Dodaj do ulubionych

dyskomfort w pęcherzu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 12:15
od kilku dni zauwazyłam dyskomfort pęcherza, parcie na mocz, takie dziwne
uczucie, raczej ubieram się ciepło , więc to nie przeziębienie, gdzieś
słyszałam , ze to może być efektem wysokiego progesteronu , czy to może być
prawda? któraś z Was miała podobne objawy?
Obserwuj wątek
    • Gość: thmwag Re: dyskomfort w pęcherzu IP: *.eltur.com.pl 11.12.03, 12:50
      tak sobie przefiltrowałam twoje wypowiedzi z ostatniego czasu i wygląda że
      zaczynasz miewać książkowe objawy wczesnej ciąży?
      Czy mi się zdaje czy na Wigilie szykuje się nowa szczęściara?
      Powodzenia
    • Gość: Aga lublin Re: dyskomfort w pęcherzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 13:18
      nawet nie wiesz jak bardzo bym chciałasmile)))))
      • Gość: thmwag Re: dyskomfort w pęcherzu IP: *.eltur.com.pl 11.12.03, 13:29
        A i tu się bardzo mylisz, bo doskonale wiem jak byś chciała. Jeśli przynajmniej
        tak jak ja, to bardzo, bardzo.
        Ja również tak jak ty jestem w podobnej fazie cyklu i nic innego nie robie jak
        tylko wypatruję objawów. Niestety nic nie czuję, tak więc zaczynam godzić się z
        myslą że nie tym razem.
        No ale może przynajmniej tobie się teraz uda. W końcu któreś z nas muszą móc
        dopisywać się w wątku "udało się w grudniu" którego to powstania już wypatruję.
    • Gość: Aga lublin Re: dyskomfort w pęcherzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 13:41
      dokładnie tak jak Ty, takie są moje marzenia smile))) jednak myślę, że wpiszemy
      się obydwie i nie tylko więcej nas na post ..udało się w grudniusmile)) w końcu
      jesli poczęcie nastąpi w grudniu to czemu niesmile))
      • Gość: Paola Re: dyskomfort w pęcherzu IP: 82.139.13.* 11.12.03, 16:50
        No włąśnie...ja chciałabym zaliczać się do ostatnich tu wymienionych....w
        grudniu za kilka dni będę mieć inseminację.
        • Gość: thmwag Re: dyskomfort w pęcherzu IP: *.eltur.com.pl 12.12.03, 07:13
          A jednak się zdecydowałaś!
          Trzymam kciuki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka