Dodaj do ulubionych

szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi

• Gość: Ula Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 12:11
      Tu powinniście znaleźć jakieś pomysły wypoczywaj.net/
    • dreamywind Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 05.10.12, 20:21
      willa Arletta - co tu dużo gadać po prostu super warunki dla dzieci, oryginalny plac zabaw, duże podwórko, pensjonat zadbany, czysty. okolica cicha spokojna. polecam w 100% www.facebook.com/WillaArletta
    • dreamywind Willa Arletta 06.10.12, 21:25
      Polecam w 100% rodzinom z dziećmi, wspaniałe warunki. Swietny plac zabaw,duże podwórko, dzieciaki nie będą się nudziły nawet w pochmurne dni. Pokoje czyste, dobrze wyposażone. Miła atmosfera, rodzinnie, przytulnie. www.facebook.com/WillaArletta
      pozdrawiam
    • 1agnieszkak1980 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 07.10.12, 13:19
      Ja bym poleciła fajnepobierowo.pl - udane wakacje, strona przejrzysta można znaleźć wiele informacji o Pobierowie i okolicy. Co robić gdy nie ma pogody nad morzem, co mogą porobić dzieciaki nad morzem, co zwiedzać itd...
      Dodatkowo możesz znaleźć sobie tani fajny nocleg w Pobierowie

poprostu fajnepobierowo

Pozdrawiam Agnieszka
      • Gość: baca Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.satkol.pl 16.11.12, 21:35
        Na początek może nasze polskie góry?
        Tu znajdziesz dokładne opisy - www.zakopedia.pl/
        ja lubię Gliczarów, trochę dalej od centrum, ale spokojnie za to
    • darek110666 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 17.11.12, 21:54
      Witam,
      Zapraszamy do Władysławowa,pozdrawiam
    • arozwado www.paprotki.pl Stanica pod Zadzierną 29.11.12, 12:34
      Domki całoroczne i letniskowe w górach nad jeziorem. Gwarantujemy odpoczynek dla całej rodziny. Dla dzieci mamy wiele atrakcji: trampolina, basen, siłownia polowa, plac zabaw, piłkarzyki, ścieżki rowerowe, trasy piesze. W okolicy wiele atrakcji turystycznych. Zapraszamy
      • bisiara2 Re: www.paprotki.pl Stanica pod Zadzierną 09.12.12, 18:15
        jak chcecie mieć udane wakacje jak ja co roku to dzwońcie tu waszewyjazdy.pl/portal/ godna zaufania firma
    • Gość: Kazimierz Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.inet.rev.km-net.pl 26.12.12, 22:05
      Mam mieszkania do wynajęcia (2 lub 3-pokojowe)+ kuchnia i łazienka tv i internet
      Woj małopolskie, powiat tarnowski, gmina Zakliczyn, miejscowość Ruda Kameralna (na terenie Ciężkowicko-Rożnowskiego parku krajobrazowego)
      • Gość: kazek Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.inet.rev.km-net.pl 20.06.14, 15:30
        Jeśli cenisz sobie spokój spacery na świeżym powietrzu to zapraszam do Rudy Kameralnej ,woj Małopolskie , pow. Tarnowski , gm. Zakliczyn. Na terenie Ciężkowiczko-Rożnowskiego Parku Krajobrazowego
        Oferta zainteresuje każdego kto lubi aktywnie spędzać wolny czas, w pobliżu obiektu znajdują się
        -szlaki turystyczne
        -trasy rowerowe
        -stadnina koni
        -paintballsauna
        Osoby które chcą odetchnąć od miejskiego zgiełku znajdą tu też coś dla siebie:
        -cicha i spokojna okolica
        -malownicze widoki
        -liczne obiekty do zwiedzania o charakterze przyrodniczym jak i kulturowym

Do dyspozycji są pokoje 2,3,5-osobowe wraz z łazienkami, aneksami kuchennymi ,lodówka, TV i dostępem do internetu. Ponadto są 2 studia (2 pokoje łazienka ,kuchnia ,lodówka po 5 os każde). Dla gości dostępny jest parking ,altana ,grill, plac zabaw ,boisko do siatkówki, bilarad ,oraz 2 sale wraz z kuchnią gdzie można organizować różne spotkania , wieczorki, imprezy.
        (7 dniowy pobyt wraz z wyżywieniem już od 350 zł )
        Mile widziane większe grupy zorganizowane i rodziny.
        tel 146654170
    • Gość: fajnepobierowo.pl Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.13, 22:22
      Polecamy
      ...............www.fajnepobierowo.pl
      ...................................................Udane Wakacje :)
    • Gość: kazek Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.inet.rev.km-net.pl 09.01.13, 10:42
      mam do wynajęcia pokoje 2-3-4+ kuchnia i łazienka tv i internet,parking ,altanka, grill ognisko , świetlica gdzie można organizować różne imprezy .Spokojna okolica ,szlaki turystyczne oraz dużo ciekawych miejsc turystycznych .Zapraszamy do spędzenia ferii,urlopów całe rodziny oraz grupy młodzieży ,można zorganizować2,3 rodziny znajomych posiadam również 3 mieszkanie dwu pokojowe zapraszam

Woj małopolskie, powiat tarnowski, gmina Zakliczyn, miejscowość Ruda Kameralna (na terenie Ciężkowicko-Rożnowskiego parku krajobrazowy
    • domkinadmorzembalfala Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 29.01.13, 10:00
      A ja proponuję małą nadmorską miejscowość Ostrowo, leżącą między Jastrzębią Góra a Karwią. Plaża jest przepiękna - szeroka, nie tak tłoczna jak w kurortach obok. To idealne miejsce na wakacje z dziećmi. Jeździłam tam od kilku lat - tak mi się spodobało ze sama kupiłam działkę i od tego sezonu ruszam z własna działalnością - domki nad morzem Balfala. Zapraszam serdecznie, tym bardziej że w związku z tym że sama jestem mamą trójki dzieci, moje domki zostały zaprojektowane tak, żeby były komfortowe dla mam z małymi dziećmi. Są to domki parterowe - w związku z tym, nie ma ryzyka, że dziecko spadnie ze schodów. Ponadto budynki posiadają niezależne wejścia z zadaszonym tarasem oraz niezależną strefę wypoczynku w ogrodzie. Można nas podejrzeć na facebooku pod hasłem domki nad morzem Balfala. Oficjalna stronka www. jest w trakcie przygotowania, ale od kwietnia zapraszam do zapoznania się z nasza ofertą na www.balfala.pl. Pozdrawiam serdecznie
    • kuku-na-muniu8 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 29.01.13, 15:17
      Za moich czasów dzieciakom wystarczył kawałek pola czy lasu do dobrej zabawy:)
      • domkinadmorzembalfala Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 30.01.13, 09:02
        rzeczywiście :). Do szewskiej pasji doprowadza mnie, kiedy dziecko mówi - mamo nudzi mi się. Nie przypominam sobie, żeby mi się nudziło. do dobrej zabawy wystarczyła koleżanka z podwórka, trochę błota i patyk. Jedyne co mogę w tych dziwnych czasach zrobić, to staram się ograniczyć dostęp do komputera i telewizji. Zdecydowanie te 2 urządzenia mają negatywny wpływ na wyobraźnie naszych dzieci.
    • umizumi12 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 30.01.13, 13:04
      ja polecam rewal, albo sarbinowo. spokojne mieściny, także odpoczniecie z dziećmi, co do noclegów, to warto już zacząć szukać. najwygodniej po bazach w necie, typu topnocleg.
      • Gość: Wiesiek 9090 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 13:48
        Zdecydowanie na wczasy z dziećmi polecam Międzyzdroje. wiele atrakcji oraz możliwość zwiedzenia pobliskiego Parku Narodowego, zobaczenia m.in. żubrów. W zeszłym roku w taki sposób spędziłam wczasy w całości zarezerwowane przez internet, mąż wyszukał rewelacyjne miejsce noclegowe w bazie topnocleg. Wszystko w rozsądnej cenie. Wczasy udane w każdym calu..
    • Gość: gosc Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 22:15
      A po co szukać jak tu jest fajnie: www.posejdon.pl :)
    • podbrzozami.jantar Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 08.02.13, 19:33
      podbrzozami-jantar.manifo.com/
      • Gość: Wiola Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.xdsl.centertel.pl 08.02.13, 19:41
        www.paprotki.pl Polecam!
    • Gość: hsdhs Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.13, 09:26
      Super! Właśnie wygrałam bilet na koncert Justina Bibera!

>> BiletyDarmowe.pl <<
    • domekwrabce Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 08.03.13, 14:29
      Zapraszamy do pieknej i spokojnej miejscowosci gdzie mozna wynajac nasz domek w Rabce.

Dom w Rabce, który Państwu oferujemy jest piętrowym, drewnianym domkiem z dużym tarasem oraz przepięknym widokiem na góry.

Oczywiście na czas pobytu domek w Rabce jest wyłącznie do Państwa dyspozycji.
      Cały dom w Rabce wynajmujemy już od 8 osób z możliwością nawet do 20 osób.

Dużym atutem jest fakt, iż znajduje się z dala od głównej drogi, a zarazem niedaleko centrum.

Nasz domek w Rabce posiada na parterze kuchnie ( całkowicie wyposażona zarówno w sprzęty AGD jak i naczynia),jadalnia, świetlica oraz dwa duże pokoje cztero osobowe. Dodatkowo na parterze są 2 łazienki.

Natomiast na piętrze jest 5 pokoi, od dwu osobowych do cztero osobowych oraz łazienka.

Dom w Rabce posiada także duży ogrodzony ogród z altanką idealnie nadającą się na grillowanie. Dodatkowo do państwa dyspozycji jest grill, stół do tenisa stołowego oraz parking. Cały obiekt jest ogrodzony i monitorowany.

W pobliżu znajduje się kilka wyciągów narciarski – osobiście polecam Polczakówkę oraz Maciejowa. Ponadto Rabka oferuje liczne atrakcje zarówno dla dzieci jak i osób starszych m.in. lodowisko, Rabkoland, bardzo dużo ścieżek rowerowych oraz pieszych, tężnia, wieża widokowa oraz wiele innych.

Rabka jest to malownicze i piękne miejsce, idealne dla ludzi którzy szukają relaksu, z dala od zgiełku i szybkiego tępa życia. Nasza miejscowość jest jednocześnie znakomitą „bazą wypadową" do dalszych wycieczek.

Gwarantujemy najlepsze ,, noclegi w Rabce ''
      www.domekwrabce.com.pl
      www.dom-w-gorach.com.pl
    • kellerman Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 08.03.13, 19:27
      Zapraszamy do naszego klimatycznego, sudeckiego domu, położonego w malowniczej scenerii Pogórza Kaczawskiego, w sercu Parku Krajobrazowego Chełmy. Oprócz dobrego jedzenia, komfortowych warunków pobytu, domowej atmosfery zaproponujemy wiele różnych tras wycieczkowych pośród zabytków, górek, lasów, wąwozów, polnych ścieżek. Więcej szczegółów na naszej stronie www.rupaki.pl Zapraszamy na święta, majówkę, weekendy, wakacje, sylwestra oraz w każdy wolny termin :)!!!
    • Gość: DiBS Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.cdma.centertel.pl 14.03.13, 12:44
      To ja mogę polecić wakacje w świętokrzyskim: nocleg np w Domu i bibliotece Sichowskiej www.sichow.eu lub www.kurozweki.com , dobra baza wypadowa, scieżki rowerowe, quest, w pobliżu Europejskie Centrum Bajki w Pacanowie, Sandomierz, Góry Św. itd:)
    • Gość: Aidan Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: 79.162.218.* 14.03.13, 14:53
      Polecam cudowne miejsce wśród lasów, jezior, na Pojezierzu Drawskim, gospodarstwo ekologiczne i agroturystyka "Folwark Karpno" www.facebook.com/FolwarkKarpno
      Mają mnóstwo zwierząt: Stado danieli, krów, kucyk, ogromne stado koni biegających na wolności ale również konie do nauki jazdy konnej- dwie stajnie, instruktor i sprzęt, hodowlę ptaków ozdobnych a na fermie jest pensjonat dla zwierząt:kozy, swinie, owce. Piekny pensjonat, swietna obsługa a dla mężów mozliwośc wędkowania, są łódki i zarybione jezioro tuz obok budynku. Piekny Park z placem zabaw dla dzieci, sauna fińska (typu bania) z pomostem do jeziora, rowery, łódki, kajaki, rower wodny. Obsługa równiez oprowadza po pieknej okolicy, nawet maja kijki trekkingowe. A kuchnia domowa, świeża i w dostatku. Pokoje przeurocze i raczej rodzinne, w razie potrzeby mają łóżeczka i krzesła dla niemowlaków. Miejsce przyjazne dla Psów. Sprawdziłam, byłam i polecam jako z niewielu miejsc jakie mnie zachwyciły w Polsce.
      • 23krzysztof Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 14.03.13, 21:36
        dzieciakiwplecaki.pl/ - portal poświęcony wypoczynkowi z dziećmi. Jedna z moich inspiracji do spędzania wolnego czasu z dziećmi :)
      • Gość: wymagający Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.13, 09:47
        Od kilku lat jeździmy do kamratówki w Wiśle. Dzieci są zadowolone mają animacje za darmochę, gokarty. My byśmy sobie może już coś zmienili ale te nasze dzieci nie chcą słyszeć o innym miejscu. No to jedziemy chociaż na tydzień.
      • czarodziejka20 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 16.01.15, 08:52
        Idealne miejsce na pobyt z dziećmi - bezpieczne - super klimat

www.zagrodaczarnia.pl/
    • zan26 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 17.03.13, 12:37
      A może nad morze ...do Ustki!! Zapraszam do ośr. wczas., położonego w spokojnej okolicy, z dala od ruchliwych ulic, blisko dużo ścieżek spacerowych i rowerowych, las i wydmy, a wiele atrakcji turystycznych czeka w mieście... Ośrodek duży (2,5ha), ogrodzony, zadrzewiony, pełen alejek i ławeczek. Na ośrodku: stołówka (śniadania i obiadokolacje), plac zabaw, piakownice, miejsce na grill/ognisko, boiska sportowe, bezpłatny parking. Rozległy, zielony teren to wymarzone miejsce do zabaw dla najmłodszych. Pokoje studio w pełni wyposażone w Pensjonacie. Nasza oferta pobytów ...Zapraszamy!!!!
    • polityk432 Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 22.03.13, 11:01
      Witam, jeśli chcecie wyjechać z dziećmi to dobrze radzę zajrzeć na tą stronę www.karpacz.net/noclegi/. Są tam listy obiektów ułatwiających pobyt z dziećmi. Stolica Karkonoszy jest ciekawym miejscem, które powinien obowiązkowo odwiedzić każdy rodak.
    • domekwrabce Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 24.03.13, 18:14
      www.domekwrabce.com.pl

Zapraszamy do pieknej i spokojnej miejscowosci gdzie mozna wynajac nasz domek w Rabce.
      Dom w Rabce, który Państwu oferujemy jest piętrowym, drewnianym domkiem z dużym tarasem oraz przepięknym widokiem na góry.
      Oczywiście na czas pobytu domek w Rabce jest wyłącznie do Państwa dyspozycji.
      Cały dom w Rabce wynajmujemy już od 8 osób z możliwością nawet do 20 osób.
      Dużym atutem jest fakt, iż znajduje się z dala od głównej drogi, a zarazem niedaleko centrum.
      Nasz domek w Rabce posiada na parterze kuchnie ( całkowicie wyposażona zarówno w sprzęty AGD jak i naczynia),jadalnia, świetlica oraz dwa duże pokoje cztero osobowe. Dodatkowo na parterze są 2 łazienki.
      Natomiast na piętrze jest 5 pokoi, od dwu osobowych do cztero osobowych oraz łazienka.
      Dom w Rabce posiada także duży ogrodzony ogród z altanką idealnie nadającą się na grillowanie. Dodatkowo do państwa dyspozycji jest grill, stół do tenisa stołowego oraz parking. Cały obiekt jest ogrodzony i monitorowany.

W pobliżu znajduje się kilka wyciągów narciarski – osobiście polecam Polczakówkę oraz Maciejowa. Ponadto Rabka oferuje liczne atrakcje zarówno dla dzieci jak i osób starszych m.in. lodowisko, Rabkoland, bardzo dużo ścieżek rowerowych oraz pieszych, tężnia, wieża widokowa oraz wiele innych.
      Rabka jest to malownicze i piękne miejsce, idealne dla ludzi którzy szukają relaksu, z dala od zgiełku i szybkiego tępa życia. Nasza miejscowość jest jednocześnie znakomitą „bazą wypadową" do dalszych wycieczek.
      Zapraszamy do zapoznania sie z oferta na naszej stronie.

www.domekwrabce.com.pl
    • Gość: PodroznikMichał Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi IP: *.softservice.com.pl 25.03.13, 14:24
      Na rodzinne wakacje w Polsce polecam zabytkowy Hotel Podklasztorze w Sulejowie. Przygotowany program pobytu zawiera elementy, które zapewnią zarówno wypoczynek i odprężenie dla rodziców jak i moc atrakcji dla dzieci.

_____________________________________________________________________________
      Hotel w Piotrkowie Trybunalskim

• irenkaskowronska :) 26.03.13, 09:27
      Miejscowość: Zatom Nowy Cena: Od 150 zł

Ośrodek Wypoczynkowy WEZAJ to doskonały wybór umożliwiający spędzanie wolnego czasu w Krainie 100 Jezior, na łonie natury, wśród pięknych krajobrazów Puszczy Noteckiej.

Do Państwa dyspozycji oddajemy całoroczne domki, na które składa się:
      - salon z kominkiem i telewizją
      - dwie sypialnie (2 i 3-osobowa)
      - kompletnie wyposażony aneks kuchenny
      - łazienka z prysznicem
      - zadaszony taras z grillem

Na terenie ośrodka znajduje się:
      - największy w okolicy plac zabaw
      - miejsce na ognisko
      - boisko do siatkówki
      - szachy plenerowe
      - stół do tenisa
      - dwie trampoliny
      - zjazd na linie
      - monitorowany parking

Ponadto:
      - bezpłatny dostęp do Internetu
      - dla niemowląt bezpłatnie udostępniamy łóżeczko, wanienkę, krzesełko do karmienia
      - możliwość wykupienia pozwolenia wędkarskiego na pobliskie jezioro
      - zabawy z animatorem w sezonie letnim

Malownicze widoki, spokojna okolica i świeże powietrze to podstawowe elementy sprzyjające udanemu wypoczynkowi.

Więcej szczegółów na www.wezaj.pl
    • irenkaskowronska Re: szukam podpowiedzi gdzie na wakacje z dziecmi 26.03.13, 09:28
      Miejscowość: Zatom Nowy Cena: Od 150 zł

Ośrodek Wypoczynkowy WEZAJ to doskonały wybór umożliwiający spędzanie wolnego czasu w Krainie 100 Jezior, na łonie natury, wśród pięknych krajobrazów Puszczy Noteckiej.

Do Państwa dyspozycji oddajemy całoroczne domki, na które składa się:
      - salon z kominkiem i telewizją
      - dwie sypialnie (2 i 3-osobowa)
      - kompletnie wyposażony aneks kuchenny
      - łazienka z prysznicem
      - zadaszony taras z grillem

Na terenie ośrodka znajduje się:
      - największy w okolicy plac zabaw
      - miejsce na ognisko
      - boisko do siatkówki
      - szachy plenerowe
      - stół do tenisa
      - dwie trampoliny
      - zjazd na linie
      - monitorowany parking

Ponadto:
      - bezpłatny dostęp do Internetu
      - dla niemowląt bezpłatnie udostępniamy łóżeczko, wanienkę, krzesełko do karmienia
      - możliwość wykupienia pozwolenia wędkarskiego na pobliskie jezioro
      - zabawy z animatorem w sezonie letnim

Malownicze widoki, spokojna okolica i świeże powietrze to podstawowe elementy sprzyjające udanemu wypoczynkowi.

Więcej szczegółów na www.wezaj.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka