Dodaj do ulubionych

Zakopane- daleko do centrum

IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 23.03.12, 19:17
witam
Zazwyczaj jeżdziłam do Zakopanego do pensjonatu oddalonego ok.20 minut od Krupówek, teraz bym chciała zdecydowanie dalej!!!!! najlepiej z pięknym widokiem na Tatry, może byc Murzasichle, Ząb. Czy możecie mi polecic jakiś przytulny pensjonacik? jedziemy z 7 letnim synem, ewentualnie dobrze by było żeby był jkais placyk zabaw
Obserwuj wątek
    • swinka.peppa Re: Zakopane- daleko do centrum 25.03.12, 21:30
      witaj,my równiez wybieramy sie z naszym 6-latkiem w maju w jakies piekne okolice :)
      i tez mam ten dylemat.myslałam o Koscielisku...
    • geomax Re: Zakopane- daleko do centrum 26.03.12, 07:37
      Polecam pensjonat Tajgołka w Małym Cichym - byłem w zeszłym roku i jest tam po prostu pięknie.
      www.tajgolka.pl/Adam
      • Gość: edek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 23:36
        Treść postu jest niedostępna.
    • szalonaturystka Re: Zakopane- daleko do centrum 26.03.12, 11:02
      Może w tym miejscu znajdziesz odpowiedni nocleg w Murzasichle: www.poltrip.pl/szukaj/?query=Murzasichle®ion=&category=&no_term=on&online=on&question=on
    • soniq_e Re: Zakopane- daleko do centrum 26.03.12, 12:20
      polecam hoteltatry
      Oddalony od Zakopanego z pięknym widokiem na góry. Dla dzieci jest animator i plac zabaw. Pyszne jedzenie - polecam spróbowanie sera białego + miód
    • nextur Re: Zakopane- daleko do centrum 27.03.12, 10:41
      Mogę polecić nie tylko nocleg, ale i całą wycieczkę z noclegiem w Zębie:
      www.nextur.pl/td/wycieczki/opis/weekend-spa-z-widokiem-na-panorame-tatr/32687
      ośrodek naprawdę fajny i b. miła obsługa !

Gość portalu: anula130 napisał(a):

> witam
      > Zazwyczaj jeżdziłam do Zakopanego do pensjonatu oddalonego ok.20 minut od Krupó
      > wek, teraz bym chciała zdecydowanie dalej!!!!! najlepiej z pięknym widokiem na
      > Tatry, może byc Murzasichle, Ząb. Czy możecie mi polecic jakiś przytulny pensjo
      > nacik? jedziemy z 7 letnim synem, ewentualnie dobrze by było żeby był jkais pla
      > cyk zabaw
    • sylwana86 Re: Zakopane- daleko do centrum 19.05.12, 20:35
      Witam, bedac na miejscu polecam zobaczyc rozne muzea, a jakie to muzea i gdzie o tym znalazlam fajny artykul na blogu www.turystykapodroze.blogspot.com
      • krokus-zakopane Re: Kościelisko - daleko (i blisko) do centrum 15.06.12, 15:13
        Zapraszamy na naszą stronę: www.krokus-zakopane.pl
    • krokus-zakopane Re: Krokus w Kościelisku 09.03.13, 10:20
      Prosimy zapoznać się z naszą ofertą na stronie : www.krokus-zakopane
    • ania-bell Re: Zakopane- daleko do centrum 09.04.13, 11:58
      W okresie ferii zimowych byłam na Harendzie w obiekcie Pod Grapą. Bardzo polecam, widok na góry zapierający dech, cudowni gospodarze, do wyciągu na Harendzie bardzo blisko (wyciąg czynny też latem - kanapa, która można jechać na górę i potem na spacer). W okolicy dobrze zaopatrzony sklep mały i duży, parę karczm, do centrum łatwy dojazd. Między innymi pokój nr 3 i 4 ma wspaniały widok na góry. Z tego co widziałam jest też mały plac zabaw przy domu. www.podgrapa.com.pl/
    • Gość: Piotr Re: Tajgołka???? nieporozumienie!!!!! IP: 155.91.64.* 16.09.13, 16:17
      Miejsce bardzo ładne, natomiast gospodarze mogliby trochę popracować nad kulturą osobistą.
      • Gość: leszek Re: Tajgołka???? nieporozumienie!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.14, 14:47
        A'propos opinii i jakości zajrzyjcie jeszcze na:
        www.tajgolka.pl/subpage/ksiega-gosci/
        • Gość: Gość Re: Tajgołka???? nieporozumienie!!!!! IP: *.net.cybernetwmw.com 16.02.15, 14:14
          Potwierdzam. Byliśmy kilka lat temu i Tajgołka okazała się dużym rozczarowaniem. Co trzeba przyznać to fakt, że domki są ładnie zaprojektowane i dobrze wyposażone, ale właściciele są niemili, zarozumiali i nastawieni na zysk. To niestety widać i czuć :-( Czuliśmy się jak z wizytą na dworze u jaśnie państwa. Pomyłka.
          • Gość: Leszek - Właścicie Re: Tajgołka???? nieporozumienie!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.15, 12:42
            Przepraszamy, jeżeli kogoś uraziliśmy. Taka, a nie inna postawa może wynikać na przykład ze stresów związanych z trudną sytuacją finansową lub rodzinną. Każdy to przecież przezywa...
            Bardzo staramy się dbać o gości, czego wyrazem jest 25 opinii 'Excellent' na Trip Advisor.
            Umieszczamy właśnie tam opinie, bo TripAdvisor jest jedynym portalem, który weryfikuje to, czy goście, którzy piszą opinię w ogóle byli w obiekcie.

Tekst linka

Leszek Frankiewicz - Właściciel
          • Gość: Kasia Re: Tajgołka???? nieporozumienie!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.15, 09:47
            Przykro czytać takie wpisy :( byłam wraz z trojka dzieci gościem Tajgołki w tym roku i niczego takiego nie mogę potwierdzić. Wręcz przeciwnie! Pani Joanna wykazała sie bardzo dużą empatią i wsparciem dla mojej trudnej sytuacji życiowej, ktora akurat przypadła na ten czas, nie potrafię wyrazić swojej wdzięczności :) Tajgołka to bardzo energetyczne miejsce na Ziemi, pełne szacunku dla każdego Gościa i jego przestrzeni osobistej. Gospodarze darzą Gości zaufaniem. I wzajemnie :) nie narzucają ani siebie ani swojego stylu życia. Piękna okolica, cisza i spokoj, własnie dzieki atmosferze, sercom i wysiłkowi Twórców tego miejsca. Pozdrawiam przyszłych Gości :)
    • temicki22 Re: Zakopane- daleko do centrum 17.09.13, 11:13
      W Zakopanem ja znam taką ofertę - www.fajnewczasy.pl/noclegi/zakopane Polecam pokoje u Koszarka na Starym Młynie 2 ze względu na niską cenę i dobre wyposażenie pokoi.
    • Gość: Kita Re: Tajgołka???? nieporozumienie!!!!! IP: *.197.88.21.edial.pl 07.08.14, 11:23
      Rzeczywiście domki piękne, miejsce piekne ale jezeli chodzi o wlascicieli to nieporozumienie. Braliśmy ślub w Tajgolce - nie polecam. Właściciele narzucają wszystko wg swojego gustu, ciężko było im wytłumaczyć, ze to nasz ślub i my chcemy żeby bylo inaczej. Ale oni pozjadali wszystkie rozumy i wydawalo im sie, ze wiedza lepiej co bedzie dla nas dobre. Dodatkowy stres przed slubem. Odradzam wszystkim.
      • Gość: Leszek-Właściciel Re: Tajgołka???? nieporozumienie!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.15, 17:40
        Z informacji, które udało mi się uzyskać od wałściciela forum wynika, że jest Pani osobą, z którą prowadziliśmy rozmowy ale nie zgodziliśmy się na to wesele bo wszystkie wesela są u nas bezalkoholowe. Mało prawdopodobne przecież aby zapłaciła Pani kilkanaście tysięcy (bo tyle kosztuje wesele) ludziom, którzy są odpychający i narzucający swoje zdanie.
    • Gość: goście_2014 Re: Tajgołka???? nieporozumienie!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.14, 01:19
      Tak samo nie polecam. Gospodarze rzeczywiście wszystko-wiedzący i narzucający swoje zdanie. Domki śliczne i czyste ale bardzo mało przestrzeni i prywatności wokół. Tylko mały wąski trawniczek, coś około 2-3 metrów do płotu od domku. Z tyłu domku wąska droga dla samochodów. Zero oddzielenia od sąsiadów. Tylko dwa leżaki na domek. Brak kawiarni jak w opisie na www. Kosmiczne ceny za obiady. Dla dwójki dorosłych i dwójki dzieci za średniej klasy obiad trzeba zapłacić 150 pln... Koszt noclegu dla dwójki dorosłych i 2 małych dzieci to 530 pln za dobę, tylko ze śniadaniem. Trzeba dopłacać za dodatkowe osoby w domku. Podstawowe śniadania, płatki z mlekiem, ser, wędlina, jajka, troszkę dzemu własnej produkcji, kawa lura, tylko pomidor i ogórek, kiepskie pieczywo. Ne wiem co właściciele mieli na myśli pisząc, że warzywa z ich ogródka... no chyba tylko szczypiorek, reszta jak z biedronki. Bardzo mały placyk zabaw dla dzieci. Tylko piaskownica, stara mała trampolina i lina do zjeżdżania. Nie tego się spodziewaliśmy za ponad 500 pln za dobę. Ze zdjęc i opisu na stronie www wydawało nam się, że jedziemy w bardziej przestrzenne i ekologiczne miejsce. Jedyne co pozostanie mi w pamięci to widok z jednej strony domku na góry, piekny!! Z drugiej już zdecydowanie gorzej.
      • Gość: Leszek-Właściciel Re: Tajgołka???? nieporozumienie!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.15, 17:25
        Trochę nie rozumime, przed nami jest kilka hektarów łąki - widać to na tytułowym zdjęciu. czy na pewno chodzi o Tajgołkę? W opisie nie ma też ządnej kawiarni, nie wiem o co chodzi....Z adresu email, który wyśweitla GAZETA dostalismy tylko jednego maila z zapytaniem o Sylwestra, było to w 2011 roku...załączam poniżej

Od:
        Piotr Wcisło
        pw10@interia.pl

Wiadomość:
        Witam !! Są wolne jakieś domki w terminie od 26.12 do 2.01 ??
        Jeżeli tak to w jakich cenach

Wysłane z (adres IP): 89.79.81.185 (89-79-81-185.dynamic.chello.pl)
        Data/Czas: 27 września 2011 11:55
        Przesłano ze strony: www.domki360.pl/360/domek-02
        Informacje systemowe Użytkownika: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1)
        AppleWebKit/535.1 (KHTML, like Gecko) Chrome/14.0.835.186 Safari/535.1

• rutkka Re: Zakopane- daleko do centrum 13.07.16, 19:10
      pięknie położony dom w Zakopanem z widokiem na Giewont. Drewniany urządzony w stylu góralskim, w pełni wyposażony www.tatrytop.pl/dom-michalowka-widok-kominek-karpielowka-zakopane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka