Gość: Paola IP: *.daminet.pl 24.07.03, 10:06 Mam pytanie, czy ktoś wie ile kosztuje ten zabieg u prywatnego lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agul1 Re: Ile kosztuje laparoskopia 24.07.03, 10:49 Ja robilam w prywatnej klinice w w-wie - za wszystko zaplacilam cos ok.3 i pol tysiaca - z badaniami, pobytem w szpitalu itp + histopatologia, zdjecie szwow i wizyta kontrolna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: Ile kosztuje laparoskopia IP: *.daminet.pl 24.07.03, 10:52 Matko !!!! to mnie przeraża, a czy jest możliwość na ubezpieczalnie Odpowiedz Link Zgłoś
so-nia Re: Ile kosztuje laparoskopia 24.07.03, 12:27 no pewnie, ze jest możliwość nie wiem, skąd jesteś, ale np. w Poznaniu mozna iść prywatnie (żeby nie czekać tygodniami na termin) do lekarza, który pracuje w klinice, a on kieruje na wszystkie badania i zabiegi do kliniki właśnie, nic za to nie płacisz tzn. przynajmniej powinien kierować, bo słyszałam, że zdarzają się i tacy, którzy chcą za to kasę Odpowiedz Link Zgłoś
dziczu Re: Ile kosztuje laparoskopia 24.07.03, 13:51 Ja jestem z Legnicy. Leczę się we Wrocławiu-ciągle liczę, żę ten Clostilbegyt pomoże. Wolałabym nie robić tej laparo ale cóż jak będzie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś