Dodaj do ulubionych

IVF....w styczniu...są chętne?

19.09.06, 13:35
jakoś tak mi daleko do tego stycznia.....może ktoś jeszcze czeka ze mną?
Obserwuj wątek
    • kitek29 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 19.09.06, 13:37
      jesli sie nie powiedzie transfer mrozakow w pazdzierniku albo wogole do niego
      nie dojdzie to

JA jestem chetna na styczen...

Mimi ile masz lat???
      i jaki powod ze musisz zrobic in vitro?

k.
      • mimi282 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 19.09.06, 13:41
        latek mam 28 (ale juz stuka mi na 29 brrr)
        i endometrioze w macicy. teraz pół roku mam kurację diphereliną. własnie
        ostatni zastrzyk wezmę w grudniu i potem z marszu program.(drugi).
        a ty?
        • majorka79 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 19.09.06, 13:53
          Jeśli nie powiedzie się IUI (wynik za tydzień) i kolejna czwarta też, to ja też
          będę z Wami. ale do tego czasu nie chcę się za bardzo nakręcać.
          U mnie problem niby błahy - wrogi śluz i trudności z pękaniem pęcherzykówsad o
          niczym innym nie wiem.
          • agnieszka.krak Re: IVF....w styczniu...są chętne? 19.09.06, 14:02
            a u mnie wszystko cacy no ale zostało mi juz tylko IVF no bo skoro nic nie
            pomaga przez 4 lata. Mozliwe ze w styczniu bo tak pierwotnie umawialam sie z
            ginem, ale ostatnio dostaje korby i bede chciala jeszcze zrobic w tym roku, no
            ale zobaczymy co z tego wyjdzie.Wiec w razie czego rezerwuje miejsce na styczen
            miedzy wami.
            • mimi282 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 19.09.06, 14:21
              no za was trzymam kciuki, zeby wam sie udało do stycznia. a ja spokojnie wam
              kibicując czekam.........i rezerwuję styczeń.
              • kitek29 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 19.09.06, 14:54
                ja mam pcos..cykle bez owulacji..ktora trudno u mnie wywolac..

i czuje ze moje mrozaki padna...sad((

wiec chyba pozostaje sie na styczen nastawic

mam 30 lat..skonczone w kwietniu..

