asiunia555 11.09.06, 19:49 co u Ciebie? nie odzywasz się w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaska0404 Re: Kaska0404 12.09.06, 10:11 witaj Asiunia po pierwsze ogromniaste gratulacje trzymam mocno kciuki strasznie się cieszę kupela na innym forum dała mi cynka aż się popłakałam no cóż żadko zaglądam bo w moim zyciu teraz dużo się dzieje mąz ma zapalenie prostaty ja niedrożnqa obydwa jajowody miałam mieć laparo teraz 18 września ale musiałam zrezygnować dostałam propozycje pracy i zamierzam z niej skorzystac praca jest państwowa i jak wszystko dobrze pójdzie to od 1 pażdziernika idę do pracy wskakuje na antyki popracuję około roku przerwę antyki mam nadzieje że mąz mój sie przez ten rok juz wyleczy zrobie badania hormonów i poddam sie laparo i zobaczymy co wyjdzie jak niebedzie dało się udrożnić to zostaje mi invitro a kasy niemam wieć bedzie problem trzymam mocno kciuki za Ciebie by beta była wysoka i rosła Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Kaska0404 12.09.06, 10:15 Kasiu. dziękuję bardzo!!! będę myśleć mocno o Tobie. jak masz już dobry plan to się musi wszystko ułożyć. zobacz - wczoraj o Tobie pomyślałam zaczęłam wątek a dziś mam takie nowiny - - sadzę że to dobry znak...powodzenia w nowej pracy i czasami się odzywaj. proszę ok? i dawaj znać kiedy będzie laparo. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Kaska0404 12.09.06, 10:17 aha. i serdecznie dziękuję za interpretowanie wyników męża i wskazowki jakie specyfiki mu kupić.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaska0404 Re: Kaska0404 12.09.06, 10:25 kochana niema zaco dziękować ważne że się udało będe zaglądać i informować co ze mną teraz 2 tygodnie miałam taki zamęt w domu mąz miał jechać do Angli ta moja praca musiałam to wszystko poukładać a niebyło to łatwo bardzo cięzko mi sie rezygnuje ze starań szczególnie że już byłam blisko wyjaśnienia czy mogę mieć jeszcze naturalną ciążę ale cóż zycie płata figle i terzeba się z nim pogodzić tak sobie myśle że ta praca jest dla mnie szansą jeżeli niebędę mogła zajść w ciążę naturalnie to będe miała chociaż zajęcie Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Kaska0404 12.09.06, 10:37 Kaska.poukładaj sobie to wszystko. a potem zobaczysz. zdarzy sie piękny cud!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Kaska0404 12.09.06, 10:42 musi tak być!!! będe mocno za to trzymac kciuki)) mam nadzieję że specjalne fluidki też będę mogła Ci wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska0404 Re: Kaska0404 12.09.06, 10:44 mam taki metlik w głowie że szok tak szczerze to wolałabym dowiedzieć się o pracy po laparo wedy bym wiedziała co zemną dalej bedzie a tak znowu zawieszenie i to troche mnie dobija Odpowiedz Link Zgłoś
kaska0404 Re: Kaska0404 12.09.06, 11:00 czekam na telefon w każdej chwili moge dostac wiadomość że mam się stawić Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Kaska0404 12.09.06, 11:00 no to obie czekamy na telefon)) tzrymam mocno kciukasy za Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
kaska0404 Re: Kaska0404 12.09.06, 11:04 Asiunia kochana niedziękuje ja tam trzymam za Ciebie mam wielka nadzieje że u Ciebie bedzie wszystko ok a u mnie jakoś się ułozy Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Kaska0404 12.09.06, 11:09 ja też Kasiu. o tym myślę. i będę mocno myśleć. ja za jakiś czas dam znać jaka wyjdzie beta a Ty co z pracą? buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
kaska0404 Re: Kaska0404 18.09.06, 08:54 narazie nic niewiem jeszcze o pracy cały czas żyję w zawieszeniu zaszła tylko malutka zmiana niebędę brała antyków niechcę sobie zaśmiecić organizmu będziemy uważać w inny sposób a jak wpadniemy to się ucieszę Asiula powiedz mi ja się czujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Kaska0404 18.09.06, 09:29 no to życzę Wam szybkiej wpadki)) i za pracę dalej trzymam kciuki. niech to zawieszenie się skończy i ruszysz do boju a z antykami - jak zdrowotnie ich nie potrzebujesz to pewnie im mniej tych wszystkich hormonów tym lepiej... co do mnie...czuję sie dobrze. czasami boli mnie brzuch trochę przez apre sekund zupelnie jak w czasie okresu. syfów mam duzo na buzi takich bolących. i budze się o 4 lub 5 rano i za nic nie mgoe dalej spać. więcej objawów nie znalazłam. ps. kupilismy wczoraj wagę elektr. z mężem i zaczynam pomiary. dziś rano 50.5. ciekawe ilę będę ważyc na Boze Narodzenie???) no a w czwartek po poludniu wizyta i mam nadzieje ze zobacze pecherzyk ciazowy... Odpowiedz Link Zgłoś
kaska0404 Re: Kaska0404 18.09.06, 09:34 brzuszek niestety będzie Cię pobolewał tak to jest musi się wszystko ponaciągać i przygotowac miejesce jakby Cię bardzo bolało weż nospę a powiedz mi ile jesteś już po treminie @ trzymam kciuki za czwartkowa wizytę u ginka Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Kaska0404 18.09.06, 09:42 dziś 47 d.c.. ile jestem po terminie @ to u mnie ciążko stwierdzić bo ja mam zawsze cykle długie i nieregularne od 31-38 dni... więc nie wiem czy ten obecny cykl byłby 31 dniowy czy akurat 38 dniowy. owu miałam w 23/24 dniu cyklu (to był 26/27 sierpnia). czyli 23+14 to by wychodziło że @ powinna książkowo byc w w tym cyklu w 37 dniu. reasumując może 10 dni po terminie. na razie jeszcze mnie tak ani razu nie zabolał żebym nie mogła wytrzymać. to są takie kilkusekundowe bóle( zupełnie identyczne jak w czasie miesiączki) ale leakrza nie spytalam co brac w razie czego. czyli nospę mozna we wczesnej ciąży???? gdyby mnie mocno brzuch rozbolał? Kasiu dzięki za troskę Odpowiedz Link Zgłoś
kaska0404 Re: Kaska0404 18.09.06, 09:47 nospe mozna i we wczesnej ciązy i w póżniejszej lekarz sam by Ci ją zapisał na skurcze lub moce bóle niec się niemartw acha a nospe to możesz nawet tą forte pozdrawiam i nadal trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
kaska0404 Re: Kaska0404 11.10.06, 11:02 witaj Asiunia co tam u Ciebie mam nadzieje że wszysko ok a u mnie mała zmiana planów wróciłam do starań narazie spontan (prawie) mąz był u urologa i zapalenie niestety jest duże ma zwiekszoną dawke leków i za miesiąc zobaczymy jak mu sie poprawia wyniki ide na laparo i zobaczymy co dalej trzymam kciuki za Cibie Odpowiedz Link Zgłoś