Dodaj do ulubionych

Poznan-tanie noclegi dla grup

IP: *.icpnet.pl 07.01.11, 00:25

Polecam Przewodnik wycieczek po Poznaniu

www.schroniskotpd.d83.pl/
Zapraszamy!
Schronisko położone jest w ścisłym centrum Poznania, z dogodnymi połączeniami komunikacyjnymi w pobliżu Parku Sołackiego. Swoim gościom zapewniamy miłą atmosferę i profesjonalną obsługę.
Doba hotelowa rozpoczyna się o godzinie 17.00, a kończy o godzinie 10.00 dnia następnego.
Oferujemy:
* 90 miejsc noclegowych;
* pokoje 1, 2, 3 i 4-osobowe, częściowo z łazienkami i TV;
* pokoje wieloosobowe;
* kolacje i śniadania dla grup na życzenie;
* kuchnię samoobsługową;
* salę z TV;
* możliwość wynajęcia sali na uroczystości;
* dostęp do internetu;
* parking zamykany na noc;
* zniżki dla grup zorganizowanych.
POKOJE
liczba miejsc: 90
Schronisko posiada 26 pokoi (w sumie 90 miejsc), z czego 7 z łazienkami, większość pokoi posiada radio i TV.
W cenę noclegu wliczona jest pościel.
W pokojach z łazienkami są dodatkowo ręczniki i czajnik.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zeczu Re: Poznan-tanie noclegi dla grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 11:58
      Jeżeli chodzi o tani nocleg w Poznaniu, to ja osobiście polecam Hotel WŁoski. Powinien spełnić wasze wymagania.
      • Gość: Gehard Re: Poznan-tanie noclegi dla grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.13, 10:31
        Też tak uważam. Sam nocowałem w hotelu włoskim i musze potwierdzić, że jest to bardzo dobry wybór.
        • Gość: Marinero Re: Poznan-tanie noclegi dla grup IP: 87.119.221.* 12.02.14, 13:17
          Ja korzystam z wyszukiwarki fajnenoce.pl. Zawsze tam coś dla siebie znajduję. Ostatnio znalazłem rodzicom świetny nocleg w górach dopasowany pod ich preferencje.
    • monia19884 Re: Poznan-tanie noclegi dla grup 02.08.13, 15:48
      www.nocleg-poznan.pl/ - dobrzy i tani!
      Byłam tam z chłopakiem, bo przyjechaliśmy do jego siostry do szpitala i szukaliśmy taniego noclegu w dobrej lokalizacji. Przy większych zamówieniach dają rabat, więc wychodzi taniej, a warunki są naprawdę spoko.
      • Gość: PiotrG. Re: Poznan-tanie noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.13, 13:41
        Zgadzam się. Noclegi Nest w Poznaniu są tanie, cała oferta jest naprawdę w porządku. Klasa średnia, ale naprawdę można dobrze zjeść i odpocząć po ciężkiej podróży. Jestem na tak!
        Lokalizacja również spoko .
        • Gość: Janka Re: Poznan-tanie noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.13, 14:19
          Tanie noclegi? No to ja polecam hotel Nest. Czysto, tanio i komfortowo. Dodatkowo smaczne jedzenie. Ale jeśli szukacie taniego, ale dobre hotelu , to tylko hotel Nest spełni wasze wymagania .
        • Gość: ZoskaP. Re: Poznan-tanie noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.15, 21:27
          Hej, ja za to polecam Wam nocleg w hostelu Poco Loco na ul. Taczaka. PRZEGENIALNA atmosfera i BARDZO blisko centrum. Mają naprawdę dobre ceny plus w cenę zawsze wliczone jest pyszne śniadanko. Ja akurat jestem studentką zaoczną więc przyjeżdżam tu na weekendy, więc polecam też ten hostel studentom. Blisko praktycznie do każdej uczelni i zawsze pokazując legitymację możecie liczyć na zniżki. Na ul. Taczaka też jest kilka fajnych kawiarenek i blisko do miejsc gdzie można smacznie zjeść i w przyzwoitej cenie.
          hostel.poco-loco.pl i studenci niech pamiętają przy rezerwacji powiedzieć, że są studentami. ;)
      • Gość: noclegggi Re: Poznan-tanie noclegi dla grup IP: *.icpnet.pl 20.02.14, 17:49
        Ja zachęcam sprawdzić hotel Poznań www.ilonnhotel.pl/
        Noclegi w atrakcyjnej cenie, piękne i klimatyczne miejsce.
    • Gość: kazek Re: Poznan-tanie noclegi dla grup IP: *.inet.rev.km-net.pl 25.02.14, 14:22
      Jeśli cenisz sobie spokój spacery na świeżym powietrzu to zapraszam do Rudy Kameralnej ,woj Małopolskie , pow. Tarnowski , gm. Zakliczyn. Na terenie Ciężkowiczko-Rożnowskiego Parku Krajobrazowego
      Oferta zainteresuje każdego kto lubi aktywnie spędzać wolny czas, w pobliżu obiektu znajdują się
      -szlaki turystyczne
      -trasy rowerowe
      -stadnina koni
      -paintball

Osoby które chcą odetchnąć od miejskiego zgiełku znajdą tu też coś dla siebie:
      -cicha i spokojna okolica
      -malownicze widoki
      -liczne obiekty do zwiedzania o charakterze przyrodniczym jak i kulturowym ,zamki, zalewy gdzie można popływać,

Do dyspozycji są pokoje 2,3,5-osobowe wraz z łazienkami, aneksami kuchennymi ,lodówka, TV i dostępem do internetu. Ponadto są 2 studia (2 pokoje łazienka ,kuchnia ,lodówka po 5 os każde). Dla gości dostępny jest parking ,altana ,grill, plac zabaw ,boisko do siatkówki, bilard ,oraz 2 sale wraz z kuchnią gdzie można organizować różne spotkania , wieczorki, imprezy.
      (7 dniowy pobyt wraz z wyżywieniem już od 350 zł )
      Mile widziane większe grupy zorganizowane i rodziny,cena do negocjacji
      Wspaniała baza wypadowa
      kazpach@gmail.com
    • Gość: malgoskaT Re: Poznan-tanie noclegi dla grup IP: *.icpnet.pl 09.05.14, 22:18
      Jak nocleg w Poznaniu - ty tylko Hostel Jeżyce Poznań;) rewelacyjne warunki jak na hostel, ceny już od 40 zł, darmowe wifi, kawki, w okolicy mnóstwo atrakcji - kini, teatr, przytulne restauracyjki. Polecam ten hostel, to moim zdaniem najfajniejsze miejsce na nocleg w Poznaniu! strona www.hosteljezyce.pl i www.hostel-jezyce.pl
    • Gość: Laura Re: Poznan-tanie noclegi dla grup IP: *.icpnet.pl 28.01.16, 00:52
      Ja osobiście polecam Art Hostel. Ścisłe centrum, ceny niskie a w zamian satysfakcjonujący standard! W sam raz dla grupy przyjaciół (i pewnie nie tylko ;P)
      • kassia20n Re: Poznan-tanie noclegi dla grup 09.02.16, 06:24
        Ja też polecam Art! Byłam w ubiegłym tygodniu i na pewno wrócę kiedy znów odwiedzę Poznań !
    • izzie90 Re: Poznan-tanie noclegi dla grup 22.02.17, 12:08
      Tanie noclegi dla zorganizowanych grup są również w Art-Hostel. Pokoje są kilkuosobowe, dobrze wyposażone, a przede wszystkim przestronne. Nocowałam tam kilka razy z grupą znajomych- ceny są bardzo atrakcyjne, standard w porządku. Polecam.
    • magdziuchaem Re: Poznan-tanie noclegi dla grup 09.04.17, 19:57
      a ja mogę osobiście polecić Platinum Apartments, na Ogrodowej, nocleg w przystępnej cenie, a do tego świetnie gotują :)) no i też mają super położenie, wszędzie stamtąd jest blisko, bo są położeni w samym centrum
    • mateusz.badoch Re: Poznan-tanie noclegi dla grup 17.07.17, 13:53
      popieram, fajna miejscówka i fajna baza noclegowa.
    • monika.lis7 Re: Poznan-tanie noclegi dla grup 12.11.20, 21:43
      Polecam Hostel Poznań Petit - świetna lokalizacja, schludne pokoje i to wszystko za rewelacyjną cenę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka