Gość: pacjentka IP: *.dop.krakow.pl 18.08.03, 11:25 Czy ktoś leczy się w Krakowie u prof. Rudolfa Klimka? Proszę o wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beemka1 Re: prof. Klimek 18.08.03, 12:27 Przejrzyj poprzednie watki. Nie znajdziesz ani jednej osoby zadowolonej z 'leczenia' pana 'profesora'. Pozdrawiam Beemka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksia Re: prof. Klimek IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.03, 18:47 Szkoda pieniędzy. Po roku "leczenia" nie postawił mi nawet konkretnej diagnozy, po prostu naciagnął mnie na niezłe pieniądze. Sposób w jaki mnie prowadził pozostawiał wiele do życzenia, ale o tym dowiedziałam się trochę za póŹno. NIE POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: prof. Klimek IP: *.bater.net.pl / 192.168.10.* 21.08.03, 18:32 rok temu leżałam w szpitalu uniwersyteckim w Krakowie u prof.Klimka,mnie nie pomógł bo poroniłam w 9 tygodniu. spotkałam jednak sporo dziewczyn z całej Polski, które były szczęsliwe z efektów leczenia prof. zgadzam się też z poprzedniczkami ,że sporo to kosztowało. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś