Gość: Van_Halen IP: 82.210.136.* 22.01.04, 18:30 Kochani to naprawdę przecudne miejsce o niesamowitym klimacie. Ja już nic tylko:"Kocham Janowiec UAAA!!!" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .,.... Janowiec IP: *.chello.pl 26.11.06, 09:52 Helena?? moim zdaniem Zofia....... Czy to napewno jest historia o czarnej damie z janowca?? bo ja nie jestem pewna.....:/:/:/:/:? Może napiszecie poprawke co?? A i mam pytanie... w jakim wieku ta historia sie wydażyła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: Janowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 01:13 Każdy zamek ma swoją damę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukasVia Janowiec IP: *.rrserwis.pl 14.04.07, 18:42 Troche szkoda rodzinnego Janowca, ciekawe miejsca, ciekawi ludzie, nocne ogniska na wiślanych piaskach, zachody słonca łapane z zamkowych murów, lata mijają przyjaciele daleko, trochę zapomniany mój Janowiec, z tyłu za innymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Janowiec IP: *.eranet.pl 17.04.07, 18:54 Nie wiem gdzie to jest , a chętnie odwiedzę , napisz proszę coś więcej . Pozdrawiam serdecznie . PS. Tak wiem że mam wyszukiwarkę , jednak opinia "fachowca " jest zawsze milej widziana. Napisałam "fachowca" mając na uwadze osoby znające to miejsce a nie tych którzy wyczytali coś w prasie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Janowiec IP: *.acn.waw.pl 22.05.07, 23:54 na przeciwko Kazimierza Dln. bo chyba o ten zamek chodzi a właściwie ruiny co do cudownego miejsca .... daj spokój żadnej bazy hotelowo-gastronomicznej no chyba że mówisz o pokoju u cioci-kloci i spożywczym za rogiem .... dobre dla małolotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janowiec :) Re: Janowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 22:04 O przepraszam bardzo a oblasówka?? Wejdź na ten adres tam masz wszystko www.janowiec.blox.pl pozdrawiam i zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janowiec Re: Janowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 15:34 Zanocować można też w barokowym dworze z XVIII wieku i na zamku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łosiów woj.Opolski Czarna Dama IP: *.crowley.pl 08.12.07, 22:57 W naszej miejscowości też jest historia o czarnej Dme.Ma długie pazury i wbija je w szyje jak ktoś ją zobaczy. Zabiła malarza który malował jej portret.Mamy też inne legendy o rycerzu bez głowy itp. Zapraszamy do Łosiowa. U nas też jest piękinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Janowiec IP: *.chello.pl 18.08.09, 14:21 Nie wiem kto to pisał ale powinien sie podszkolić a nie kopiować jakieś błędy z netu - sam pewnie nigdy w Janowcu nie był i g... widział a za takiego wielkiego dziennikarza schce sie lansowac - a na takiej głupocie jak imię sie dał złapać hahahhha-szanowny pseudopismaku to była Zofia Lubomirska a nie Helena - nie myl z sąsiadką hahaahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
fruzia.zuzia Re: Janowiec 18.08.09, 15:06 Nie rozumiem skąd tyle złości w Twoim poście. Osoba, która pisała artykuł po prostu się "walnęła" ot co. I po co tak się irytować? :) ................ informacjewizowe.pl Odpowiedz Link Zgłoś