zofia.123 Re: weekend we dwoje w Polsce 04.09.13, 20:22 Ja polecam Bieszczady:) Tam znajdziecie spokój, i będziecie mogli pospacerować po górach i spędzić razem czas. Znajdźcie jakiś przytulny pensjonacik, możecie poszukać tutaj, ja właśnie wybieram się do Ustki na weekend i znalazłam na tej stronie fajny nocleg. Odpowiedz Link Zgłoś
timon833 Re: weekend we dwoje w Polsce 22.09.13, 22:43 może piękny romantyczny Kraków...teraz w większości Krakowskich hoteli mają wielkie promocje ponieważ mało turystów przybywa....więc za grosze można się pobawić odpocząć, trochę pozwiedzać.. Odpowiedz Link Zgłoś
justynaaa9 Re: weekend we dwoje w Polsce 30.09.13, 13:10 Jakiś czas temu miałam taki sam problem,długo szukałam czegoś fajnego i natknęłam się na fajna stronę o miejscach w Polsce dzięki niej znalazłam miejsce na wypad we dwoje. Kiermusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: weekend we dwoje w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.13, 14:06 Faktycznie strona wygląda imponująco. Ale był tam ktoś z Was? Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: weekend we dwoje w Polsce IP: 151.249.87.* 29.11.13, 14:34 Osobom z wielkopolski polecam malownicze miasteczko Wargowo i gościniec Gryszczeniówka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia3001 Re: weekend we dwoje w Polsce 10.10.13, 12:42 jeśli weekend to polecam Villę Otwock w Otwocku oczywiście. Fajny klimat, ładnie urządzone pokoje i przestronna łazienka. Najbardziej podobała mi się komnata solna! i sauna w której spędziłam dość dużo czasu. Hotel ma Złoty Standard!! kto był ten wie - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
oriana330 Re: weekend we dwoje w Polsce 16.10.13, 17:38 Ostatnio też szukałam czegoś dl siebie i przez portal romantycznyweekend.eu wybrałam się do Beskidu Małego. Polecam z całą świadomością Centrum Wypoczynku Odys góry+jezioro....coś romantycznego w tym miejscu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
martaho8 Re: weekend we dwoje w Polsce 17.10.13, 08:17 Polecam Polanicę Zdrój w Kotlinie Kłodzkiej. Miejscowość bardzo malownicza, jest gdzie spacerować, a do tego nocleg w hotelu Europa (www.hoteleuropa.net.pl). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.spahotele.pl Re: weekend we dwoje w Polsce IP: *.lodz.mm.pl 23.10.13, 10:17 Temat trochę odgrzewany. Wg mnie warto sprawdzić portal z prawie 700 pakietami spa www.spahotele.pl . Szczególnie oferty specjalne, z rabatami nawet 60% od cen standardowych - i to nie jest żaden groupon. Tylko sesnowne oferty, które rzeczywiście mozna spotakać w hotelach SPA. Rezerwując u nich otrzymacie jeszcze profesjonalny katalog do domu oraz kosmetyki o wartości 10% wartości pakietu. A żeby się nie przejechać warto rezerwować hotele certyfikowane znakiem SPA Quality Standard www.spa-certyfikat.pl Odpowiedz Link Zgłoś
piotreek12 Re: weekend we dwoje w Polsce 05.11.13, 13:02 Polecam wszystkim Hotel Europa w Starachowicach :) Hotel na najwyższym europejskim poziomie, pięknie zaaranżowana przestrzeń wokół obiektu, obsługa SUPER. Dzieciaki szalały na basenie. Złoty Standard widać na każdym kroku. Polecacm serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: weekend we dwoje w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.13, 17:27 Sylwester w Gorcach! 18 26 242 32 512 750 230 Odpowiedz Link Zgłoś
0polka Re: weekend we dwoje w Polsce 23.02.14, 23:29 Nad morzem warto spędzić weekend. Polecam Pod Winogronem w malowniczym Pobierowie na ulicy Zgody 11. Wiosną jest tam bardzo przyjemnie, latem już trochę tłoczniej i głośniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelinka88 Re: weekend we dwoje w Polsce IP: *.dynamic.mm.pl 31.08.14, 11:35 My jakiś czas temu wybraliśmy się z mężem do Promenady nad Jeziorem Zegrzyńskim. Szukaliśmy czegoś niedaleko Warszawy ponieważ mieliśmy w zasadzie tylko dwa dni. Pół godziny samochodem i jest się na miejscu. Bardzo fajne centrum rekreacyjne, ładna plaża , wygodne noclegi ( niedrogie ! ). Smaczne jedzenie, mąż zajadał się burgerami. Wszystko trochę w klimacie country, bar na plaży gdzie wieczorem można sobie wypić drinka. Wiele możliwości aktywnego spędzania wolnego czasu, a że oboje lubimy sport to się nam podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podróżnik44 Re: weekend we dwoje w Polsce IP: *.hotelhaffner.pl 26.02.14, 09:36 A może Łeba? Ja tam lubię wpaść jeszcze przed sezonem. Jest spokojniej, mniej ludzi, a cześć restauracji jest już czynna. Ostatnio spaliśmy tutaj i było bardzo przyjemnie: www.noclegileba.pl/leba-pensjonaty/170-leba-pensjonat-pod-strzecha.html Odpowiedz Link Zgłoś
lemon-trip Re: weekend we dwoje w Polsce 10.03.14, 13:23 warto poszukać czegoś na lemonie mają dużą bazę a do tego dają zniżki na jedzenie i nocleg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Michniak Re: weekend we dwoje w Polsce IP: 85.159.237.* 10.03.14, 18:29 Proponuję tanie noclegi robotnicze Henryka Dobrzyńskiego na Śląsku. Wysoki standard pokoi - niskie ceny - nawet 600 zł za miesiąc. Takie noclegi sprawdzą się w firmach, ale też dla studentów. Telefon 666-500-200 lub 723-15-12-222 Odpowiedz Link Zgłoś