Dodaj do ulubionych

Willa Arkadia Łeba

IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.11, 22:04
Witam, obiekt jest nowy, co jest niewątpliwą zaletą, chociaż nie pokuszono się o skończenie parkingu. Po deszczy trzeba chodzić po błocie. W obiekcie jest czysto, chociaż w pokoju bardzo krótko, bo nikt nie sprząta. Po paru powrotach z plaży, chodzi się po piasku. Śniadania w formie kiepskiego bufetu szwedzkiego. Najtańsza kawa rozpuszczalna, bo o śniadaniowej z ekspresu nie słyszeli, wędlina "plastikowa", płatki śniadaniowe bez smaku jednym słowem produkty z Tesco. Skusiliśmy się też na dorsza na obiad. Z ryby wylało się mnóstwo wody a w smaku dorsz przypominał "trawę" bez soli. Gastronomia tragedia!!!. Obsługa chyba z łapanki. Nie uświadczysz "dzień dobry". Przepychają się na śniadaniach. I jeszcze jedno potwornych hałas z ulicy. Nie pośpisz rano przy otwartym oknie, a na popołudniową drzemkę nie ma szans. Nie polecam !!!!!!.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: Willa Arkadia Łeba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.12, 12:21
      Nie zgodzę się z powyższą opinią. Ja spędziłam w Arkadii urlop w zeszłym roku i byłam zadowolona. W tym roku również wybieram Arkadię przede wszystkim ze względu na czystość obiektu, bliskość od morza, dobre, świeże i domowe jedzenie. Obsługa jest bardzo miła i pomocna. Ale jak widać nie wszystkim się dogodzi. Śniadania są urozmaicone i codziennie trafi się na coś innego a nie tak jak w niektórych obiektach. Życzę wszystkiego dobrego właścicielom i proszę nie przejmować się bzdurnymi opiniami na swój temat, ja polecam, zdecydowanie ! i Na pewno w tym roku zajrzę z rodzinką.
    • Gość: Anna Kosecka, gość Re: Willa Arkadia Łeba IP: *.ibd.gtsenergis.pl 25.07.12, 23:21
      Witam, jestem obecnie na wczasach z mężem i córeczką Martą w Villi Arkadia w Łebie, ale czytając opinię "Pana Wczasowicza" mam wrażenie, że jest jeszcze jedna Villa Arkadia w Łebie i w niej przebywał w zeszłym roku mój przedmówca. Mieszkam w czyściutkim, przytulnym i cichutkim pokoju w północnej części budynku i o żadnym hałasie nie ma mowy. Myślę, że z tym hałasem to lekka przesada. Każdy budynek w mieście znajduje się przy ulicy więc odgłosy miasta zawsze będą docierały przez otwarte okno. Mój przedmówca powinien chyba spędzać wczasy w lesie. Z wszystkich kiepskich żali "Pana Wczasowicza" jeden jest prawdziwy. O zgrozo!! Rzeczywiście parking nie jest utwardzony. Zapewniam jednak, że Nasz samochód nie obraził się, że stoi sobie na żwirku. Pozostałe zarzuty są bezpodstawne, a przynajmniej nieaktualne. Właśnie w Arkadii jak mało, gdzie są przepyszne śniadania. Plastikowe wędliny? Ciekawa jestem, gdzie "Pan Wczasowicz" kupuje nieplastikowe ? - chyba na Marsie. Kawa z expresu? - Jest. Smaczne, codziennie inne sałatki i dania na ciepło, a co do Dorsza? Dawno lepszego nie jadłam. Zresztą wystarczy w porze obiadowej zejść na dół do baru po ilości gości widać, że jedzenie jest Ok. Obsługa super!!! A tak, jeszcze sprzątanie pokoi podczas pobytu. No, nie ma, ale z tego co wyczytałam na stronie można sobie zażyczyć. Odpłatnie oczywiście bo to nie Hilton drogi "Panie Wczasowiczu" i nie hiltonowskie ceny pobytu. Reasumując. Oby wszystkie miejsca były tak sympatyczne, smaczne i czyste jak Villa Arkadia w Łebie. Super zadowolona wczasowiczka.
    • lena-mama Re: Willa Arkadia Łeba 27.07.12, 21:02
      Szkoda, ze masz takie negatywne wspomnienia z pobytu w Łebie.
      Jak następnym razem będziesz się wybierać do Łeby, polecam odwiedzić łebski portal noclegi łeba. Mają ponad 500 obiektów w bazie i bardzo zaawansowaną wyszukiwarkę. ja co roku korzystam z ich oferty.
      • Gość: Katarzyna Re: Willa Arkadia Łeba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.13, 08:35
        Z czystym sumieniem mogę polecić Arkadie na wczasy. Do morza jest bliziutko, a obiekt jest naprawdę czysty i zadbany. Pokój nie jest codziennie sprzątany, ale to jest normą w pensjonatach. Jeśli faktycznie było tak jak jest w pierwszej opinii to bardzo sie zmieniło. Trafiliśmy tam z drogi, nie rezerwując wcześniej i nie znając opinii. Śniadania są naprawdę smaczne. Skusiliśmy się również na obiady i byliśmy zadowoleni, zresztą wystarczy przyjechać do łeby i zobaczyć ilu klientów odwiedza lokal, to chyba świadczy na korzyść baru. Pozdrawiam miłą i pomocna obsługę i do zobaczenia za rok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka