kami46 25.12.05, 14:37 dlaczego po inse nie zachodzi sie?ja jestem po 4 i przestaje wierzyc.najgorsze jest to ze mam obok siebie 4 dziewczyny ktore sa w ciazy.zwariowac mozna!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karera Re: pomocy!!! 25.12.05, 18:33 Wiem,że bardzo ciężko komuś kto usiłuje zajść w ciążę a wokół chodzą kobiety w ciąży,jeżeli masz siłę to próbuj dalej ja zaszłam w ciążę przy 9-tej inseminacji,życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
katka113 Re: pomocy!!! 25.12.05, 18:50 Nie wiem dlaczego. Ja jestem po 7 i też przestaję wierzyć... również chciałabym poznać odpowiedź na to pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
karera Re: pomocy!!! 25.12.05, 19:11 Wieżcie mi dziewczyny że wiem co czujecie ja też już przestawałam wierzyć że mi się uda u nas wszystko było w porządku wszystkie badania jak najbardziej ok.a mimo to nic nie wychodziło dopiero 3-cie IUI po laparoskopii(która też wykazałza że wszystko jest ok.)udało się.Też byłam załamana tak jak Wy ale w gdzieś tam w głębi duszy mocno wierzyłam że kiedyś się uda i tak się stało czego i wam bardzo życzę Odpowiedz Link Zgłoś