k.
                • mimi282 Re: kitek.... 19.09.06, 16:57
                  mam kolezankę z pracy, która miała PCO, miała jedną @ do roku, i to wywoływaną.
                  troche czasu jej to zajęło, ale w koncu doczekała się swojego maleństwa.
                  Tobie też tego życzę i tzrymam kciuki za twoje mrozaczki, aby pozostały z tobą.
                  mnie niestety nie udało się nic zamrozić, ba miałam tylko 1 zarodek, który też
                  nie chciał ze mną pozostać...a przecież nie jestem taka zła...noo;-(
                  • mimi282 Re: kitek.... 19.09.06, 16:58
                    a pijesz ziółka jakieś?
                    ja piję i mam nadzieję, ze nie na darmo.
                • 17lipiec1976 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 19.09.06, 19:07
                  ja chyba zrobie drugie podejscie w styczniu.
                  • mimi282 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 19.09.06, 20:05
                    no to już sie zbiera nasza styczniowa gromadka.....
                    • kasiaaa85 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 19.09.06, 21:23
                      Dziewczyny ja czekam teraz na wyniki 3 IUI jesli sie nie uda to dolacze do was.
                    • tymonka30 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 20.09.06, 08:52
                      Mimi zadałam pyt. na moim wątku. Odpowiesz? Chodzi o HSG.
                      A jeśli chodzi o st. to wolałabym wcześniej ale jeśli się nie uda to
                      kiedykolwiek! sad
                      • bb-m2 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 20.09.06, 10:18
                        Przyłączam się do Was, jak wszytkie badanie będą ok, to też próbujemy w
                        styczniu.
                        My w Novum, a Wy??
                        Czy badania do IVF robicie prywatnie czy na NFZ?? Bo ja poszłam do państwowego
                        gina i on nie chce mi dać żadnego skierowania. To jest poprostu podłe,
                        niedosyć, że trzeba się leczyć prywatnie to jeszcze nie chce pomóc chociaż
                        minimalnie zmniejszczyc koszty badań, to po co ja płace ZUS??? I jeszcze wielką
                        łache robi, że w ogóle ze mną rozmawia.
                        • mimi282 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 20.09.06, 10:55
                          badania robiłam róznie.HSG,toksoplazmoza, stopień czystosci, przeciwciała na NFZ
                          (ale to też zależy od lekarza)mój co mógł, to mi zrobiłwink. do tej pory
                          mi ,,pomaga", ale wiem że dziewczyny mają problem z uzyskaniem skierowań.
    • mimi282 jak jeszcze przygotowujecie się do IVF? 20.09.06, 10:57
      chodzi mi o to, czy pijecie zioła, jakies witaminy?
      • tymonka30 Re: jak jeszcze przygotowujecie się do IVF? 20.09.06, 11:20
        Ja znowu zaczęłam folik, w pewnym momencie przestałam a w poprzendim cyklu jak
        znowu uwierzyłam to zaczęłam łykać 1 dziennie.
        • mimi282 Re: jak jeszcze przygotowujecie się do IVF? 20.09.06, 14:44
          ja wczesniej brałam folik, teraz kupiłam na ,,staraniach" kwas foliowy dużo
          tańszy od folika.i biore. i pase nim też mojego m.
          • tymonka30 Re: jak jeszcze przygotowujecie się do IVF? 21.09.06, 08:34
            Ja też znalazłam coś tańszego - 150 tabl. za 15 zł. A to to samo przecież. Mam
            na 150 dni smile
            • kasiaaa85 Re: jak jeszcze przygotowujecie się do IVF? 21.09.06, 14:10
              Tymonka znalazlas na necie??Jesli tak to bardzo prosze o link.
              • mimi282 Re: jak jeszcze przygotowujecie się do IVF? 21.09.06, 19:47
                wejdź chociazby na allegro i wpisz kwas foliowy.
                powinno coś wyskoczycwink
                • kasiaaa85 Re: jak jeszcze przygotowujecie się do IVF? 21.09.06, 20:13
                  Dzieki smile)) Nie pomyslalam o allegro.
              • tymonka30 Kasiu 11.10.06, 11:40
                Kurcze sorki, że przegapiłam pytanie do mnie. Po pracy spiszę producenta i
                jutro Ci podam. Nie na necie, w aptece.
    • mimi282 22 /09/2006 22.09.06, 09:03
      Piękny poranek, a ja mam nastrój jak baba jaga;-(
      wszystko mnie wkurza jak nie weim co. to chyba przez ten lek. nie wiem czy
      wytrzymam;-(
      co u was dziewczyny?

tak bardzo chcę....ale to za mało....sad
      • kitek29 Re: 22 /09/2006 22.09.06, 10:17
        ja czekam na @..dzis pierwszy dzien bez duphastonu...
        od 1 dnia @ zaczynam pasc endometrium...zobaczymy jak bedzie i co pokaza moje
        mrozaki..czy bedzie transfer czy styczen i 2 podejscie..narazie kasy nie mam na
        drugie...

a nastroj tez podly i glowa mnie boli..

k.
        • mimi282 Re: 22 /09/2006 22.09.06, 15:50
          kitek, trzymam kciuki żebyś nie musiała czekać do stycznia. ja czekam.
          a teraz czekam na twoją @, bo swojej już nie mam uuuuod czerwca?? tak, od
          czerwca.
          węc jak sie pojawi, to napisz. i napisz kiedy transfer. no i wogóle. pisz!!!
          bede dopingować.
    • mimi282 Tymonka...kobieto co u ciebie? 22.09.06, 15:52
      no własnie, odezwij sie. żyjesz?
      • mimi282 brrrr................. 10.10.06, 15:41
        własnie zrobiłam sobie czwarty zastrzyk diphereline....
        zachowuje się jak stara babka na menopauzie....i czekam. jeszcze dwie
        daweczki........kiedy to bedzie matko kochana!!!!!
        • magasi9 Re: brrrr................. 10.10.06, 16:41
          ja mam pierwsza wizyte dopiero w lutym ( a in vitro morze w marcu)
          lekarz mi powiedzial ze to trwa 5 tygodni, a u was?
          • mimi282 Re: brrrr................. 10.10.06, 18:43
            u mnie 1 ivf trwało 4 tygodnie( do momentu transferu).
            liczymy, że w styczniu podejdziemy po raz drugi, ale zobaczymy co powie Pan prof
            a jak u ciebie jest przyczyna niepłodności?
            • magasi9 Re: brrrr................. 11.10.06, 10:27
              od 3 lat sie staramy bezskutecznie, @ mam bardzo regularne, zadko robie testy
              bo nigdy nie zdaze i sie nakrecam, jajowody drozne, dwie iui nie udane
              (plemniki dobrej jakosci i szybkosci po preparacji ok 13-14 mln)
              mam autoimmunologiczne zapalenie tarczycy i przeciwciala tarczycowe tpo powyzej
              1000, innych badan na przeciwciala nie mam zrobionych
              (postanowilam je zrobic w Polsce, ale jak wyjda zle, to nie wiem co dalej)

moi lekarzy te przeciwciala narazie mocno nie interesuja ( ich zdanie nie ma na
              to lekarstwa i ma to znaczenie glownie przy poronieniach)
              narazie lekarze przylwazyli przy stymulacji do iui, ze moga byc problemy z
              moimi jajeczkami i ich podzialem itp (za szybko powstaja, i dlatego jest
              podejrzenie ze beda gorszej jakosci, co wplywa na powodzenie in vitro)
              lekarz mi powiedzial ze nie wiadomo czy przy takich jajeczkach uzyskamy zarodek
              sad
              mialam takie wrazenie ze to in vitro to w moim przypadku bedzie diagnoza, co
              jest nie tak i co trzeba robic, badac dalej

a kiedy dziecko?
              to chcial wiedziec moj maz, i lekarze powiedzili ze po 3 in vitro + transfery
              min 3-4, szansa na dziecko to 80 %

powodzienia dzieczyny
              juz niedlugo swieta, bialy sniezek, zimne wieczory za oknem... ( u mnie napewno)
              w sumie ja przy tych wszystkich pesymistycznych danych i tak wierze ze dzidzius
              zaskoczy i mnie i lekarzy (wszystkich)
              ja wierze ze dziecko bede miec ( tylko musze poczekac)
              • mimi282 magasi9...... 11.10.06, 21:52
                ja też mam problem z ,,jajkami:. wprawdzie przy pierwszymivf miałam pobranych
                10 komórek, ale niestety uzyskaliśmy tylko jeden zarodek, ale niestety nie
                chciał ze mną zostać. Jestes tak bardzo optymistycznie nastawiona, az miło.
                jakas nadzieja się pojawila i we mnie. czasami tak trudno jest zyc z ta
                świadomością, ze może nigdy się nie uda....do tego skąd brac pieniądze na
                kolejne próby?
                nie wiem, jak sobie poradzimy, mój m nawet chce wyjechac za granicę do
                pracy....ale ja jakos nie bardzo to widzę.
                trzymaj sie ciepło i moze te święta będą inne? szczęśliwsze od poprzednich? oby
                tak bylo.
                dla mnie zacznie się ,,dziać" dopiero w styczniu.
                • alinka66 Re: magasi9...... 11.10.06, 22:09
                  ja mam to samosad
                  sa komorki, zaczynaja sie dzielic, ok 10-14 po czym okazuje sie ze dzieli sie
                  tylko 3-5 a w dniu transferu ze ... za kazdym razem jedna
                  a wlasnie sie dowiedzialam ze musze jeszcze odpoczac i nabrac sil przed
                  kolejnym razem, wiec stawiam sie na rozmowy w listopadzie a ivf pewno wlasnie w
                  styczniu.... zalezy od @ - a plan byl na dzialanie w listopadzie
                  takze dolaczam
          • magasi9 "moze" 12.10.06, 07:45
            moze.. (pomylka przy pisaniu)
      • tymonka30 Re: Tymonka...kobieto co u ciebie? 11.10.06, 11:42
        Mimi napisałam na innym wątku Twoim. Żyję żyję smile
        • mimi282 Re: Tymonka...kobieto co u ciebie? 26.10.06, 12:00
          i to z tego co wyczytałam całkiem pomyślnie...hihi. gratulacje.
          • tymonka30 Re: Tymonka...kobieto co u ciebie? 26.10.06, 13:55
            smile No.
    • malpiontko3 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 13.12.06, 20:35
      witam staraczki ja dolanczam do was tagrze jade na transwer w styczniu do
      szczecina hmmmm ale sie boje
    • dimage4 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 13.12.06, 22:20
      Ja sie melduje.
      Jestem po zastrzyku z decapeptylu depot. Pod koniec grudnia chyba stymulacja.
      Maz ma 9% plemnikow o prawidlowej budowie i dlatego icsi.
      dimage
      • tymonka30 A ja w styczniu...... 14.12.06, 08:31
        .... bym była bardzo szczęśliwa jakby @ przyszła sama z siebie, jakbym nie
        musiała jej wywoływać po zabiegu lekami... To by było już coś!
    • olaola76 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 14.12.06, 09:30
      chyba ja wink
      dzis 20 dc na marvelonie, dostalam wlasnie zastrzyk z diphereline (tak sie
      pisze?)i jak przyjdzie @ to mam dzwonic na kom do dr i wtedy od 5 dc kolejne
      leki i w polowie stycznia ... zobaczymy co wyjdzie
      boje sie jak diabli
      • sloneczko271 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 14.12.06, 10:34
        wiam was wszystkie dziewczynkismile)) i ja się do was styczniowych dołanczambig_grin
        mam długi protokół i teraz jestem w trakcie brania tabletek antykoncepcyjnych a
        od soboty za tydzień zaczne robić sobie zastrzyki z diphereline, no i jak
        wszystko pójdzie dobrze to w styczniu będę miała transfersmile))
        już się nie mogę doczekać tego stycznia! smile)) ale to już niedługosmile)))))))))
        to będzie moje pierwsze icsi i mam nadzieję że ostatniebig_grin
        jezdzimy się leczyć do łodzi do ,,gamety" smile jestem po 5 iui niestety
        nieudanychuncertain i mam wrogi śluz. ale mam nadzieję że w styczniu wszystko pójdzie
        dobrze i już niedługo będę się cieszyć z II kreseczek na teście ciążowymsmile))))
        tego życze wam wszystkimsmile))
    • thorgalla Re: IVF....w styczniu...są chętne? 15.12.06, 11:15
      Staramy się od 2,5 roku ale właściwie od 1,5 wiemy,że przy ilości 2ml
      plemników,mamy szansę tylko na in vitro.U mnie raczej wszystko w porządku.
      W styczniu idziemy na pierwszą wizytę w klinice niepłodności ale procedurę to
      raczej zacznę później,pewnie w lutym ale chętnie dołączę do tego wątku.
      Badania wszystkie mamy zrobione.
      To będzie nasz pierwszy raz.
    • majorka79 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 15.12.06, 13:01
      chętna / niechętna, ale robić trzebasad
      2. dzień tabletek, punkcja i transfer ok. 20.01
      W-wa Invimed
      • julia56 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 15.12.06, 13:10
        Majorka, będe mocno trzymać kciuki. Dawaj znać.
      • mala745 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 15.12.06, 13:39
        Wlasnie dziaiaj zaczynam smile Przyszla @ wiec zaczynam od antykow . Koniec
        stycznia wypadnie transferek ( jak dobrze pojdzie ). Provita K-ce.
        • sloneczko271 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 16.12.06, 19:06
          ja już we wtorek jade do profesora po zastrzykismile)) a od soboty za tydzień
          zaczynam się już szprycowaćsmile)) mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze i
          zakończy się (**) big_grin pragne tego z całego serca! big_grin
          • julia56 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 16.12.06, 21:02
            Pewnie, że się zakończy, Słoneczko. smile) Dawaj znać, żebym wiedziała kiedy
            pozytywne myśłi wysyłać. smile
            • sloneczko271 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 17.12.06, 22:41
              julia56 napisała:

> Pewnie, że się zakończy, Słoneczko. smile) Dawaj znać, żebym wiedziała kiedy
              > pozytywne myśłi wysyłać. smile

dziękuje ci julussmile)) ja za ciebie też skarbie trzymam mocno kciukibig_grin
              • sloneczko271 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 28.12.06, 11:36
                no i jak stycznióweczki????????????
                robicie już zastrzyki????????? ja już dzisiaj biore 6 zastrzyk z diperelinesmile
                a 4 stycznia jade do kliniki na pierwsze badanie estradiolu we krwi i usgbig_grin
                a co u was???
                • annba Re: IVF....w styczniu...są chętne? 28.12.06, 11:44
                  ja dziś 3 zastrzyk decapeptylu; 4 stycznia jadę na usg i hormonysmile
                  • sloneczko271 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 29.12.06, 22:49
                    annba napisała:

> ja dziś 3 zastrzyk decapeptylu; 4 stycznia jadę na usg i hormonysmile

ja też 4 stycznia idę na usg i hormonysmile ale ja dzisiaj brałam już 7 zastrzyk.
    • malpiontko3 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 28.12.06, 18:48
      no dołanczam do was ja mam tagrze mam invitro w styczniu w szczecinie tylko
      niewiem czy mi starczy czasu bo mam tylko 2 tyg.urlopu i specjalnie jade no i
      boje sie ze sie rozczaruje
      • majorka79 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 28.12.06, 19:17
        czescsmile
        ja 3.01 kończe antyki i pewnie zaczne stymulacje.
        • batutka to jeszcze ja :-) 30.12.06, 01:33
          ja tez w styczniu bede miala in vitrosmile po 5 latach starania
          wlasnie czekam na pierwszy dzien miesiaczki, ktory ma nadejsc lada chwila i
          rozpoczne wstrzykiwanie sobie zastrzykow,a potem juz sam zabieg - mam nadzieje,
          ze sie uda, a jesli nie,to probujemy dalejsmileDo skutkusmile)))
          optymistycznie na to patrze, a jednoczesnie biore pod uwage to, ze sie moze nie
          udac, tym bardzej, ze to nasze piersze in vitro - ale o dziwo wiem, ze nie bede
          sie zalamywac, mysle, ze takie podejscie jest dobre i ciesze sie, ze tak na to
          patrze
          • sloneczko271 Re: to jeszcze ja :-) 30.12.06, 10:06
            witajcie dziewczynysmile))
            batutkabig_grin takie podejście jak ty masz jest najlepsze. ja chciałabym tak do
            tego podchodzić jak ty ale nie zawsze mi się to udajesmile nieraz przychodzi taki
            jakiś głupi dzień że mam doła jak cholera! wink no ale co zrobić? samo życiesmile))
            jak narazie jestem bardzo pozytywnie nastawiona na to całe ivfbig_grin to też jest
            moje pierwsze podejście i mam nadzieję że ostatniebig_grin (*) a najlepiej (**) o
            tym marzesmile))
            najgorsze jest to że to całe ivf jest tak cholernie drogie! my mieliśmy do
            wyboru albo zbierać kase przez jakieś pół roku albo i rok, albo pożyczyć całość
            i pózniej spłacać. no i oczywiście wybraliśmy to drugie boja nie chciałam
            dłużej czekać. no zobaczymy jak to wszystko będzie? smile mam nadzieję że będzie
            dobrzebig_grin
            • batutka Re: to jeszcze ja :-) 30.12.06, 11:12
              sloneczko - bedzie dobrze, a jak sie nie uda to dalej zbieramy kaske i znow do
              robotysmile))

powodzenia - trzymam kciukismile
              • sloneczko271 Re: to jeszcze ja :-) 30.12.06, 11:44
                żeby to cholera! chociaż kosztowało ze 4 tysiącewink też dużo ale już jakoś
                szybciej by się tą kase zebrałobig_grin
    • mimi282 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 31.12.06, 13:17
      Hmmm, widze że invitrówek przybywa!!!
      dziewczyny trzymam kciuki za was.
      jak zakładałam ten wątek we wrzesniu, to styczeń był mi tak odległy, że
      myslałam że nigdy nie nastąpi. a tu już. Ja jadę po Nowym Roku na wizytę, po 6
      miesięcznej kuracji diphereline. i ...no własnie. ja myslałam że od razu będzie
      program. tymczasem profesor cos mówi, żeby poczekać...(chyba liczy bardziej ode
      mnie, że po kuracji uda się ,,naturalnie"). ja też tak liczę powiem wam
      szczerze, tak pocichu.
      • sloneczko271 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 31.12.06, 14:39
        mimismile)) ale ty skarbie przez 6 miesięcy brałaś diphereline???????????? czy ja
        dobrze zrozumiałam?
        • mimi282 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 02.01.07, 07:20
          tak, tak. dobrze zrozumiałaś. brałam diphereline przez 6 m-cy!
          i strasznie się cieszę, ze juz koniec tej kuracji. ale czy da to jakiś efekt??
          • sloneczko271 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 02.01.07, 16:24
            mimi282 napisała:

> tak, tak. dobrze zrozumiałaś. brałam diphereline przez 6 m-cy!
            > i strasznie się cieszę, ze juz koniec tej kuracji. ale czy da to jakiś efekt??

będzie dobrze mimibig_grin
            napewno w końcu uda się nam wszystkimsmile
            • sloneczko271 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 05.01.07, 17:55
              witam was dziewczynysmile))
              ja od wczoraj zaczełam stymulacjesmile))
              wynik badania estradiolu we krwi wyszedł mi dobry i usg pokazało że
              wychodowałam 8 jajek na jednym jajniku i 8 na drugim. następną wizytę mam za
              tydzień w czwartek, pewnie wtedy jak wszystko będzie dobrze to już będę
              wiedzieć kiedy będę miała punkciesmile już się nie mogę tego wszystkiego doczekać
              a z drugiej strony to się strasznie tego wszystkiego boję. ale jestem dobrej
              myślibig_grin
              a co u was dziewczyny???
              • mimi282 słoneczko... 06.01.07, 15:46
                tzrymam kciuki.
                z moich planów na styczniowy ivf nici.
                podjęliśmy z prof decyzję, że czekam teraz cierpliwie na @, potem w drugim
                cyklu ivf, czyli pewnie w marcu .
                gdzie podchodzisz do ivf?
                • sloneczko271 Re: słoneczko... 06.01.07, 15:51
                  mimi282 napisała:

> tzrymam kciuki.
                  > z moich planów na styczniowy ivf nici.
                  > podjęliśmy z prof decyzję, że czekam teraz cierpliwie na @, potem w drugim
                  > cyklu ivf, czyli pewnie w marcu .
                  > gdzie podchodzisz do ivf?

ja do icsi podchodzę w łodzi w ,,gamecie" smile)) u profesora radwana-to super!
                  lekarz i do tego bardzo ludzki i nie jest łasy na kase.
                  a ty mimi gdzie podchodzisz do ivf?
                  • mimi282 Re: słoneczko... 06.01.07, 16:27
                    na początku leczyłam się w Novum, po trzech latach pzreniosłam się do
                    Białegostoku, do prof Wołczyńskiego.
                    • lewana77 I ja 06.01.07, 17:05
                      Dopisuje sie di Waszej gromadki!
                      Wczoraj w 21 dc wzielam zastrzyk z decepetylu 3, 75 teraz czekam 2 tyg. na
                      wyciszenie.

Ps. mam endometrioze i tez przeszlam, peze 6 mies. analogowsad((
                      • mimi282 Re: I ja 06.01.07, 17:29
                        nie wiem jak ty, ale ja po 6 miesiącach diphereliny jestem wykończona.
                        teraz czekam na @ i włąsnie gdzies trafiłam na wątek, ze dziewczyna zaszła w
                        ciążę podczas takiego czekania na @, byłoby super.
                        rozmarzyłam się jak dziecko!!
                        no to trzymam kciuki, bo wy i tak przede mną do programu
                        podchodzicie.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
                        • majorka79 Re: I ja 07.01.07, 10:30
                          czesc dziewczyny,
                          dziś zrobiłam pierwszy zastrzyk z decapeptylu...
                          a pojutrze pierwszy gonal f 225j.
                          boję się jak cholera.

pozdrawiam i trzymam za Was kciuki
                          • lewana77 Re: I ja 07.01.07, 10:43
                            Majorka!!! jaki to protokol, chyab krotki? Gdzie robisz? ja wczoraj tez wzielma
                            Decapapetyl, ale ide dlugim....
                            • kate05 Re: I ja 09.01.07, 16:42
                              czesc,
                              nie wiem jakim idę protokołem, nikt mi nie mówił, a ja nie pytamsmile
                              dziś 3 dc i pierwszy gonal-f trzymajcie kciuki proszę!
                              chyba krótkim, ale brałam przez poprzedni cykl tabletki, więc jak dla mnie to
                              wystarczająco długie przygotowaniasmile

• majorka79 Re: I ja 09.01.07, 16:44
                              no i oczywiście wysłałam ze starego nick'a, ale pewnie poznałyście, że to ja.
                          • sloneczko271 Re: I ja 07.01.07, 13:19
                            majorkasmile to ty masz krótki protokół??? tak? smile
                            • mimi282 Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 07.01.07, 13:48
                              trzymam kciuki za powodzenie!!!!
                              &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
                              &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
                              &&&&&&&&&&&&&
                              • sloneczko271 Re: Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 08.01.07, 12:50
                                witam was dziewczynybig_grin
                                ja teraz w czwartek jade na kolejne usg i badanie estradiolu w krwi do kliniki.
                                chyba teraz już się wyjaśni kiedy będę miała punkcie i ile naprodukowałam mniej
                                więcej jajeksmile)) jak byłam ostatnio to miałam 16 jajecek.
                                powodzenia dziewczynysmile)) piszcie co u was? na jakiem etapie jesteście? smile
                                • asiat99 Re: Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 08.01.07, 15:39
                                  Ja to na luty się pisze. Jak dobrze pójdzie sad
                                  • ana_31 Re: Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 08.01.07, 20:23
                                    Witam.
                                    U nas jak dobrze pójdzie to IVF w marcu smile
                                    Pozdrawiam
                                    • sloneczko271 Re: Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 09.01.07, 16:27
                                      ana_31 napisała:

> Witam.
                                      > U nas jak dobrze pójdzie to IVF w marcu smile
                                      > Pozdrawiam

i marzec też już niedalekobig_grin
                                      • ana_31 Re: Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 10.01.07, 19:11
                                        Wiem, Słoneczko271 wink
                                        Micha mi sie cieszy na samą myśl.Nie moge się już doczekać.
                                        Pozdrawiam
                                  • sloneczko271 Re: Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 09.01.07, 16:27
                                    asiatsmile luty już za pasem więc głowa do górysmile))
                                    • sloneczko271 Re: Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 11.01.07, 22:41
                                      no dziewczynkismile
                                      ja już ruszam z koksemsmile))
                                      dzisiaj byłam u profesora i w niedziele rano mam punkcjesmile)) no i pewnie we
                                      wtorek transferbig_grin już się niemogę doczekaćsmile))
                                      • ana_31 Re: Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 21.01.07, 18:40
                                        Witam.
                                        A ja już czekam z utęsknieniem jak nigdy w życiu na @,zaczynam antyki i ok 15 marca transferek smile)
                                        Buziaczki i życze powodzenia.
                                        • majorka79 Re: Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 21.01.07, 19:24
                                          czesc styczniowkismile
                                          ana_31 trzymam kciuki!
                                          ja jestem 1 dpt, tranfer byl trudny, lekarz nie mogl sie dostac we wlasciwe m-
                                          ce.. ale w koncu sie udalo. podano dwa bardzo dobre zarodki. 4 poszly do
                                          lodowkismile
                                          czuje sie swietnie, nic mnie nie boli, nie wzielam zwolnienia.
                                          a co u reszty z was?
                                          • mimi282 Re: Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 21.01.07, 21:11
                                            trzymam kciuki za wszystkie !!!! ja czekam na @....
                                          • szyszka39 Re: Koniecznie piszcie co i jak u was ..... 23.01.07, 09:45
                                            Majorka-trzymam kciuki, bardzo bardzo mocnosmile))
                                            Za reszte dziewczyn równiez, powodzeniasmile
    • szyszka39 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 24.01.07, 17:16
      Halooooo , nic nie slychac u was?? Napiszcie cos bo umre z ciekawosci!!!!!
      Majorka wytrzymujesz to oczekiwanie jakos??Pozdrawiam
      • mimi282 Do raportu dziewczyny!!!! 24.01.07, 19:57
        no własnie? co u was?
        ja nadal czekam na @
      • sloneczko271 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 24.01.07, 22:20
        ja przewąnie siedze na wątki: ,,przeniesiony wątek grudnióweczek"
        chodzcie do nas dziewczynysmile w większej grupie się łatwiej czeka. utaj
        zaglądam tylko czasami bo bardzo mało piszecie.
        • majorka79 Re: IVF....w styczniu...są chętne? 25.01.07, 09:17
          slychac, slychac, tyle ze siedzimy glownie na watku "transfer w poniedzialek"

jakos znowsze to czekanie szyszko, ale nie mam zadnych, zadnych objawow, nic
          mnie juz nei boli (wczoraj po poludniu lekko brzuch i \przedwczoraj) ale nie
          wiem czy to zwykly bol brzucha po prostu.
          dostaje lekkiego swira i raz jestem w euforii, ze na pewno sie udalo, a raz mam
          mega dola, ze nic z tego. to czkeanie jest straszne, a zostal jeszcze tydzien...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka