Gość: EwelaKa
IP: *.lodz.mm.pl
21.08.12, 03:49
Prawdopodobnie wyśmiejecie moją opinię, ale koniecznie musicie wpaść do Łodzi. Trafiłam do niej przypadkowo, przez rodzinę, zostałam tam 5 dni... i nawet przez sekundę się nie nudziłam! Nikt chyba przeciez nie traktuje tego miasta jako atrakcyjnego iw artego odwiedzin ...i niesłusznie! To XIX wieczne miasto przemyslowe, jedyne takie w Europie oferuje nie tylko dużo ciekawej historii, zupełnie innych widoków miejskich, zabytków, ale też ogrom atrakcji na poziomie europejskich miast, mnóstwo klubów, pubów, centra rozrywki, rozmaitą gastronomię, niesamowite murale, wiele wiele wiele innych! A do tego wszystkiego jest niedrogo! Zgubić się w zakamarkach Łodzi to czysta przyjemność. Dla chcących odwiedzić Łódź polecam hotelik, w którym ja się zatrzymałam i byłam zaskoczona indywidualnością podejścia do gościa. Polecam serdecznie hotel NoBo (spokojnie można znaleźć na bookingu) z bardzo nowoczesnym wnętrzem i super restauracją. Rodzinna atmosfera i europejski poziom. Jestem przekonana, że również zakochacie się w Łodzi!