Dodaj do ulubionych

jeśli szukacie noclegów w różnych częściach Polski

05.05.04, 19:26
min. Łebie, Ustce, całe woj. Podkarpackie, Jura, Opolszczyzna, Częstochowa,
Ciechocinek, Toruń, Grudziądz, Rowy, byłe włocławskie i ciechanowskie - służę
pomocą.
Byłam i oceniałam wiele z tych miejsc w ramach wykonywanego zajęcia.

pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • Gość: Kaśka Re: jeśli szukacie noclegów w różnych częściach P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 15:52
      witam. jestem zainteresowana wyjazdem w sierpniu do łeby czy mógłbys coś
      polecić?
    • Gość: Kaśka Re: jeśli szukacie noclegów w różnych częściach P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 15:53
      witam. jestem zainteresowana wyjazdem w sierpniu do łeby czy mogłabys coś
      polecić?
    • Gość: Kaśka Re: jeśli szukacie noclegów w różnych częściach P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 15:53
      sorry moglabys
      • katarsis jasne, że mogę 07.05.04, 18:34
        trochę mało dałaś informacji. miejsc mam około 100 z Łeby więc jest w czym
        przebierać - te lepsze i gorsze (tańsze). Weźmy jednak coś ze średniej półki -
        w obrębie do ulicy Kościuszki czyli całkiem blisko morza:

Pensjonat Ambre ul. Obrońców Westerplatte 10a 059/8662601 (porządna willa z
        własnym ogródkiem)
        Pensjonat Orbisa ul. Nadmorska 5c 059/8662459 (blisko morza, porządne pokoje,
        pod pensjonatem bar i punkty handlowe)
        Pokoje gościnne Uleńka ul. Nadmorska 2b 059/8661673 blisko morza, dobre
        warunki - właściciele spokojni emeryci lubiących chyba też bardzo spokojnych
        gości.
        Pokoje gościnne Muszelka ul. Sportowa 2 059/8662937 (dosyć ciasne pokoje, ale
        blisko morza i stosunkowo tanio)
        Pokoje gościnne Pod Strzechą ul. Nadmorska 3a 059/8661082 (nastrojowe wnętrza,
        z klimatem, bardzo blisko morza, na dole u właścicieli można bardzo smaczne
        posiłki jadać w fajnym barze)
        Pokoje gościnne Tomar ul. Brzozowa 5a 059/8661191 (ten polecam szczególnie -
        ul. Brzozowa dosyć cicha, morze tuż tuż a pokoje naprawdę świetnie urządzone).
        Pensjonat Pod Krokodylem ul. Turystyczna 7 059/8662105 (lubiany przez gości zza
        granicy więc coś musi w tym być- artystyczny klimat)

Dom Wczasowy Fonica ul. Sportowa 3 059/8661186 - wersja exclusive przez to i
        droższy, ale wysooki poziom - wiadomo za co się płaci.

Pensjonat Izabella ul. Brzozowa 2 059/8661541 - kameralnie, porządna willa -
        chyba z 13 miejsc noclegowych, dobre warunki, niedrogo, piękny ogród z
        egzotycznymi roślinami.

Pensjonat Gaja ul. Okrzei 1a 059/8661261 - sympatycznie, także dobre warunki,
        własne posiłki dla wczasowiczów.

Ceny w podanych miejscach wahają się od 30 do 40 zł za nocleg poza sezonem. Jak
        ma być taniej - daj znać.

pozdrawiam

• ewamyk proszę o radę 09.05.04, 13:39
          cześć, a mogłabyś coś polecić dla pary z rocznym dzieckiem na 3 tyg na
          przełomie lipca i sierpnia nad morzem, z łazienką, w cichym miejscu, ale może
          być w dużej miejscowości (byle nie w sąsiedztwie dyskoteki czy szosy), blisko
          morza
          ewamyk@gazeta.pl
          • Gość: Preslaw Re: proszę o radę IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.04, 17:59
            A znasz Susiec i okolice. Gdzie tam można na tydzień się wybrać.
            • katarsis Re: proszę o radę 11.05.04, 16:00
              Znam. Byłam w zeszłym roku na inwentaryzacji bazy noclegowej.
              pełny opis kwater w Suścu jest na sronie www.susiec.com.pl
              Można sobie na stronie obejrzeć zdjęcia i wybrać.
              Proponuję szczególnie gospodarstwo -właściwie już pensjonat (ponad 20 miejsc)
              pani Lucyny Kozyry na ul. Długiej.
              U Borkowskich w Rybnicy jest najbliżej natury - jak tylko być można.

Super jest w malowniczym gospodarstwie Bocianie Gniazdo (właściciel w drewnianą
              chałupę otoczył licznymi rzeźbami, domkiem na drzewie, przez posesję przepływa
              mała rzeczka nad którą unosi się mostek -istny raj dla dzieci i tylko 25
              zł/os.

Ciotusza Stara 60 a k. Majdanu Sopockiego 0605/258946

Zachęcam również do odwiedzenia Zwierzyńca - w razie zainteresowania służę
              namiarami. Tam jest naprawdę pięknie.

• katarsis Re: proszę o radę 11.05.04, 15:45
            Trochę mnie nie było, a pytań przybyło.
            W Ustce polecam z tańszych miejsc niedaleko morza, kameralnie,

Pod Rycerzem Pokoje gościnne ul. Chopina 14a 059/8146418

Bugen-Villa Pokoje gościnne ul. Chopina 9 059/8144865

Jest też bardzo fajne miejsce na uboczu, przy lesie, do morza jakieś 250m tylko
            w sezonie 60 zł/os. Nazwa oficjalna apartamenty rodzinne. W dużym domu
            wynajmuje się mieszkanie z własną łazienką, (pralka do prania), kuchnią
            Dom pod Kotwicą ul. Rybacka 8, 59 814 48 65
            www.podkotwica.ta.pl
            ----
            W Łebie co ciekawsze już wymieniłam. Tam jest taka specyfika, ze im bliżej
            morza tym bardziej tłoczno i głośno. Można by to tamtej listy dodać jeszcze
            miejsca (do ok. 500 m od morza):

Dalia ul. Topolowa 1 059/8661264 (nie pamietam jednak jak ma się sprawa
            łazienki)- zadbana willa z sympatycznym ogrodem i przesympatyczną właścicielką.

Kotwica ul. Nad Ujściem 7a 059/8661410 -eleganckie apartamenty z łazienkami w
            cichym zakątku, ale cena nawet do 100 zł/os w sezonie.

Głan ul. Kościuszki 51a 059/8661813 - duze zaplecze do zabawy dla dzieci.
            bajorka, fontanny, ogródek. Pokoje z łazienkami, aneksem kuchennym, 48 zł/os w
            sezonie.
            -----
            W Rowach polecam :

Pokoje gościnne Blanka ul. Nadmorska 44 59/ 814 19 36 -malowniczy dom o
            architekturze szychulcowej - 21 pokoi, wszystkie z łazienkami, w sezonie 40
            zł/os. duży ogród.
            wwww.blanka.cha.pl

Jest też fajny, cichy i kameralny dom jednorodzinny Narwal przy ul. Kościelnej
            13 tel. 059 814 19 32 w sezonie 39 zł/os. Gospodarze mają piękny, cichy ogród a
            do morza i plaży jakieś 200 metrów. Pokoje z łazienkami.

• Gość: Zuza Re: proszę o radę IP: *.gizycko.mm.pl 13.05.04, 08:22
            www.noclegi-relax.com/
            www.mazury.pc.pl/
            www.gizycko.turystyka.pl/index_pol.html

• katarsis Re: proszę o radę 13.05.04, 18:17
              Gość portalu: Zuza napisał(a):

> www.noclegi-relax.com/

Sprawdziłam tę stronę. W odniesieniu np. do woj. opolskiego dane w niej zawarte
              są w 50% nieaktualne. Pozatym zawartość jest bardzo ograniczona. Brakuje takich
              turystycznych miejsc jak: Głuchołazy, Pokrzywna, Jarnołtówek, Turawa, Góra Św.
              Anny.
              Dla autorów strony nie istnieje siedemdziesięcznotysięczne miasto Kędzierzyn-
              Koźle, a i nieco mniejsze: Kluczbork, Strzelce Opolskie i parę innych.
    • zajaczek101 Mnie interesują Rowy, Chłopy i ciche miejscowości 11.05.04, 13:56
      Jeśli możesz to podaj namiary. Najlepiej tam gdzie jest cicho i blisko morza.
      Mam dzieci 2.5 i 6 lat więc chcę z kuchnią + placem zabaw + świetlicą ( a może
      to za dużo). Cena ok. 100-120zł. dziennie (łącznie z dziećmi, ponieważ z tego
      co się zorientowałam jak jest taniej to dzieci nie mają zniżek, jak drożej - to
      są zniżki). Możesz napisać na zajaczek101@gazeta.pl. Serdeczne dzięki
      • katarsis Re: Mnie interesują Rowy, Chłopy i ciche miejscow 11.05.04, 16:19
        Przy tych założeniach widzę, że w grę może wchodzić jedynie ośrodek wczasowy z
        domkami. Niekiedy można znaleźć bardzo ciekawe, zadbane miejsce. Oprócz Rowów,
        które powoli przestają byc ciche znam tylko sytuacje w Łebie i Ustce,które już
        takie spokojne nie są.

W Rowach sprawdź: Energetyk ul. Wczasowa 12 059/8141813
        'Za Wydmą' ul. Wczasowa 7 059/8141919

• Gość: Kasia Re: A może coś w ok. Borów Tucholskich????? IP: *.crowley.pl 11.05.04, 16:53
          A może coś sprawdzonego w okolicach Borów Tucholskich polecisz???
          • katarsis Re: A może coś w ok. Borów Tucholskich????? 11.05.04, 18:34
            Gość portalu: Kasia napisał(a):

> A może coś sprawdzonego w okolicach Borów Tucholskich polecisz???

Niestety, Bory Tucholskie to nie mój rejon.
            • Gość: MISIA Lasówka i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 21:04
              Witam. mnie interesuje miejscowość Lasówka w Górach Bystrzyckich,albo cos
              bliziutko:)
              misia@street.pl
              • katarsis Re: Lasówka i okolice 12.05.04, 01:51
                Gość portalu: MISIA napisał(a):

> Witam. mnie interesuje miejscowość Lasówka w Górach Bystrzyckich,albo cos
                > bliziutko:)
                > misia@street.pl

Wiedzy sprawdzonej na ten temat nie posiadam, ale korzystając z pewnego źródła:

Domek pod Hubą
                Lasówka 43
                602 10 07 50 lub 605 29 90 17
                www.lasowka.republika.pl/dph.htm
                (z łazienką i bez)

lub
                Pod Lipą
                pokoje bez łazienki
                Lasówka 44 a
                74/811 90 47
                www.sudety.info.pl

wszystko skromna agroturystyka oczywiście.
                • Gość: MISIA Re: Lasówka i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 18:19
                  A Lasówka 52?
                • Gość: MISIA Re: Lasówka i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 18:23
                  Dzięki.Podzwonię
                  misia@street.pl
              • justyna00007 Re: Lasówka i okolice 06.12.15, 01:30
                Witam, poszukuję transportu z Kłodzka do Lasówki w Sylwestra dla dwóch osób.
                Ktoś?
                Coś?
    • Gość: Mariusz Re: jeśli szukacie noclegów w różnych częściach P IP: *.pkt.pl 13.05.04, 14:56
      jeśli szukacie noclegów to zapraszam na eholiday.pl
      pozdrawiam
    • katarsis Przewłoka koło Ustki Rancho Anka 14.05.04, 15:49
      bardzo dobre miejsce do wypoczynku dla rodzin z dziećmi 40 zł/os za dzień.
      Konie, rowery, plac zabaw, ogród, zwierzęta, morze, wypady jeździeckie.

Kto się pytał o takie wakacje - polecam.

Anka Ośrodek Jeździecki Przewłoka 3 059/8148110

• Gość: Just Re: Przewłoka koło Ustki Rancho Anka IP: *.bait.pl / *.bait.pl 14.05.04, 17:56
        Bardzo prosze o podanie namiarkow na sprawdzone, sympatyczne kwatery - pokoje z
        lazienkami w Bieszczadach - Wetlina, Polanczyk.
        Z gory serdecznie dziekuje:)
    • Gość: Maraska Re: jeśli szukacie noclegów w różnych częściach P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 11:14
      Hej
      Ja szukam noclegu we Wrocławiu, w maire taniego ale porzadnego bo jezeli to
      bede jechac z malym dzieckiem.
      Mozesz cos poradzic?
      Maraska
    • Gość: Monika Re: jeśli szukacie noclegów w różnych częściach P IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 22:20
      Pilnie szukam czegoś w Ustce dla 1 os. Pomóż.
      • Gość: ewa Re: jeśli szukacie noclegów w różnych częściach P IP: *.l / 153.19.176.* 19.05.04, 14:15
        Cześć. Wkrótce zamierzam odwiedzić Wrocław po raz pierwszy. Czy ktoś z Was
        mógłby dać mi namiar na tani nocleg, niedaleko centrum ? Chodzi o 3-4 noce w
        terminie 9-14 czerwca. Nocleg dla 2 osób-jedna na wózku inwalidzkim. Może być
        kwatera prywatna. Pozdrawiam znad morza. ewul2@tlen.pl
    • pisk1 Re: jeśli szukacie noclegów w różnych częściach P 20.05.04, 15:05
      Ja byłabym zainteresowana noclegiem w Juracie (niekoniecznie hotel Bryza, czy
      Neptun). Chętnie kwatera prywatna lub pensjonacik.
      Pozdrowienia
      • Gość: Angela korzystajcie z punktów informacji turystycznej IP: *.gizycko.mm.pl 20.05.04, 15:37
        dlaczego nie korzystacie z punktów IT, jeśli szukacie noclegów w całej Polsce?
        przeciez tam najłatwiej rzetelne informacje.

Punkt IT - Wrocław, tel. 071 344 31 11
        Pukt IT Jastarnia, tel. 058 675 23 40
        Punkt IT Ustka - tel. 059 814 60 41
        • Gość: kasia Re: korzystajcie z punktów informacji turystyczne IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.05.04, 14:11
          Może znasz coś w POBIEROWIE,PILNIE!!!!!!!
    • Gość: Kasia Re: jeśli szukacie noclegów w różnych częściach P IP: 195.245.217.* 24.05.04, 20:45
      Cześć :-)
      Mam prośbę. Chciałabym z moich chłopakiem wybrać się na romantyczny wypad nad
      morze w długi czerwcowy weekend. Poszukuję jakiegoś fajnego, niedrogiego
      hotelu (cena za 2 osobowy pokój ok. 300zł/doba)w fajnym standardzie.
      Interesują mnie okolice Trójmiasta i Półwyspu Helskiego. Będę wdzięczna za
      informacje :-)
      Pozdrowienia, Kasia
      • ada1 Re: Pieniny 31.05.04, 12:16
        A może polecisz coś w Pieninach - w okolicach Czorsztyna lub Niedzicy?
    • Gość: a. szukam miesca prymitywnego! IP: *.zetosa.com.pl 09.06.04, 01:06
      Witam,

POszukuje od dłuzszego czasu miejsca gdzie mogłabym boso pobioegać z
      dzieciakami po trawie. POdpatrzec jak się doji krowę (bo dzieciaki zbyt
      miastowe!), jak się piecze chleb czy wyrabia masło. MOże być bez prądu i innych
      udogodnień. marzą mi się wakacje jak u moich dziadków.
      Duzo zwierząt, ale czysto i cicho.

z góry dziekuje za pomoc:)

pozdrawiam,
      Ania
      • Gość: MISIA Re: szukam miesca prymitywnego! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 18:00
        Myślę ,że na Roztoczu coś takiego znajdziesz.
    • Gość: ALA Re: jeśli szukacie noclegów w różnych częściach P IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.04, 17:04
      szukam czegoś niedrogiego w okolicach Tomaszowa Mazowieckiego dla rodziny z
      dziećmi na 2dni.
      • Gość: MISIA okolice Tomaszowa Maz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 18:11
        Miejscowość Wąwał-prawie w Tomaszowie:)
        państwo Gaust
        dwa lata temu pokój kosztował ok 15- 20 zł
        Wąwał ul.Polna 46
        tel.
        0 44 734 36 24

albo

Swolszewice Małe 29
        Elżbieta Ksyt
        tel 0 44 724 62 67

Pozdrawiam
        misia@street.pl
    • Gość: Wiktoria Re: jeśli szukacie noclegów w różnych częściach P IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.04, 21:38
      Hej poszukuje pomysłu na spedzenie 10-13 czerwca w okolicy odległej od
      Wrocławia o jakies max 100-150 km. Mozemy sie przemieszczać- nie zalezy nam na
      1 miejscu. Licze na pomoc - chodzi o relaks ale tez pewne
      aktywnosci "poznawcze..."
      Dzieki
    • Gość: valkiria Re: jeśli szukacie noclegów w różnych częściach P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 14:49
      cześć!mogłabyś mi coś poradzić,chcę pojechać z koleżankami-3 osoby do
      Zakopanego. Szukamy jakiegoś niedrogiego miejsca z aneksem kuchennym,w planach
      mamy raczej krupówki i bary niż góry,więc coś pewnie bliżej centrum.może być
      dużo ludzi-im więcej tym fajniej.
      potem chciałybyśmy na parę dni nad morze-poradź gdzie tak by było blisko morza
      i nie za daleko od centrum.no i tanio.standard-przymkniemy oko..
      Dzięki!!!!!!!!
      • Gość: mathilda Re: jeśli szukacie noclegów w różnych częściach P IP: *.net.pl / 81.219.230.* 16.06.04, 19:24
        szukam noclegu nad morzem - w lipcu - pokój 2 osobowy, warunki moga być
        spartańskie-ważne, aby dostęp do lazienki był i bez karaluchow :o) byle
        TANIO!!!!! [=na kieszeń biednego studenta] [pola namiotowe z pewnych wzgledów
        odpadają]
        • Gość: buba Do Mathilda IP: *.gdynia.mm.pl 17.06.04, 21:34
          Zadzwoń pod nr tel. 059 8148736.To jest pokój w Ustce-polecam
          • Gość: Kaasia Re: Do katarsis IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.06.04, 22:50
            A znasz może Pobierowo???
    • Gość: pola namiotowe Re: jeśli szukacie noclegów w różnych częściach P IP: *.dbn.pl 18.06.04, 08:42
      Mam pytanko: niedrogie, wypróbowane pola namiotowe w górach i nad morzem:)
      Bedę wdziezcna z ainformacje.
      Ps. chodiz mi o takie na studencką kieszeń, gzdie nie płaci się za natryski i
      sanitariaty nie są odrażające...
      Serdecznie dziękuję
      Agnieszka
    • Gość: serbio Re: jeśli szukacie noclegów w różnych częściach P IP: *.saint / 195.117.38.* 18.06.04, 10:26
      A może ktoś zna namiary na gospodarstwa agroturystyczne ,kwatery w rejonie
      pojezierza łagowskiego.Okolice Sulęcina ,Łagowa,Miechowa,Sulęcina,Lubniewic.
      Dziękuję i Pozdrawiam.
      P.S. wybieram się z żoną oraz z psiakiem,zabieramy ze sobą rowery.
    • kazpach Re: jeśli szukacie noclegów w różnych częściach P 07.01.16, 19:13
      Jeśli cenisz sobie spokój spacery na świeżym powietrzu to zapraszam do Rudy Kameralnej ,woj Małopolskie , pow. Tarnowski , gm. Zakliczyn. Na terenie Ciężkowiczko-Rożnowskiego Parku Krajobrazowego
      Oferta zainteresuje każdego kto lubi aktywnie spędzać wolny czas, w pobliżu obiektu znajdują się
      -szlaki turystyczne
      -trasy rowerowe
      -stadnina koni
      -paintball
      -sauna

Osoby które chcą odetchnąć od miejskiego zgiełku znajdą tu też coś dla siebie:
      -cicha i spokojna okolica
      -malownicze widoki
      -liczne obiekty do zwiedzania o charakterze przyrodniczym jak i kulturowym oraz zabytki

Do dyspozycji są pokoje 2,3,5-osobowe wraz z łazienkami, aneksami kuchennymi ,lodówka, TV i dostępem do internetu. Ponadto są 2 studia (2 pokoje łazienka ,kuchnia ,lodówka po 5 os każde). Dla gości dostępny jest parking ,altana ,grill, plac zabaw ,boisko do siatkówki, bilard ,oraz 2 sale wraz z kuchnią gdzie można organizować różne spotkania , wieczorki, imprezy.
      (7 dniowy pobyt wraz z wyżywieniem już od 350 zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka