dove.white 03.08.07, 19:24 Do lekarza pójdę pewnie za tydzień wyniki w surowicy ,w 5 dniu cyklu TSH 1.98 ulU/ml FSH 7.40 mlU/ml LH 5.04 mlU/ml EStradiol 110pg/ml Prolaktyna 8.99 ng/ml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piechcia76 Re: Moje wyniki ,proszę o pomoc 04.08.07, 14:13 wyniki są ok - sama bym takie chciała mieć Odpowiedz Link Zgłoś
miss30 Re: Moje wyniki ,proszę o pomoc 04.08.07, 20:36 Ja też bym chciała takie mieć, BBBBBUUUUU. Odpowiedz Link Zgłoś
dove.white Re: Moje wyniki ,proszę o pomoc 05.08.07, 09:40 To czemu nie zachodzę w ciążę? Mam pytanie czy na usg widać jak wyglądają jajowody i czy nie mam np cyst w jajnikach? Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 Re: Moje wyniki ,proszę o pomoc 05.08.07, 12:30 wyniki piekne ale ciazy zaden wynik ci nie zagwarantuje neistety - chyba ze beta hcg piekna potem powiem ci jeszcze przekornie ze dziewczyny z paskudnymi wynikami (podchodzacymi nawet pod niemolziwe) zachodza w ciaze ... i badz tu czlowieku madry a na usg nie wyjdzie niestety czy reszta w porzadku nie widac czy jaojwody sa drozne lub czy w macicy nie ma jakis miesniakow zobaczyc mozesz za to cysty -------------- "Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o twoich planach na przyszłość." Woody Allen Odpowiedz Link Zgłoś