jesli nie pomoga to moze
      lekarz zapisze estrofem? Ja po ni miałam piękny śluz (tylko co z tego skoro nie
      udało mi sie zajsc w ciaze?)
    • skaluz Re: Co na śluz płodny 27.11.05, 09:18
      Ja biore metformax, bromergon i duphaston. Sluzu owu, ktorego mialam kiedys
      naprawde bardzo duzo, teraz praktycznie nie zauwazam. Mam jednak owulacje -
      potwierdzona monitoringiem.
      Dziewczyny na forum pisaly o skutecznosci oleju z wiesiolka i gujazylu. Mi
      niestety zaden z tych specyfikow nie pomogl, ale sprobuj, moze Tobie pomoze.
      • dagps Re: Co na śluz płodny 27.11.05, 12:36
        pamietajcie ze wiesiolek tylko do dnia owulacji a potem dopiero w nastepnym cyklu.
        • maja744 Re: Co na śluz płodny 27.11.05, 18:16
          Olina, clo ponoc b.niekorzystnie wplywa na sluz, wiec powiedz lekarzowi i niech da Ci wieksza dawke
          Menopuru, a z CLO zrezygnuj.
          Ja tez mam problem ze sluzem i dr dala mi Menopur, a nie Clo.

A endo mialas ladne po CLO?

Co do naturalnych metody, to zdecydowanie polecam Guajazyl, musisz tylko zaczac pic ok 3-4 dni
          przed owu. Wiesiolek, jak zadziala to dopiero po 3-4 mies - w moim wypadku sie nie sprawdzil.
          • olina74 Re: Co na śluz płodny 27.11.05, 19:29
            Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
            Ja w ogóle nie wiem po co mi ten clo bo nie urósł zaden pęchęrzyk, nawet nie
            ruszył, ale lekarka powiedziała, że to się na endo daje żeby ładne było.
            A co myslicie o bakteriach czy mają duzy wpływ na śluz, albo zapłodnienie
            • maja744 Re: Co na śluz płodny 27.11.05, 20:25
              CLO na endo???? dziwne.

z bakteriami walcz, bo nawet jak uda Ci sie zajsc, to stanowia one zagrozenie dla Bobasa, a leczenie ich
              wtedy antybolami, to troche niebezpieczna i ryzykowna sprawa...
              • bzz.basia Re: Co na śluz płodny 01.12.05, 15:00
                ja brałam olejek z wiesiołka.Przedtem miałam bardzo mało śluzu, gin
                stwierdził,że z takim śluzem naturalnie nic nie będzie.miałam więc robione 2
                inseminacje i nic.Po roku zaszłam w ciążę naturalnie-z moim śluzem z wiesiołka!
    • mamalgosia Re: Co na śluz płodny 03.12.05, 11:44
      mi pomógł wiesiołek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka