Dodaj do ulubionych

Gdzie można znaleźć ciekawe oferty agroturystyczne

14.10.11, 00:25
Znacie może jakieś ciekawe serwisy gdzie można poszukać fajne oferty agro, mam parę ale albo tylko adres i zero fot albo siakieś dziwaczne.
Obserwuj wątek
    • fascynat_agro www.agroturystyka24h.pl 14.10.11, 09:57
      Polecam tutaj: agroturystyka serwis nowy ale dopracowane oferty, aktualne, super opisy i co najważniejsze dużo zdjęć. Serwis się rozwija i wygląda całkiem fajnie.
    • Gość: Agro info Gdzie można znaleźć ciekawe oferty agroturyst IP: *.torun.mm.pl 14.10.11, 10:18
      www.zagrodapolska.com.pl
    • geomax Re: Gdzie można znaleźć ciekawe oferty agroturyst 14.10.11, 11:37
      www.kochamwies.pl/agroturystyka
      www.goscinnawies.pl/
      www.zielonakwatera.pl/
      www.susiec.com.pl/kwatery
      www.wakacje.agro.pl/
      www.bieszczady.podkarpackie.pl/
      www.zklimatem.pl/agroturystyka/
      turystyka.org.pl/
      Szczególnie polecam ten pierwszy.
      Adam
    • Gość: agroturysta Re: Gdzie można znaleźć ciekawe oferty agroturyst IP: 46.7.102.* 15.10.11, 12:08
      Ja byłem ostatnio w Kujawskiej Zagrodzie. Wszystko zależy od tego czego szukasz, ale mi bardzo pasowało. Bardzo mili ludzie, zwierzęta takie jak kucyk, co dla dzieciaków jest wielką atrakcją i taka prawdziwa polska wieś. Sprawdź zresztą ich stronę www.kujawskazagroda.pl lub profil na Facebooku - chyba www.facebook.pl/kujawskazagroda
      • furryfriday Re: Gdzie można znaleźć ciekawe oferty agroturyst 17.10.11, 15:46
        Możesz też sprawdzić nextur.pl - albo wyszukujesz konkretną wycieczkę, albo korzystasz z wyszukiwarki ośrodków i noclegów. Bardzo dobrze działa, od razu możesz też zarezerwować miejsce :)
    • Gość: gosc Re: Gdzie można znaleźć ciekawe oferty agroturyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 17:22
      plwww.kaszuby.info.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka