Dodaj do ulubionych

Plemniczki

IP: *.gemini.net.pl / 192.168.21.* 12.08.03, 18:23
Wlasnie wróciłem z wynikami seminogramu, mam 27 mln plemniczków w ml, inne
parametry ok ( budowa ,itd) ale ruchwliwosc mnie
przeraziła:A=10%,B=15%,C=15%,D=60%. Czy mam jakąś szansę na potomstwo?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ryba Re: Plemniczki IP: *.acn.pl 12.08.03, 20:37
      Oczywiście.
      Takie wyniki kwalifikują się do inseminacji, a i drogą naturalną możliwe jest
      zajście w ciąże. Tak naprawdę do zapłodnienia potrzebny jest tylko jeden
      malutki plemniczek. Cuda naprawdę się zdarzają! Głowa do góry! Wszystko będzie
      dobrze wink
      • Gość: Grześ Re: Plemniczki IP: *.gemini.net.pl / 192.168.21.* 12.08.03, 20:58
        pocieszyłeś mnie naprawdę, dziękuję. Obawiałem sie o to, w młodości mialem
        powikłania po śwince, zakończone zapaleniem jąder. Ale tak zupełnie poważnie :
        powienienem zgłosić sie do lekarza?
        • Gość: olenka Re: Plemniczki IP: *.icpnet.pl 13.08.03, 08:40
          Gość portalu: Grześ napisał(a):

> powienienem zgłosić sie do lekarza?

jeżeli leczy się Twoja partnerka to raczej ona powinna o tym powiedzieć swojemu
          lekarzowi prowadzącemu. On może Was skierować na inseminację. A co do tych
          ruchów-jak pisze ryba cuda się zdarzają!
    • olkab Re: Plemniczki 13.08.03, 13:49
      wg mnie wyniki są całkiem ok - na polepszenie ruchliwości ponoć pomaga salfazin
      wit E i A.
      wydaje mi sie że przy takich wynikach spokojnie można zaciążyć naturalniesmile no
      może na cyklu stymulowanym

Pozdrawiam
      • Gość: Grześ Re: Plemniczki IP: *.gemini.net.pl / 192.168.21.* 13.08.03, 17:01
        dziękuje jeszcze raz,od razu polepszył mi się humor. Nie wiem jaki to może
        mieć wpływ, ale ostatnio : dużo pracuje, zrzucam zbędne kilogramy, biorę HMB
        (podobno neutralne) no i czasem musze zaliczyć spotkanie które nie może obejść
        sie bez alkoholu. Może mieć to jakiś znaczący wpływ na moje leniwe plemniczki?
        • Gość: oleńka Re: Plemniczki IP: *.icpnet.pl 13.08.03, 20:09
          przypomniało mi się jeszcze parę zasad, które ostatnio stosuje mój mąż (tak na
          marginesie to nie wiem na ile są skuteczne, ale póki On w to wierzy...). Po
          pierwsze ile razy Ci się tylko uda- zamiast slipek włóż bokserki-u nas jest
          kwestia garnituru-czy ktoś widział faceta w garniturze i bokserkach?! druga
          rzecz-rower poszedł do piwnicy-uciska, ogrzewa, samo zło.... Trzecia rzecz to
          gorące prysznice i kąpiele i w ogóle każde gwałtowne zmiany temperatur. Do tego
          zażywa witaminy i minerały (najważniejsze są selen,cynk, wit.A i E)
          może to tylko działania psychologiczne, ale dzięki temu mamy lepsze
          samopoczucie, wiesz,że zrobiliśmy wszystko co się dało.... Pozdrawiam i
          powodzenia.
          aha-najważniesze są ruchy typu A i B (tych powinno być jak najwięcej)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka