Dodaj do ulubionych

Hotele i spa w Polsce

• anna_mikalek_88 Re: Hotele i spa w Polsce 09.04.17, 19:47
      jeśli chodzi o hotel i SPA, to podoba mi się takie połączenie jakie jest w Nałęczowie, w hotelu W Krainie Alicji, sam hotel jest bardzo klimatyczny, a do tego są bardzo dobre zabiegi SPA, najróżniejsze. Byłam tam już 2 razy i za każdym razem było świetnie, do tego bardzo mi smakowała tamtejsza kuchnia :)))
    • magdziuchaem Re: Hotele i spa w Polsce 09.04.17, 19:53
      niektóre hotele bardzo umiejętnie łączą ofertę hotelową i część SPA, ja ostatnio miałam tego przykład - Bacówka Radawa to bardzo fajny hotel niedaleko Rzeszowa, w którym zarówno świetnie spędza się nocleg i są bardzo dobre zabiegi SPA, byłam tam kilka dni a wypoczęłam jakbym spędziła tam miesiąc lub dwa :)))
    • monika_78_12 Re: Hotele i spa w Polsce 09.05.17, 10:43
      ja też skorzystałam z super zabiegów w Bacówce Radawa, mają niezy wypas jeśli chodzi o zabiegi SPA, można wypocząć i zrzucić z siebie cały stres
    • sylwia_palacz Re: Hotele i spa w Polsce 13.09.17, 14:55
      Moim zdaniem połączenie hotelu i spa to świetny pomysł! ostatnio byłam na wyjeździe w beskidzie sądeckim i nocowałam w hotelu klimek - w ciągu dnia zwiedzałam okolicę (w hotelu mają wypozyczalnię rowerów!), a wieczorami leniuchowałam przy blasku świec :D najbardziej to mi się chyba podobała aromaterapia, ale mają tam taki wybór, że każdy cos dla siebie znajdzie
    • ireneusz4560988 Re: Hotele i spa w Polsce 30.11.22, 14:48
      Niezapomniane wakacje w tym luksusowym hotelu polecam gorąco www.bayjonnhotel.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka