mimi282 19.09.06, 13:35 jakoś tak mi daleko do tego stycznia.....może ktoś jeszcze czeka ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek29 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 19.09.06, 13:37 jesli sie nie powiedzie transfer mrozakow w pazdzierniku albo wogole do niego nie dojdzie to JA jestem chetna na styczen... Mimi ile masz lat??? i jaki powod ze musisz zrobic in vitro? k. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 19.09.06, 13:41 latek mam 28 (ale juz stuka mi na 29 brrr) i endometrioze w macicy. teraz pół roku mam kurację diphereliną. własnie ostatni zastrzyk wezmę w grudniu i potem z marszu program.(drugi). a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
majorka79 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 19.09.06, 13:53 Jeśli nie powiedzie się IUI (wynik za tydzień) i kolejna czwarta też, to ja też będę z Wami. ale do tego czasu nie chcę się za bardzo nakręcać. U mnie problem niby błahy - wrogi śluz i trudności z pękaniem pęcherzyków o niczym innym nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.krak Re: IVF....w styczniu...są chętne? 19.09.06, 14:02 a u mnie wszystko cacy no ale zostało mi juz tylko IVF no bo skoro nic nie pomaga przez 4 lata. Mozliwe ze w styczniu bo tak pierwotnie umawialam sie z ginem, ale ostatnio dostaje korby i bede chciala jeszcze zrobic w tym roku, no ale zobaczymy co z tego wyjdzie.Wiec w razie czego rezerwuje miejsce na styczen miedzy wami. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 19.09.06, 14:21 no za was trzymam kciuki, zeby wam sie udało do stycznia. a ja spokojnie wam kibicując czekam.........i rezerwuję styczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek29 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 19.09.06, 14:54 ja mam pcos..cykle bez owulacji..ktora trudno u mnie wywolac.. i czuje ze moje mrozaki padna...(( wiec chyba pozostaje sie na styczen nastawic mam 30 lat..skonczone w kwietniu.. k. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: kitek.... 19.09.06, 16:57 mam kolezankę z pracy, która miała PCO, miała jedną @ do roku, i to wywoływaną. troche czasu jej to zajęło, ale w koncu doczekała się swojego maleństwa. Tobie też tego życzę i tzrymam kciuki za twoje mrozaczki, aby pozostały z tobą. mnie niestety nie udało się nic zamrozić, ba miałam tylko 1 zarodek, który też nie chciał ze mną pozostać...a przecież nie jestem taka zła...noo;-( Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: kitek.... 19.09.06, 16:58 a pijesz ziółka jakieś? ja piję i mam nadzieję, ze nie na darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 19.09.06, 19:07 ja chyba zrobie drugie podejscie w styczniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 19.09.06, 20:05 no to już sie zbiera nasza styczniowa gromadka..... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaa85 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 19.09.06, 21:23 Dziewczyny ja czekam teraz na wyniki 3 IUI jesli sie nie uda to dolacze do was. Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 20.09.06, 08:52 Mimi zadałam pyt. na moim wątku. Odpowiesz? Chodzi o HSG. A jeśli chodzi o st. to wolałabym wcześniej ale jeśli się nie uda to kiedykolwiek! Odpowiedz Link Zgłoś
bb-m2 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 20.09.06, 10:18 Przyłączam się do Was, jak wszytkie badanie będą ok, to też próbujemy w styczniu. My w Novum, a Wy?? Czy badania do IVF robicie prywatnie czy na NFZ?? Bo ja poszłam do państwowego gina i on nie chce mi dać żadnego skierowania. To jest poprostu podłe, niedosyć, że trzeba się leczyć prywatnie to jeszcze nie chce pomóc chociaż minimalnie zmniejszczyc koszty badań, to po co ja płace ZUS??? I jeszcze wielką łache robi, że w ogóle ze mną rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 20.09.06, 10:55 badania robiłam róznie.HSG,toksoplazmoza, stopień czystosci, przeciwciała na NFZ (ale to też zależy od lekarza)mój co mógł, to mi zrobił. do tej pory mi ,,pomaga", ale wiem że dziewczyny mają problem z uzyskaniem skierowań. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 jak jeszcze przygotowujecie się do IVF? 20.09.06, 10:57 chodzi mi o to, czy pijecie zioła, jakies witaminy? Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: jak jeszcze przygotowujecie się do IVF? 20.09.06, 11:20 Ja znowu zaczęłam folik, w pewnym momencie przestałam a w poprzendim cyklu jak znowu uwierzyłam to zaczęłam łykać 1 dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: jak jeszcze przygotowujecie się do IVF? 20.09.06, 14:44 ja wczesniej brałam folik, teraz kupiłam na ,,staraniach" kwas foliowy dużo tańszy od folika.i biore. i pase nim też mojego m. Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: jak jeszcze przygotowujecie się do IVF? 21.09.06, 08:34 Ja też znalazłam coś tańszego - 150 tabl. za 15 zł. A to to samo przecież. Mam na 150 dni Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaa85 Re: jak jeszcze przygotowujecie się do IVF? 21.09.06, 14:10 Tymonka znalazlas na necie??Jesli tak to bardzo prosze o link. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: jak jeszcze przygotowujecie się do IVF? 21.09.06, 19:47 wejdź chociazby na allegro i wpisz kwas foliowy. powinno coś wyskoczyc Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaa85 Re: jak jeszcze przygotowujecie się do IVF? 21.09.06, 20:13 Dzieki )) Nie pomyslalam o allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Kasiu 11.10.06, 11:40 Kurcze sorki, że przegapiłam pytanie do mnie. Po pracy spiszę producenta i jutro Ci podam. Nie na necie, w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 22 /09/2006 22.09.06, 09:03 Piękny poranek, a ja mam nastrój jak baba jaga;-( wszystko mnie wkurza jak nie weim co. to chyba przez ten lek. nie wiem czy wytrzymam;-( co u was dziewczyny? tak bardzo chcę....ale to za mało.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek29 Re: 22 /09/2006 22.09.06, 10:17 ja czekam na @..dzis pierwszy dzien bez duphastonu... od 1 dnia @ zaczynam pasc endometrium...zobaczymy jak bedzie i co pokaza moje mrozaki..czy bedzie transfer czy styczen i 2 podejscie..narazie kasy nie mam na drugie... a nastroj tez podly i glowa mnie boli.. k. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: 22 /09/2006 22.09.06, 15:50 kitek, trzymam kciuki żebyś nie musiała czekać do stycznia. ja czekam. a teraz czekam na twoją @, bo swojej już nie mam uuuuod czerwca?? tak, od czerwca. węc jak sie pojawi, to napisz. i napisz kiedy transfer. no i wogóle. pisz!!! bede dopingować. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Tymonka...kobieto co u ciebie? 22.09.06, 15:52 no własnie, odezwij sie. żyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 brrrr................. 10.10.06, 15:41 własnie zrobiłam sobie czwarty zastrzyk diphereline.... zachowuje się jak stara babka na menopauzie....i czekam. jeszcze dwie daweczki........kiedy to bedzie matko kochana!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magasi9 Re: brrrr................. 10.10.06, 16:41 ja mam pierwsza wizyte dopiero w lutym ( a in vitro morze w marcu) lekarz mi powiedzial ze to trwa 5 tygodni, a u was? Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: brrrr................. 10.10.06, 18:43 u mnie 1 ivf trwało 4 tygodnie( do momentu transferu). liczymy, że w styczniu podejdziemy po raz drugi, ale zobaczymy co powie Pan prof a jak u ciebie jest przyczyna niepłodności? Odpowiedz Link Zgłoś
magasi9 Re: brrrr................. 11.10.06, 10:27 od 3 lat sie staramy bezskutecznie, @ mam bardzo regularne, zadko robie testy bo nigdy nie zdaze i sie nakrecam, jajowody drozne, dwie iui nie udane (plemniki dobrej jakosci i szybkosci po preparacji ok 13-14 mln) mam autoimmunologiczne zapalenie tarczycy i przeciwciala tarczycowe tpo powyzej 1000, innych badan na przeciwciala nie mam zrobionych (postanowilam je zrobic w Polsce, ale jak wyjda zle, to nie wiem co dalej) moi lekarzy te przeciwciala narazie mocno nie interesuja ( ich zdanie nie ma na to lekarstwa i ma to znaczenie glownie przy poronieniach) narazie lekarze przylwazyli przy stymulacji do iui, ze moga byc problemy z moimi jajeczkami i ich podzialem itp (za szybko powstaja, i dlatego jest podejrzenie ze beda gorszej jakosci, co wplywa na powodzenie in vitro) lekarz mi powiedzial ze nie wiadomo czy przy takich jajeczkach uzyskamy zarodek mialam takie wrazenie ze to in vitro to w moim przypadku bedzie diagnoza, co jest nie tak i co trzeba robic, badac dalej a kiedy dziecko? to chcial wiedziec moj maz, i lekarze powiedzili ze po 3 in vitro + transfery min 3-4, szansa na dziecko to 80 % powodzienia dzieczyny juz niedlugo swieta, bialy sniezek, zimne wieczory za oknem... ( u mnie napewno) w sumie ja przy tych wszystkich pesymistycznych danych i tak wierze ze dzidzius zaskoczy i mnie i lekarzy (wszystkich) ja wierze ze dziecko bede miec ( tylko musze poczekac) Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 magasi9...... 11.10.06, 21:52 ja też mam problem z ,,jajkami:. wprawdzie przy pierwszymivf miałam pobranych 10 komórek, ale niestety uzyskaliśmy tylko jeden zarodek, ale niestety nie chciał ze mną zostać. Jestes tak bardzo optymistycznie nastawiona, az miło. jakas nadzieja się pojawila i we mnie. czasami tak trudno jest zyc z ta świadomością, ze może nigdy się nie uda....do tego skąd brac pieniądze na kolejne próby? nie wiem, jak sobie poradzimy, mój m nawet chce wyjechac za granicę do pracy....ale ja jakos nie bardzo to widzę. trzymaj sie ciepło i moze te święta będą inne? szczęśliwsze od poprzednich? oby tak bylo. dla mnie zacznie się ,,dziać" dopiero w styczniu. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka66 Re: magasi9...... 11.10.06, 22:09 ja mam to samo sa komorki, zaczynaja sie dzielic, ok 10-14 po czym okazuje sie ze dzieli sie tylko 3-5 a w dniu transferu ze ... za kazdym razem jedna a wlasnie sie dowiedzialam ze musze jeszcze odpoczac i nabrac sil przed kolejnym razem, wiec stawiam sie na rozmowy w listopadzie a ivf pewno wlasnie w styczniu.... zalezy od @ - a plan byl na dzialanie w listopadzie takze dolaczam Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: Tymonka...kobieto co u ciebie? 11.10.06, 11:42 Mimi napisałam na innym wątku Twoim. Żyję żyję Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: Tymonka...kobieto co u ciebie? 26.10.06, 12:00 i to z tego co wyczytałam całkiem pomyślnie...hihi. gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
malpiontko3 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 13.12.06, 20:35 witam staraczki ja dolanczam do was tagrze jade na transwer w styczniu do szczecina hmmmm ale sie boje Odpowiedz Link Zgłoś
dimage4 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 13.12.06, 22:20 Ja sie melduje. Jestem po zastrzyku z decapeptylu depot. Pod koniec grudnia chyba stymulacja. Maz ma 9% plemnikow o prawidlowej budowie i dlatego icsi. dimage Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 A ja w styczniu...... 14.12.06, 08:31 .... bym była bardzo szczęśliwa jakby @ przyszła sama z siebie, jakbym nie musiała jej wywoływać po zabiegu lekami... To by było już coś! Odpowiedz Link Zgłoś
olaola76 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 14.12.06, 09:30 chyba ja dzis 20 dc na marvelonie, dostalam wlasnie zastrzyk z diphereline (tak sie pisze?)i jak przyjdzie @ to mam dzwonic na kom do dr i wtedy od 5 dc kolejne leki i w polowie stycznia ... zobaczymy co wyjdzie boje sie jak diabli Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko271 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 14.12.06, 10:34 wiam was wszystkie dziewczynki)) i ja się do was styczniowych dołanczam mam długi protokół i teraz jestem w trakcie brania tabletek antykoncepcyjnych a od soboty za tydzień zaczne robić sobie zastrzyki z diphereline, no i jak wszystko pójdzie dobrze to w styczniu będę miała transfer)) już się nie mogę doczekać tego stycznia! )) ale to już niedługo))))))))) to będzie moje pierwsze icsi i mam nadzieję że ostatnie jezdzimy się leczyć do łodzi do ,,gamety" jestem po 5 iui niestety nieudanych i mam wrogi śluz. ale mam nadzieję że w styczniu wszystko pójdzie dobrze i już niedługo będę się cieszyć z II kreseczek na teście ciążowym)))) tego życze wam wszystkim)) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: IVF....w styczniu...są chętne? 15.12.06, 11:15 Staramy się od 2,5 roku ale właściwie od 1,5 wiemy,że przy ilości 2ml plemników,mamy szansę tylko na in vitro.U mnie raczej wszystko w porządku. W styczniu idziemy na pierwszą wizytę w klinice niepłodności ale procedurę to raczej zacznę później,pewnie w lutym ale chętnie dołączę do tego wątku. Badania wszystkie mamy zrobione. To będzie nasz pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
majorka79 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 15.12.06, 13:01 chętna / niechętna, ale robić trzeba 2. dzień tabletek, punkcja i transfer ok. 20.01 W-wa Invimed Odpowiedz Link Zgłoś
julia56 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 15.12.06, 13:10 Majorka, będe mocno trzymać kciuki. Dawaj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
mala745 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 15.12.06, 13:39 Wlasnie dziaiaj zaczynam Przyszla @ wiec zaczynam od antykow . Koniec stycznia wypadnie transferek ( jak dobrze pojdzie ). Provita K-ce. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko271 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 16.12.06, 19:06 ja już we wtorek jade do profesora po zastrzyki)) a od soboty za tydzień zaczynam się już szprycować)) mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze i zakończy się (**) pragne tego z całego serca! Odpowiedz Link Zgłoś
julia56 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 16.12.06, 21:02 Pewnie, że się zakończy, Słoneczko. ) Dawaj znać, żebym wiedziała kiedy pozytywne myśłi wysyłać. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko271 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 17.12.06, 22:41 julia56 napisała: > Pewnie, że się zakończy, Słoneczko. ) Dawaj znać, żebym wiedziała kiedy > pozytywne myśłi wysyłać. dziękuje ci julus)) ja za ciebie też skarbie trzymam mocno kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko271 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 28.12.06, 11:36 no i jak stycznióweczki???????????? robicie już zastrzyki????????? ja już dzisiaj biore 6 zastrzyk z dipereline a 4 stycznia jade do kliniki na pierwsze badanie estradiolu we krwi i usg a co u was??? Odpowiedz Link Zgłoś
annba Re: IVF....w styczniu...są chętne? 28.12.06, 11:44 ja dziś 3 zastrzyk decapeptylu; 4 stycznia jadę na usg i hormony Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko271 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 29.12.06, 22:49 annba napisała: > ja dziś 3 zastrzyk decapeptylu; 4 stycznia jadę na usg i hormony ja też 4 stycznia idę na usg i hormony ale ja dzisiaj brałam już 7 zastrzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
malpiontko3 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 28.12.06, 18:48 no dołanczam do was ja mam tagrze mam invitro w styczniu w szczecinie tylko niewiem czy mi starczy czasu bo mam tylko 2 tyg.urlopu i specjalnie jade no i boje sie ze sie rozczaruje Odpowiedz Link Zgłoś
majorka79 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 28.12.06, 19:17 czesc ja 3.01 kończe antyki i pewnie zaczne stymulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka to jeszcze ja :-) 30.12.06, 01:33 ja tez w styczniu bede miala in vitro po 5 latach starania wlasnie czekam na pierwszy dzien miesiaczki, ktory ma nadejsc lada chwila i rozpoczne wstrzykiwanie sobie zastrzykow,a potem juz sam zabieg - mam nadzieje, ze sie uda, a jesli nie,to probujemy dalejDo skutku))) optymistycznie na to patrze, a jednoczesnie biore pod uwage to, ze sie moze nie udac, tym bardzej, ze to nasze piersze in vitro - ale o dziwo wiem, ze nie bede sie zalamywac, mysle, ze takie podejscie jest dobre i ciesze sie, ze tak na to patrze Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko271 Re: to jeszcze ja :-) 30.12.06, 10:06 witajcie dziewczyny)) batutka takie podejście jak ty masz jest najlepsze. ja chciałabym tak do tego podchodzić jak ty ale nie zawsze mi się to udaje nieraz przychodzi taki jakiś głupi dzień że mam doła jak cholera! no ale co zrobić? samo życie)) jak narazie jestem bardzo pozytywnie nastawiona na to całe ivf to też jest moje pierwsze podejście i mam nadzieję że ostatnie (*) a najlepiej (**) o tym marze)) najgorsze jest to że to całe ivf jest tak cholernie drogie! my mieliśmy do wyboru albo zbierać kase przez jakieś pół roku albo i rok, albo pożyczyć całość i pózniej spłacać. no i oczywiście wybraliśmy to drugie boja nie chciałam dłużej czekać. no zobaczymy jak to wszystko będzie? mam nadzieję że będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: to jeszcze ja :-) 30.12.06, 11:12 sloneczko - bedzie dobrze, a jak sie nie uda to dalej zbieramy kaske i znow do roboty)) powodzenia - trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko271 Re: to jeszcze ja :-) 30.12.06, 11:44 żeby to cholera! chociaż kosztowało ze 4 tysiące też dużo ale już jakoś szybciej by się tą kase zebrało Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 31.12.06, 13:17 Hmmm, widze że invitrówek przybywa!!! dziewczyny trzymam kciuki za was. jak zakładałam ten wątek we wrzesniu, to styczeń był mi tak odległy, że myslałam że nigdy nie nastąpi. a tu już. Ja jadę po Nowym Roku na wizytę, po 6 miesięcznej kuracji diphereline. i ...no własnie. ja myslałam że od razu będzie program. tymczasem profesor cos mówi, żeby poczekać...(chyba liczy bardziej ode mnie, że po kuracji uda się ,,naturalnie"). ja też tak liczę powiem wam szczerze, tak pocichu. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko271 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 31.12.06, 14:39 mimi)) ale ty skarbie przez 6 miesięcy brałaś diphereline???????????? czy ja dobrze zrozumiałam? Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 02.01.07, 07:20 tak, tak. dobrze zrozumiałaś. brałam diphereline przez 6 m-cy! i strasznie się cieszę, ze juz koniec tej kuracji. ale czy da to jakiś efekt?? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko271 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 02.01.07, 16:24 mimi282 napisała: > tak, tak. dobrze zrozumiałaś. brałam diphereline przez 6 m-cy! > i strasznie się cieszę, ze juz koniec tej kuracji. ale czy da to jakiś efekt?? będzie dobrze mimi napewno w końcu uda się nam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko271 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 05.01.07, 17:55 witam was dziewczyny)) ja od wczoraj zaczełam stymulacje)) wynik badania estradiolu we krwi wyszedł mi dobry i usg pokazało że wychodowałam 8 jajek na jednym jajniku i 8 na drugim. następną wizytę mam za tydzień w czwartek, pewnie wtedy jak wszystko będzie dobrze to już będę wiedzieć kiedy będę miała punkcie już się nie mogę tego wszystkiego doczekać a z drugiej strony to się strasznie tego wszystkiego boję. ale jestem dobrej myśli a co u was dziewczyny??? Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 słoneczko... 06.01.07, 15:46 tzrymam kciuki. z moich planów na styczniowy ivf nici. podjęliśmy z prof decyzję, że czekam teraz cierpliwie na @, potem w drugim cyklu ivf, czyli pewnie w marcu . gdzie podchodzisz do ivf? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko271 Re: słoneczko... 06.01.07, 15:51 mimi282 napisała: > tzrymam kciuki. > z moich planów na styczniowy ivf nici. > podjęliśmy z prof decyzję, że czekam teraz cierpliwie na @, potem w drugim > cyklu ivf, czyli pewnie w marcu . > gdzie podchodzisz do ivf? ja do icsi podchodzę w łodzi w ,,gamecie" )) u profesora radwana-to super! lekarz i do tego bardzo ludzki i nie jest łasy na kase. a ty mimi gdzie podchodzisz do ivf? Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: słoneczko... 06.01.07, 16:27 na początku leczyłam się w Novum, po trzech latach pzreniosłam się do Białegostoku, do prof Wołczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lewana77 I ja 06.01.07, 17:05 Dopisuje sie di Waszej gromadki! Wczoraj w 21 dc wzielam zastrzyk z decepetylu 3, 75 teraz czekam 2 tyg. na wyciszenie. Ps. mam endometrioze i tez przeszlam, peze 6 mies. analogow(( Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: I ja 06.01.07, 17:29 nie wiem jak ty, ale ja po 6 miesiącach diphereliny jestem wykończona. teraz czekam na @ i włąsnie gdzies trafiłam na wątek, ze dziewczyna zaszła w ciążę podczas takiego czekania na @, byłoby super. rozmarzyłam się jak dziecko!! no to trzymam kciuki, bo wy i tak przede mną do programu podchodzicie.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Odpowiedz Link Zgłoś
majorka79 Re: I ja 07.01.07, 10:30 czesc dziewczyny, dziś zrobiłam pierwszy zastrzyk z decapeptylu... a pojutrze pierwszy gonal f 225j. boję się jak cholera. pozdrawiam i trzymam za Was kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
lewana77 Re: I ja 07.01.07, 10:43 Majorka!!! jaki to protokol, chyab krotki? Gdzie robisz? ja wczoraj tez wzielma Decapapetyl, ale ide dlugim.... Odpowiedz Link Zgłoś
kate05 Re: I ja 09.01.07, 16:42 czesc, nie wiem jakim idę protokołem, nikt mi nie mówił, a ja nie pytam dziś 3 dc i pierwszy gonal-f trzymajcie kciuki proszę! chyba krótkim, ale brałam przez poprzedni cykl tabletki, więc jak dla mnie to wystarczająco długie przygotowania Odpowiedz Link Zgłoś
majorka79 Re: I ja 09.01.07, 16:44 no i oczywiście wysłałam ze starego nick'a, ale pewnie poznałyście, że to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko271 Re: I ja 07.01.07, 13:19 majorka to ty masz krótki protokół??? tak? Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 07.01.07, 13:48 trzymam kciuki za powodzenie!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&& Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko271 Re: Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 08.01.07, 12:50 witam was dziewczyny ja teraz w czwartek jade na kolejne usg i badanie estradiolu w krwi do kliniki. chyba teraz już się wyjaśni kiedy będę miała punkcie i ile naprodukowałam mniej więcej jajek)) jak byłam ostatnio to miałam 16 jajecek. powodzenia dziewczyny)) piszcie co u was? na jakiem etapie jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
asiat99 Re: Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 08.01.07, 15:39 Ja to na luty się pisze. Jak dobrze pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś
ana_31 Re: Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 08.01.07, 20:23 Witam. U nas jak dobrze pójdzie to IVF w marcu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko271 Re: Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 09.01.07, 16:27 ana_31 napisała: > Witam. > U nas jak dobrze pójdzie to IVF w marcu > Pozdrawiam i marzec też już niedaleko Odpowiedz Link Zgłoś
ana_31 Re: Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 10.01.07, 19:11 Wiem, Słoneczko271 Micha mi sie cieszy na samą myśl.Nie moge się już doczekać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko271 Re: Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 09.01.07, 16:27 asiat luty już za pasem więc głowa do góry)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko271 Re: Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 11.01.07, 22:41 no dziewczynki ja już ruszam z koksem)) dzisiaj byłam u profesora i w niedziele rano mam punkcje)) no i pewnie we wtorek transfer już się niemogę doczekać)) Odpowiedz Link Zgłoś
ana_31 Re: Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 21.01.07, 18:40 Witam. A ja już czekam z utęsknieniem jak nigdy w życiu na @,zaczynam antyki i ok 15 marca transferek ) Buziaczki i życze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
majorka79 Re: Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 21.01.07, 19:24 czesc styczniowki ana_31 trzymam kciuki! ja jestem 1 dpt, tranfer byl trudny, lekarz nie mogl sie dostac we wlasciwe m- ce.. ale w koncu sie udalo. podano dwa bardzo dobre zarodki. 4 poszly do lodowki czuje sie swietnie, nic mnie nie boli, nie wzielam zwolnienia. a co u reszty z was? Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 21.01.07, 21:11 trzymam kciuki za wszystkie !!!! ja czekam na @.... Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 23.01.07, 09:45 Majorka-trzymam kciuki, bardzo bardzo mocno)) Za reszte dziewczyn równiez, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 24.01.07, 17:16 Halooooo , nic nie slychac u was?? Napiszcie cos bo umre z ciekawosci!!!!! Majorka wytrzymujesz to oczekiwanie jakos??Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Do raportu dziewczyny!!!! 24.01.07, 19:57 no własnie? co u was? ja nadal czekam na @ Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko271 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 24.01.07, 22:20 ja przewąnie siedze na wątki: ,,przeniesiony wątek grudnióweczek" chodzcie do nas dziewczyny w większej grupie się łatwiej czeka. utaj zaglądam tylko czasami bo bardzo mało piszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
majorka79 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 25.01.07, 09:17 slychac, slychac, tyle ze siedzimy glownie na watku "transfer w poniedzialek" jakos znowsze to czekanie szyszko, ale nie mam zadnych, zadnych objawow, nic mnie juz nei boli (wczoraj po poludniu lekko brzuch i \przedwczoraj) ale nie wiem czy to zwykly bol brzucha po prostu. dostaje lekkiego swira i raz jestem w euforii, ze na pewno sie udalo, a raz mam mega dola, ze nic z tego. to czkeanie jest straszne, a zostal jeszcze tydzien... Odpowiedz Link Zgłoś