Dodaj do ulubionych

ciąża czy nie?????????

IP: *.acn.waw.pl 18.12.03, 17:24
Witajcie,
czy możliwa jest wg Was ciąża - jeśli w cyklu niemonitorowanym( sad ) i z
udziałem CLO wykres tempki wskazywał brak owu...
Teraz jest 50 d.c. i brak @ !!!!
Test ciążowy trzykrotnie ujemny - taki domowy z moczu.
Dzisiejsza wizyta u gineko mnie zaskoczyła - mam zrobić test HCG z krwi - co
Wy na to???!!!
Mnie się ciąża wydawała niemożliwa....
Obserwuj wątek
    • tosia4 Re: ciąża czy nie????????? 18.12.03, 17:30
      Podejrzewam ,że lekarz karze Ci zrobić test z krwi ,żeby się upewnić przed
      podaniem leków. Jeżeli nie masz @ 50 dni to powinien wyjść test sikany,
      chyba ,że się Tobie poprzestawiało i owulacji nie miałaś wcale wtedy kiedy
      myślaś ,że ma być, tylko później . Zuza
      • Gość: kathrin78 Re: ciąża czy nie????????? IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.03, 18:21
        Albo też cykl był bezowulacyjny...
    • Gość: Nikola Re: ciąża czy nie????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 12:44
      anias! Co u Ciebie? Jak Twoje wątpliwości?
      Pozdrawiam!
      Nikola
    • mongal Re: ciąża czy nie????????? 19.12.03, 13:06
      czesc ja jestem w 33 dniu i nie mam jeszcze @ ale z wykonaniem testu sie
      jeszcze nie spiesze bo z nimni to roznoie bywa, zawsze sie zastanawialam czy
      owulacja biorac Parlodel i Duphaston musi wystapic dokladnie w 14 dniu cyklu?
      bo jesli wystapila np w 25 dniu cyklu to test bedzie dopiero pokazywal + po 50
      dniu... jak to jest... a jak ty sie wogole czujesz?
      • Gość: rozalia Re: ciąża czy nie????????? IP: *.toya.net.pl 19.12.03, 13:40
        większość testów wychodzi już po 14 dniach od owulacji, więc nawet jeśli owu
        była w 25 d.c, to test wyjdzie już w 40 d.c.
    • Gość: kasialu Re: ciąża czy nie????????? IP: *.mofnet.gov.pl 19.12.03, 14:45
      Anius weź luteinke jak będziesz w ciąży to wzmocni ją, a jak nie to wywoła @.
      Pozdrawiam
      • Gość: kathrin78 Re: ciąża czy nie????????? IP: *.dip.t-dialin.net 19.12.03, 15:24
        Warto wykonać usg, bo jeśli endometrium jest cienkie to sama luteina nie pomoże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka