Dodaj do ulubionych

dr Spaczyński z Poznania- czy pomógł Wam ??

05.03.06, 20:04
Witam Was serdecznie
mój gin kieruje mnie do doktora Spaczyńskiego w Poznania. O Poznaniu nie
macie najlepszego zdania (z postów, które przeczytałam tak wynika), ale na
początek będę miała tam zabieg laparo i hsg.
Jakie badania muszę wykonać, aby wykonano mi ten zabieg??
Proszę o odpowiedź.
Dziękuję, pozdrawiam
Joanna
Obserwuj wątek
    • asiazak Re: dr Spaczyński z Poznania- czy pomógł Wam ?? 16.03.06, 17:04
      no trudno, pewnie go nie znacie. Wiem, że pracuje w klinice niepłodności w
      Poznaniu tej, w której pracuje dr Pawelczyk.
      • jagoda1234 Re: dr Spaczyński z Poznania- czy pomógł Wam ?? 16.03.06, 20:08
        z Polnej znam tylko doc. Jędrzejczaka no i prof Pawelczyka
        • asiazak Re: dr Spaczyński z Poznania- czy pomógł Wam ?? 16.03.06, 20:45
          witaj Jagódko
          jakie masz zdanie nt. kliniki na Polnej?? Jakie efekty (jeśli wogóle)??
          • jagoda1234 Re: dr Spaczyński z Poznania- czy pomógł Wam ?? 17.03.06, 09:13
            ja mam dobre zdanie o Polnejsmile po laparo i histero byłam w ciąży (ponad 3 lata
            się staramy) niestety krótko (6 tyg), ale to już jakiś sukces. Narazie miałam
            przymusową przerwę po poronieniu (2 cykle na antykoncepcji) i robiłam posiewy,
            żeby znaleźć przyczynę poronienia. Dzisiaj odbieram wyniki z Poznania - będę na
            forum dopiero ok 21.00. Pozdrawiam!
    • kate9916 Re: dr Spaczyński z Poznania- czy pomógł Wam ?? 16.03.06, 21:47
      hej, do HSG musisz mieć tylko OB z tego co pamiętam ale teraz na Polnej nie
      robią HSG bo rentgen w remoncie, jak byłam ostatnio w szpitalu to umawiali
      dopiero na koniec kwietnia. Tak od razu nie zrobią laparoskopii chyba ,że coś
      wyjdzie na HSG. Co do dr Spaczyńskiego- jak wiesz miałam z nim kontakt ale nie
      jestem do końca pewna, na Polnej jest prawą ręką prof. Pawelczyka, i pacjentki
      dosyć go chwalą. Sama jestem w kropce i nie wiem do kogo teraz iść , jedyne co
      wiem, że nie do prof.Paw.
      • asiazak Re: dr Spaczyński z Poznania- czy pomógł Wam ?? 16.03.06, 22:23
        witak Kate
        bardzo mnie zmartwiłaś tym rentgenem, strasznie mi się czas wydłuży, do końca
        kwietnia!! Jutro idę do mojego gina więc go podpytam, co i jak. Jak coś będę
        wiedziała, to dam znać.
        • kate9916 Re: dr Spaczyński z Poznania- czy pomógł Wam ?? 16.03.06, 22:44
          zawsze możesz zrobic prywatnie ok 300 zł kosztuje ale nie jestem pewna czy tyle
          może wiecej i jak się zdecydujesz na Polną to zadzwoń tam i sie umów bo tam dużo
          dziewczyn czeka na HSG
    • asiunia555 Re: dr Spaczyński z Poznania- czy pomógł Wam ?? 18.03.06, 20:48
      u prof. Spaczynskiego leczyła sie moja teściowa ...co już samo przez się mówi
      że się udało. w końcu to ona urodziła mi ukochanego męża. teraz ona i inne
      ciotki któe go chwalą bardzo mnie namawiają abym się też na niego zdecydowała.
      ponoc swietny specjalista.
      • asiazak Re: do Asiuni555 18.03.06, 21:26
        Asieńko
        prof. Spaczyński specjalizuje się w onkologii (z tego, co przeczytałam w
        internecie), natomiast jego syn - dr Spaczyński (chyba Robert) pracuje w
        szpitalu oraz Klinice Niepłodności w Poznaniu. Pytam o niego, bo interesują
        mnie wyniki jego pracy, tzn. czy pomógł dziewczynom w leczeniu niepłodności na
        tyle, że osiągnęły efekt. Pytam, bo nie wiem, czy decydować się na leczenie u
        niego, czy też poszukać innego "fachowca".
        Pozdrawiam
        • asiunia555 Re: do Asiuni555 18.03.06, 21:42
          no to ja już sama nie wiem - ja dostałam namiar na marka spaczynskiego
        • asiunia555 Re: do Asiuni555 18.03.06, 21:56
          weszłam teraz na stronę www.amp.edu.pl do wyszukiwarki nazwisk
          i faktycznie w klinice niepłodności jest dr robert spczyński, a prof. marek
          spaczynski jest kierownikiem kliniki onkologii ginekologicznej ale także
          kierownikiem katedry ginekologii i położnictwa.
          pewnie masz rację - przez te lata prof. pewnie wyspecjalizował się w onkologii
          ginekologicznej.
          • asiazak Re: do Asiuni555 18.03.06, 22:14
            Ale słyszałam, że prof. M. Spaczyński podobno dobrze wykonuje laparoskopię, w
            tej sprawie się wybieram do niego w najbliższym czasie, więc będę miała okazję
            się przekonać.
            • asiunia555 Re: do Asiuni555 18.03.06, 22:41
              no to koniecznie daj znać jak już podejmiesz decyzję i będziesz po pierwszych
              doświadczeniach. prof. M.S. - jest wychwalany przez moją teściową która po 4
              latach starań zaszła w ciążę - z pomocą właśnie prof-a. i to było ile lat
              temu...także na pewno słyszałam o nim same dobre opinie. a syn pewnie tak samo!
              widze tez ze na forum wiele dziewczyn poleca też prof. pawelczyka. ale ja sama
              nie mam doswiadczen.pozdrawiam serdecznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka